insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Vintage Paint vax, Primer / Sealer & Crackle Effect

Skydda, ge patina och liv i dina verk

Jeanne d'Arc Living vintage vax är ett vax som du kan använda över t.ex vintage paint för att få det perfekta autentiska utseendet på möbler och ytor. Vaxet skyddar ytan och gör den vattenavvisande. Finns i många olika kulörer. Använd mörka färger för att skapa vackert åldrande och ljusare vaxer för att skapa sammetslena ytor.

Vaxet är mycket enkelt att arbeta med. Stryk på med trasa, pensel eller svamp. Alla vaxer kan blandas för att skapa många fler färgkombinationer. Att blanda flera olika kulörer på vaxer gör även att åldringen ser ännu mer autentisk ut. 

Crackle effect Krackelerad färg
Det här är en härlig effekt. Applicera på hela ytan eller på detaljer där och där. Ger en äkta sprickbildning i färgen som kan varieras i oändlighet. Lägg först ett lager Vintage Paint i botten, pensla sedan med Crackle effekt över och lägg sedan ett nytt lager Vintage Paint över. Nu kommer det senare lagret börja spricka och fram träder det undre lagreet. Använd olika färger för att skapa kontrast eller samma färg för att skapa en mindre tydlig krackelering

Lack
I serien finns två lacker, en ultramatt och en gloss. Den ultramatta lacken är mycket slittålig och stark. Kan användas på alla ytor målade med Vintage Paint eller ensam. Kan även användas på golv, trappor, bordsytor och andra ytor där högt slitage finns. Den ultramatta lacken är verkligen ultramatt och är den mattaste lacken vi använt oss av. Den låter kalkfärgen behålla sitt utseende.

Läs mer


Produkter

Information

Handla