insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Alcohol Media Ink, Pentart

Pentart Media Ink

Media ink är en snabbtorkande, syrafri och vattenfast alkohol ink som passar utmärkt till flera olika konstprojekt. Upptäck nya tekniker med denna syrafria alkohol ink, använd den till att ge nytt liv på glas eller porslin genom att måla, droppa eller skriva, teckna eller skapa mönster på specialpapper från exempelvis Lana Vanguard, blanda fritt med färger och effekter för att hitta just din stil. Lämpliga underlag för produkten är Yupo-papper, glas, keramik, glansiga kakelplattor och många fler. 

Utveckla din kreativitet med alcohol ink

Det finns ingen begränsning i din kreativitet med media ink, varför inte utveckla sina tekniker genom att testa sig fram med färg och design på olika material som glas, papper, keramik och färga in lera samt resin. Var kreativ med Pentart media ink diluent och skapa ljusare, mer transparenta effekter, eller varför inte gå på med flera lager utav ink för att skapa djup i dina verk. Kombinera med micapowder och skapa färgsprakande effekter i dina resin gjutningar, använd i acrylic pouring eller andra mixed-media-tekniker och se mönster blomma.

Pentarts alkohol ink ger ett snabbtorkande, vattenfast, briljant resultat till ett riktigt bra pris. Med dens smarta förpackning med pip väljer du doseringen av produkten efter ditt önskemål. Jämfört med flera andra märken inom alkohol ink är Pentarts media ink mycket lättflytande med en otrolig förmåga att få olika färger att blanda snyggt utan linjer och markanta övergångar. I serien hittar du en vit helt opak färg som går att kombinera med övriga färger i serien samt att blandas med för att uppnå kulörer i pastell.  

Finns i många olika färger, 20ml 

Läs mer
Just nu


Produkter

Information

Handla