insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Förvaring färger, penslar och pennor

Organisera dina färger, pennor och penslar

Håll ordning på dina färger och material på ett organiserat och effektivt sätt med vårt sortiment av färgställ. Våra färgställ är tillverkade av högkvalitativa och robusta material som garanterar en lång livslängd och hållbarhet. Oavsett om du är en professionell konstnär eller hobbyist, har vi färgställ i olika storlekar som passar dina behov och stil.

Dessa ställ är enkla att montera och kan målas för att passa in hos dig. De ger en praktisk och överskådlig överblick över dina färger och penslar, vilket sparar tid och energi när du arbetar på dina projekt. Vi har olika ställ som passar till bland annat färger från DecoArt, Vallejo, Marta Stewart, FolkArt, Citadel, Jacquard Pinata, Tamiya och flera andra varumärken.

Bland våra ställ till penslar och pennor finns många att välja mellan. Oavsett om du har en mindre eller en enorm samling finns det passande ställ som rymmer hela din uppsättning. Penselställen och pennställen är uppbyggda på samma sätt som färgställen vilket betyder enkla att montera, kan målas och rejält byggda.

Upptäck vårt sortiment av färgställ och penselställ idag och se till att dina färger och penslar alltid är organiserade och redo att användas. Med våra färgställ kan du förvara din utrustning på ett snyggt och effektivt sätt, vilket frigör tid och energi för det som verkligen betyder - din konst.

Läs mer


Produkter

Information

Handla