insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Betongfärg - Schjerning

Betongfärg och lasyr efterlikna betong

Skapa betongkänsla på vad du vill!

Beton Colour eller Betongfärg är en helt ny serie färger från Schjerning. Färgen kan i det närmaste förklaras som ett mellanting mellan mycket löst spackel och en krämig färg. Eftersom färgen både har spackel-egenskaper samt färgegenskaper går det att arbeta med svamp, kniv/spatel och pensel. Färgen kommer i fyra stycken kulörer och antingen använder man en eller så blandar man eller bygger lager med olika färger för att skapa mer liv i betongen. Betonglasyr är ett tillbehör som gör att din betongimitation ser verklig ut. Den gör de lite mörkare områdena i färgen. Se bilden här ovan. De mörkare områdena är just betonglasyr.

Det här är ett riktigt roligt sätt att skapa betongkänsla på vad man vill. Allt från kartonger, krukor, loppisfynd och mycket annat. Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Prova även med schabloner! Det blir en riktigt härlig effekt och en upphöjd yta.

Läs mer

Hur börjar jag?

Om man tycker det är lite svårt att komma igång och vad man ska välja är ett tips att börja med en kulör av betongfärgen och sedan en av lasyrerna (svart eller brun), det kommer man ganska så långt på och de flesta objekten högst upp på sidan är skapade på det sättet. När man är lite varmare i kläderna kan man blanda och bygga lager på lager. Köp gärna till en schablon, det är ett riktigt trevligt sätt att göra "betongdekorationer" på allt från väggar till möbler och ett toppensätt att börja skapa med Beton Colour från Schjerning.


Produkter

Information

Handla