insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Förgyllning

Förgyll ramar, objekt eller skapa effektfulla dekorationer

För att få någonting att efterlikna guld, silver eller en annan metall finns det många vägar att ta. Man kan använda sig av metallicfärger, som vi har gott om här i kategorin färg, eller så använder man sig av slagmetall, metalliska pulver och andra produkter som hittas här nedan. Dessa specialprodukter är just till för förgyllning och ger enastående resultat.

Slagmetall och metallpulver till förgyllning

Slagmetall är en tunn metall som efterliknar äkta bladguld och bladsilver m.m. Metallen används till förgyllning av ramar och andra objekt samt tillsammans med färg och medium för att skapa effekter på tavlor och andra målerier. För att applicera slagmetall använder man med fördel anläggningsmjölk vilket gör hela processen mycket enklare. För att skydda ditt skapande mot repor och annan påverkan finns det lack som är speciellt anpassad för just ändamålet.

Slagmetall i ark, flagor och flera olika färger

Om man ska göra någonting stort vill man ha ark av slagmetall som man kan riva och anpassa för att täcka större ytor. Är man inte i behov av det utan vill ha det som en effekt är det behändigt att använda sig av flagor. Dessa är redan rivna och färdiga att applicera på en gång. Metallen finns i flertal olika färger, från klassiska guld, silver och koppar till mer annorlunda färger som både drar åt rött och blått.

GoldFinger, applicera med fingret, trasa eller svamp

Goldfinger är en metallicpasta med många fina egenskaper som används till restaurering, dekoration och förgyllning. Den kan appliceras på många olika sätt och ger ett autentiskt utseende av äkta metall. Pastan kan användas på många olika sätt och på många olika ytor. Målarduk, trä, ramar och betong är bara några av dessa.

Pulver med metallisk effekt

Ytterligare ett sätt att sätta metalliska effekter är att använda sig av metallicpulver. Dessa går att blanda in i lack, vatten, resin, färg och flera andra material för att skapa metallglans. Pulvret är väldigt mångsidigt och enkelt att arbeta med. Hos oss finns även äkta metallpullver.

Läs mer


Produkter

Information

Handla