insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Satin Creamy Acrylic, Pentart

Krämig akrylfärg för canvas och flera andra ytor

Pentarts Creamy Acrylic Satin är en härligt krämig akrylfärg med en härlig färgkarta med 37 färger i behändiga 60 ml-tuber samt flera av kulörerna finns i 200 ml. Den krämiga konsistensen hjälper dig att lägga tjocka lager, behålla önskad struktur och ändå torka jämnt och snabbt utan sprickor eller andra defekter. Om du vill påverka färgerns konsistens att bli ännu tjockare eller tunnare, se våra målarmedium.

Ljusäkta och mycket pigment

Färgen har en satin-glans. Att den är tillräckligt matt för att inte blända och tillräckligt glansig för att ge liv åt ditt måleri. Halvmatt är ett annat ord man kan använda för att beskriva detta. De briljanta färgerna uppnår Creamy Acrylic genom att innehålla mycket pigment. Pigmentet är även ljusäkta vilket betyder att ditt verk kommer stå mot tidens tand och inte blekna i första taget.

Måla precis som du vill, tjockt eller pouring

Creamy Acrylic är mycket mångsidig. Den är flexibel och utmärkt till målarduk, men möjligheterna tar inte slut där. Tack vare den goda vidhäftningen kan du måla på trä, metall, sten, betong, terrakotta och många andra material. Använder du dessutom en primer, som du hittar under kategorin Lack och Primer, då finns det nästan inget slut på möjligheterna. Självklart är färgen även kompatibel med alla förekommande medium till akrylfärg och passar för både traditionellt måleri, effektmåleri och Pouring acrylic. Allt detta till ett riktigt bra pris dessutom.

Läs mer


Produkter

Information

Handla