insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Lumiere Jacquard metallicfärg

Vädertålig och högpigmenterad, till nästan alla ytor

En favorit bland många, från dekorationsmålare, textilkonstnärer och mixed-media -utövare. Här är en riktigt mångsidig metallicfärg för både inomhusbruk och utomhusbruk, på nästan alla tänkbara ytor.

Textil, betong eller canvas

Vad är din grej? Målar du på textilier, sätter färg på skor, väskor och kädesplagg? Då erbjuder Lumiere allt du behöver av en riktigt bra, flexibel textilfärg. Den flagar inte, bleknar inte och den spricker inte. Oavsett om du hoppar i vattenpölar, soldyrkar eller tar en vinterpromenad. Är du en betonggjutare eller gillar att måla och pimpa loppisfynd? Den här färgen fäster riktigt bra på de allra flesta ytor vilket gör att man inte behövr använda primer och ha speciellt stor kunskap om underlaget. Metallicfärgen har även en given plats för dig som vill måla på canvas och experimenterar med mixed media. Prova att highlighta objekt, eller blanda in den i din pouring acrylic-konst... bara prova, du kommer bli överaskad.

Fägen i sig har som tidigare nämnt en riktigt bra vidhållfasthet, den är även mycket täckande tack vare den höga koncentrationen av pigment, lättstruken och lämnar få penseldrag. Den har egentligen allt man kan önska sig av en riktigt bra metallicfärg.

Vi vågar tro att detta kan bli din nästa "go-to"-färg.

Läs mer
Just nu


Produkter

Information

Handla