insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Indoor & Outdoor Talens Art Creation

Utomhus- och inomhusfärg för hobby

Talens Art Creation Indoor & outdoor är en hobbyfärg med satin-finish, det vill säga inte matt och inte blank. Färgen är en vattenbaserad akrylfärg och kan användas både utomhus och inomhus på de allra flesta ytor. Mycket enkel att måla med.

Stora och små flaskor

Indoor & Outdoor finns både på små 50 ml-flaskor och större 250 ml-flaskor. Hitta din favoritfärg i de små och få mycket av den till ett riktigt bra pris i de större. Färgen kan som sagt användas på de allra flesta ytor som t.ex. trä, metall, terrakotta, papper, gips, betong, flera olika plaster, papier maché, kartong, sten och många andra. Dekorera krukor utomhus eller måla om en möbel inomhus, det här är en färg med många olika användningsområden.

En hobbyfärg för snabba kreativa uttryck

Att den är lätt att använda har vi redan nämnt, men den är även mycket snabb. Torktiden är endast 30 minuter och vill du ha den utomhus så kan du ställa ut den redan efter 24 timmar. Perfekt när andan faller på! Det enda du ska tänka på är att ytan ska vara ren och torr. Är den det är det bara att gå loss med kreativiteten.

Båda storlekarna på flaskorna rymmer hela serien på 40 färger.

Läs mer


Produkter

Information

Handla