insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Metallicfärg

Färger med metallisk glans

Metallicfärg är det populäraste, och kanske enklaste, sättet att skapa effektfulla och stilfulla dekorationer på alla möjliga objekt och målerier. Även om det finns undantag, är metallicfärg en reflekterande färg som oftast är glansig. Ett av dessa undantag skulle vara serien Matte Metallics som är, precis som namnet avslöjar, en matt metallicfärg.

Metallic kan vara mycket. Det går alldeles utmärkt att välja färger och måla för att efterlikna äkta metaller som guld, silver, brons, koppar och mässing, men det finns även färger som skiner i färger som rosa, turkos, blå, gul, grön och många däremellan. Här är det smak och tycke den enda begränsningen. Vi har ett stort utbud av dessa färger.

Matte metallics är redan nämnd här ovan. Andra färger som man hittar här är t.ex. Extreme Sheen, som är precis som det låter, en extrem ljusreflekterande färg som är omåttligt populär. Här finns färger som 24K gold, Rose gold , Coral, Vintage brass och många andra. En gammal trotjänare som alltid håller vad den lovar är Dazzling Metallic från DecoArt. Det är en pålitlig metallicfärg som håller för både torrborstningstekniker och vanligt måleri. Bland färgerna finns självklart även Maya Gold av Viva Decor. En av de absolut populäraste och vibranta metallicfärgern. 

Skapa metalliska konstverk.

Mixed-Media är trendigt och låter dig gå loss med många olika typer av medium och färg. Varför inte ge metallskimrande effekter till din pouring acrylic-konst eller lite blått skimmer till dina havsmotiv. Att arbeta med dessa färger tillsammans med mer traditionell media är riktigt spännande och givande. Det öppnar helt nya vägar även inom konst på målarduk.

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna


Produkter

Information

Handla