insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hobbyfärg utomhus

Hobbyfärg som kan målas både inomhus och utomhus.

I den bästa av världar skulle man vilja kunna använda alla hobbyfärger både inne och ute. Så ser det tyvärr inte riktigt ut och färgen måste klara av regn, smuts, snötäckta vinterdagar och frost. Som tur är finns det riktigt fina färger som just klarar av allt detta.

I den här kategorin har vi samlat ihop hobbyfärger som är vädertåliga. Med detta sagt fungerar de lika bra att måla objekt inomhus och det enda som skiljer dem mot rena inomhusfärger är just att de även klarar av vädret. Bland dessa färger hittas till exempel Patio Paint som är en väldigt populär utomhusfärg från DecoArt. Här finns även vår egen färg Concrete hobby outdoor color som är precis vad den heter, en färg för att måla betong som man sedan vill ha utomhus. Vill man blinga till det finns det även glitterfärger och andra effektfärger som klarar det samma.

Lack som klarar väder och vind.

Det finns även andra vägar att ta om man vill ha en inomhusfärg till en utomhus hobby. Man kan lacka med en utomhuslack. Att göra på det sättet fungerar för det mesta. Man ska dock ha i åtanke att det är inte bara vatten som en färg ska stå ut med. Det kan även vara soljus, kyla o.s.v och det skyddar tyvärr inte lacket speciellt bra mot. Oftast fungear det dock hur bra som helst, men vill man vara riktigt säker ska man alltså välja en anpassad utomhusfärg.

Vattenbaserad akrylfärg

Nu för tiden är de allra flesta färger vattenbaserade. Det är är väldigt positivt. Med moderna recept och tillsatsmedel fungerar dessa akrylfärger mist lika bra som lösningsbaserade färger. Det är bättre för både miljön och dig som har måleri som hobby.

Om du har några frågor gällande ditt måleri, kontakta oss. Vår kundtjänst hjälper gärna till att hitta rätt hobbyfärg till just ditt projekt.

Läs mer


Produkter

Information

Handla