insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

FIN by Waco hobbyfärg

Hög kvalitets-akryl till hobby och hantverk

Fin By Waco är en vattenbaserad hobbyfärg och av extra hög kvalitet. Den är helt matt och har hög opacitet (täcker bra) och behåller sin färg, det vill säga, den bleknar inte i samma takt som många andra hobbyfärger kan göra. Färgen är en optimal hantverksfärg tack vare sin mångsidighet.

Måla ute och inne och på nästan vad som helst

Tack vare att färgen går lika bra att använda inomhus som utomhus öppnar det upp för en stor variation av dekoration. Gjut betong och måla dina alster, klipp och klistra med kartong och färgsätt projektet, leta stenar och måla mandala. Vill du måla 3D-utskrifter i plast? Den här färgen fungerar även på det och många andra material som metall, terrakotta, gips, formsten, acrylic resin, papper och trä. När du målar objekt som ska vara utomhus behöver du inte ens lacka färgen, den klarar sig lika bra ändå. Ska man måla ett bruksföremål bör man dock lacka färgen.

Bra förpackning

Förpackningen är av glas med tätt skruvlock. Detta gör att färgen håller mycket länge. Det är bra eftersom lite av denna färg räcker långt tack vare mängden pigment. När färgen väl är slut kan man använda den fina glasburken till t.ex. att gjuta ljus i.

Läs mer


Produkter

Information

Handla