insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Chalky finish 118 ml

Helt matt möbelfärg Chalky Finish

Måla möbler och dekorationsföremål med denna ultramatta kritfärg är enkelt. Det är en mycket tacksam färg som är väldigt lättmålad. Tack vare att färgen är så pass matt i sin glans blir det väldigt sällan flammigt. Att man dessutom kan måla på de allra flesta material gör att färgen är perfekt att måla allt från större ytor till att piffa loppisfynd.

God slittålighet och varaktig briljans, bleknar inte

Chalky Finish är en riktig kvalitetsfärg. Tack vare de briljanta pigmenten håller färgen sin lyster under mycket lång tid. Färgen är en riktigt bra möbelfärg tack vare sin slittålighet. Vill man ytterligare försäkra sig om att färgen håller ordentligt, eller använda den utomhus, finns det skyddande lacker och vaxer i samma serie. 

Måla enkelt och snabbt

På de allra flesta ytor fäster färgen på en gång och på de allra flesta ytor räcker det med ett eller två lager. Det gör färgen väldigt snabb och lättanvänd. Se bara till att ytan du ska måla på är fri från smuts, lös färg, fett och damm. Är ytan säkrad är det en snabb process att måla om någonting. Färgen torkar mycket snabbt och är mycket lättstruken. I serien finns många olika kulörer att välja på från klassiska till moderna och djärva. Finns även som sprayfärg

Läs mer


Produkter

Information

Handla