insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Glas- och Porslinsfärg, Opak Talens Art Creation

Täckade glasfärg och porslinsfärg

Den opaka glasfärgen från Talens Art Creation fungerar lika bra på glas som keramik, porslin och andra glatta ytor. Eftersom färgen inte är transparent så används just denna serie oftast på porslin och keramik. Den andra serien som är transparent används mer till glas då man ofta vill ha just genomskinliga resultat på genomskinliga ytor. Med detta sagt finns det vissa områden och tekniker då man gärna vill ha just opak färg även på glas

Lätt att måla med

Färgen kan appliceras med många olika tekniker. Det vanligaste är att använda en pensel eller svamp. För små detaljer, använd en rund pensel och för mer täckande ytor, använd en platt. Om man vill måla prickar och dots, kan man använda en liten träpinne eller dot-verktyg som även det finns här i webbutiken.

Bränn i ugn så kan du diska porslinet eller glaset

För att få färgen riktigt hållbar ska man låta färgen torka i 30 minuter. Efter det kan den "bakas" i ugnen i 160°C i 45 minuter. Det gör att färgen tål att handdiskas. Färgen är till för dekoration. Använd den inte på insidan av dricksglas och tallrikar.

Läs mer


Produkter

Information

Handla