insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Piñata Alcohol Ink, Jacquard

Alcohol ink från Jacquard

Pinata är en mycket högpigmenterad och snabbtorkande alcohol ink som är lämplig till många olika tekniker. Använd den för att skapa fantastiska mönster med hjälp av droppteknik eller färga in och skapa effekter i resin. Pinata fungerar på i princip alla hårda ytor. Väljer man ett papper kan man använda t.ex. Yupp eller Lana Vanguard. Dessa specialpapper låter tushen flyta fritt på ytan vilket gör att man kan blåsa omkring det med sugrör, tryckluft på burk eller hårfön. Andra lämpliga ytor är glas, metall, plast, glaserad keramik, sten, läder, polymerlera och flera andra ytor.

Skapa unik design

Utöver att arbeta på papper och skapa effekter i resin är alcohol ink perfekt för att skapa unik design på muggar, göra glasdekorationer för att skapa magiska fönsterdekorationer eller flaskor, designa färgsprakande smycken eller kombinera det med metallicpulver och andra typer av färger i mixed-media-tekniker.

Kvalité utöver det vanliga

Jacquards pigment är mycket ljusfasta, rikligt pigmenterade och transparenta, precis som en riktigt bra alcohol Ink ska vara. Detta tillsammans med att de är mycket lättflytande, syrafria och har utmärkta vidhäftningsegenskaper har gjort dem till en av, om inte det, mest populära alcohol ink på marknaden och nu finns det hos WS och Company i Sverige.

Perfekt till dig som arbetar med fine art, resin, scrapbooking, crafts, stained glass, korttillverkning, träarbeten, läderarbeten och mycket annat.

Finns i både 15 ml och 118 ml

 

Läs mer


Produkter

Information

Handla