insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:
Rose Gold Lumiere Jacquard Rose Gold Jacquard Lumiere metallic

Rose Gold 533, Lumiere 66 ml, Jacquard

För naturliga och syntetiska textilier, canvas, sten, betong, keramik, metall, gummi, vinyl, lera, papper, trä, mocka, plast, en metallicfärg med stor mångsidighet. Både inomhus och utomhus.

Lumiere av Jacquard, är en metallicskimrande färg som gör det enkelt att måla riktigt släta och jämna ytor. Färgen är mycket opak (hög täckförmåga) tack vare den höga pigmentkoncentrationen och har en överlägsen vidhäftningsförmåga på de allra flesta ytor. Pigmenten har inte bara hög koncentration, de är även av mycket hög kvalitet. Made to last, skriver Jacquard själva, och det är precis så.

Färgen är flexibel, den varken spricker, flisar eller bleks, oavsett om du har den ute eller inne. För dig som målar på textilier kan du nu hoppa i vattenpölar, dyka i snödrivor eller soldyrka med stil. För dig som arbetar med mixed-media erbjuder färgen enastående highlights och fantastiska pouring-effekter tillsammans med floetrol och pouringmedium. Om du dekorationsmålar på betong, trä och en stor variation av ytor kommer den här färgen hjälpa dig. Här behöver man inte ha så stor kunskap om underlaget, det är bara att måla på.

Färg: Rose Gold
Färgkod: 533
Volym: 66.54 ml

 

Jacquard

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer
2053-32

Recensioner
2022-10-18
Produkter

Information

Handla