insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Maya Gold Viva Decor

Viva Decor Maya Gold: Förstklassig metallisk färg för inomhus och utomhus användning

Maya Gold från Viva Decor är en exklusiv och högkvalitativ metallisk färg som är perfekt för att ge dina konst- och hantverksprojekt en sofistikerad glans. Färgen är idealisk för både inomhus och utomhus användning och har en hållbar, vattenfast yta som står emot väder och vind. Tack vare det breda utbudet av färger som erbjuds av Viva Decor, finns det något för alla smaker och projekt.

Unika egenskaper hos Maya Gold

  • Högkvalitativ metallisk färg med enastående glans
  • Vattenbaserad och miljövänlig
  • Snabbtorkande och hållbar
  • Lämplig för både inomhus och utomhus användning
  • Tillgänglig i ett brett utbud av färger

Användningsområden

Maya Gold från Viva Decor är en mångsidig färg som kan användas på en mängd olika ytor och material, såsom trä, papper, glas, keramik, plast och mycket mer. Den är perfekt för att skapa dekorativa effekter på möbler, ramar, hantverksprojekt och konstverk. Med dess höga täckförmåga och rika pigment är Maya Gold det självklara valet för konstnärer och hantverkare som vill skapa slående och hållbara metallic-effekter.

Stort utbud av färger från Viva Decor

Vi erbjuder ett brett utbud av färger från Viva Decor, så att du enkelt kan hitta den perfekta färgen och nyansen för ditt projekt. Utforska det omfattande sortimentet av färger och låt din kreativitet flöda med dessa högkvalitativa färger.

Ge dina konst- och hantverksprojekt en elegant och professionell touch med Viva Decor Maya Gold eller andra färger ur Viva Decors sortiment.

Läs mer


Produkter

Information

Handla