insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Metallicfärg - Dazzling Metallics

Dazzling Metallics från DecoArt: Elegant metallicfärg för konst och hantverk

Dazzling Metallics från DecoArt är en serie av högkvalitativa metallicfärger som ger dina konst- och hantverksprojekt en elegant och sofistikerad touch. Med en imponerande färgpalett och enkel applicering är Dazzling Metallics det perfekta valet för dem som önskar skapa gnistrande och hållbara metallic-effekter på sina projekt.

Det fina med Dazzling Metallics från DecoArt

  • Högkvalitativa metallicfärger med en vacker glans
  • Imponerande färgpalett med olika nyanser
  • Utmärkt täckförmåga och hållbarhet
  • Vattenbaserad och snabbtorkande
  • Passar för många olika ytor och material

Applicering och användningsområden

Dazzling Metallics är mångsidiga och kan användas på en mängd olika ytor och material, inklusive trä, papper, keramik, glas och plast. De är utmärkta för att skapa eleganta metallic-effekter på möbler, ramar, hantverksprojekt och konstverk. Med sin höga täckförmåga och rika pigment ger Dazzling Metallics dina projekt en distinkt och sofistikerad touch.

Utforska färgpaletten

Dazzling Metallics från DecoArt erbjuder en imponerande färgpalett med en rad olika nyanser att välja mellan. Denna mångfald av färger ger konstnärer och hantverkare möjlighet att experimentera och skapa unika och inspirerande projekt. Utforska den färgstarka paletten och låt Dazzling Metallics lyfta dina konst- och hantverksprojekt till en ny nivå av elegans och sofistikering.

Ge dina konst- och hantverksprojekt en elegant och gnistrande touch med Dazzling Metallics från DecoArt. Upptäck den imponerande färgpaletten och prova dessa eleganta metallicfärger idag!

Läs mer


Produkter

Information

Handla