insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Möbelfärg

Ge nytt liv åt äldre möbler eller skapa nya mästerverk med möbelfärg

Med enkla medel kan man få en ganska tråkig möbel att bli en centrumpjäs i vilket rum som helst. Den enklaste förändringen som får vilken pryl som helst att läggas märke till är att måla. Det finns en uppsjö med olika färger till just detta. Då är det skönt att använda en färg som fungerar till många material. I den här kategorin hittar du alla våra möbelfärger. Det finns såklart fler färger i andra kategorier som fungerar till samma sak, men här koncentrerar vi oss på de som är till att färglägga lite större ytor med. Vill man piffa till sina skapelser ännu mer kan man kika in på metallicfärg, glitterfärg eller någon annan effektfärg.

Färg som fungerar till många olika material

Som nämnt är det skönt när en färg fungerar till många olika material. Snickerifärg i all ära, men allt är inte trä. Ibland finns det inslag av metall, sten, plast och kanske till och med betong. Färgerna i denna kategori fungerar utmärkt på dessa. Vissa av serierna fungerar även utomhus. Läs mer om detta under respektive färg.

En matt stilren möbel eller en högblank iögonfallande pjäs

Matta färger är ofta populära, och det är faktiskt enklare att få en matt färg att bli blank än tvärtom. Man kan enkelt lösa det med en ytbehandling. Man kan även ändra känslan på det man målat genom att använda sig av t.ex. en Soft Touch-lack vilket ger en sidenlen beröring. Bland våra lacker och ytbehandlingar finns de med ultramatt finish till de med högblank glans. Lack och vax är inte bara till för syns skull, de skyddar även färgen på flera olika sätt. Repor, smuts, UV-ljus, väder och vind är några av områdena en bra ytbehandling hjälper till att skydda mot.

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna
Just nu


Produkter

Information

Handla