insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Metallic Creamy Acrylic, Pentart

Metallicfärg, akrylfärg till måleri och pouring

Creamy Acrylic består av tre stycken färgserier, satin, matt och så denna, metallic. Det här är en underbar färg att måla med, sätta highlights med, använda i Mixed-Media och helt fantastisk att ha i acrylic pouring för att sätta magisk metalliskt skimmer på kreationerna.

Mångsidig och tacksam färg

Färgen har en härlig färgkarta med 25 st färger i serien, det finns alltid någon färg som passar till alla projekt. Tack vare sin krämiga konsistens kan man få önskade penseldrag att hålla sig kvar, men färgen är samtidigt enkel att måla släta ytor med. Detta betyder att färgen passar sig lika bra till traditionella måleritekniker på canvas såväl som på dekorativa objekt. Metallicfärgen har en mycket god vidhäftning på många olika material, vilket gör att det inte är ytan som stoppar ditt konstnärliga uttryck. Färgen fungerar utmärkt på målarduk, trä, sten, betong, terrakotta, kartong, oglaserad keramik, papper och flera ytor.

Magiska effekter i Acrylic Pouring och Mixed Media

Här är ytterligare två områden där färgen briljerar. Perfekt att sätta highlights på mixed-media-målningar, mixa och blanda med andra typer av färger och akrylfärger för att experimentera och leka fram helt nya effekter. Eller blanda färgen i pouringtekniker och skapa gnistrande metalleffekter i vackra färger. Blanda med pouring medium, floetrol och silikonolja för att skapa härliga celliknande mönster i färgen. Det här ger helt nya möjligheter att skapa pouringeffekter. Alla färgerna i serien, matt, satin och metallic är kompatibla med texturmedel och akrylmedium, så du kan få färgen att bete sig precis som du vill.

Läs mer


Produkter

Information

Handla