insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:
Goldfinger Sovereign Metallpasta Goldfinger förgyllning från Daler-Rowney

Goldfinger Sovereign gold, Daler-Rowney

Metallpasta för förgyllning av många olika material.

Enastående guld - 22 ml

Goldfinger är en unik produkt av Daler-Rowney och används till restaurering av antikviteter, förgyllning av ramar och konst, men användningsområdena tar inte slut där. Metallpastan kan även användas till många andra tillämpningar och material som t.ex stenciler, gips, betong, lera, trädekorationer, lister, möbler, textilier, läder, plast, vykort och mycket annat. Det är en riktigt högkvalitativ universalpasta. Lyft detaljer på reliefer eller täck större områden. Ger autentiska metallytor.

 

Goldfinger en fantastisk professionell finish med metallkänsla.

 

Lätt att använda.
Applicera Goldfinger med hjälp av en mjuktrasa eller fingret. Man kan även experimentera med styva penslar, svampar och dylikt. Efter en stund kan man buffra upp ytan till en fin glans.

Om man vill förtunna pastan kan man göra det med "white spirit" (lacknafta) eller terpentin. Då kan man pensla ut pastan som en färg.

 

Mycket dryg.
Trots tubens lilla storlek räcker den mycket länge till detaljarbeten. Pastan är otroligt högpigmenterad och mycket finmald, helt utan tecken av metallpartiklar. Därav är den även mycket prisvärd.

 

Färg Sovereign Gold 675
Mängd 22 ml

 

Daler-Rowney

 

Brandfarlig
 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter

Information

Handla