insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Metallicfärg - Creamy Acrylic Pentart

Pentart Metallic Acrylic: Lysande metalliska färger för konst och hantverk

Pentart Metallic Acrylic är en exceptionell serie av metalliska akrylfärger som ger dina konst- och hantverksprojekt en unik och gnistrande touch. Med en stor och härlig färgkarta som inkluderar en mängd annorlunda och ovanliga nyanser, erbjuder Pentart Metallic Acrylic en inspirerande palett för konstnärer och hantverkare att utforska.

Unika egenskaper hos Pentart Metallic Acrylic

  • Högkvalitativa metalliska akrylfärger med enastående glans
  • Stor färgkarta som även inkluderar unika och ovanliga nyanser
  • Utmärkt täckförmåga och lång hållbarhet
  • Snabbtorkande och vattenbaserad
  • Lämplig för en mängd olika ytor och material

Användningsområden

Pentart Metallic Acrylic är en mångsidig färg som kan användas på en rad olika ytor och material, inklusive trä, papper, keramik, glas, plast och mer. Den är perfekt för att skapa iögonfallande och hållbara metallic-effekter på möbler, ramar, hantverksprojekt och konstverk. Med sin höga täckförmåga och intensiva pigment är Pentart Metallic Acrylic det självklara valet för kreatörer som vill ge sina projekt en unik och gnistrande touch.

Upptäck den imponerande färgkartan

En av de mest spännande aspekterna av Pentart Metallic Acrylic är den stora färgkartan som erbjuder ett brett utbud av unika och ovanliga nyanser. Dessa färger, som inte ofta hittas i andra serier, erbjuder konstnärer och hantverkare möjligheten att uttrycka sig på nya och inspirerande sätt. Utforska den färgstarka paletten och låt din kreativitet nå nya höjder med Pentart Metallic Acrylic!

Läs mer


Produkter

Information

Handla