insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kalkfärg Vintage paint - Jeanne d'Arc Living

Jeanne d'Arc Living Vintage Paint Kalkfärg.

Kalkfärg för bland annat möbler och väggar. Helt matta vackra färger i många olika kulörer. Vintage paint från Jeanne d'arc living. Bland annat för dig som gillar shabby chic. Ger ett kalkhaltigt utseende precis som på äldre möbler. Kalkfärgen har mycket bra fästförmåga på de flesta material. Färgerna är vattenbaserade och miljövänliga. I serien finns även i olika kulörer samt primer/sealer, matt lack och andra tillbehör. 

Färgen är EN 71-3-godkänd vilket innebär att den är lämplig att använda på barns leksaker och möbler.

Utmärkande för kalkfärgen Vintage Paint är bland annat den mycket goda täckförmågan och att den är så enkel att måla med. Färgen ger ett mycket jämt resultat utan penseldrag även på större ytor. Applicera med pensel eller roller.

I serien finns kalkfärgerna, vax för att skapa patina, lacker, primer och krackelering. Allt för att skapa liv och känsla i dina project.

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Kalkfärg helt matt färg i många kulörer

Vintage Paint kalkfärg, eller engelskans Chalk Paint, från Jeanne d'Arc Living är en helt matt färg med mycket god vidhäftning och täckförmåga. Med hjälp av denna färg och vaxer, lack och primer som också ingår i serien målar man möbler, väggar och dekorationer modernt och stilrent eller en med touch av tidens tand. Allt efter tycke och smak. Skapa egen härliga patina med hjälp av vaxer och tillbehör.

Välkommen in att titta på alla härliga kulörer av kalkfärg. Från endast 59 kr st.


Produkter

Information

Handla