insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Acrylic Pouring

Acrylic Pouring är ett målarteknik som upptäckts och älskas av många. Det finns olika sätt man kan använda sig av. Färdiga pouringfärger som har rätt konsistens för att användas som den är direkt ur flaskan eller använd din favorit bland akrylfärger och blanda med olika sorters fluidmedium som t.ex Pouring Medium, Floetrol mfl. 

Tekniken går kort beskrivet ut på att man har ett antal färger i olika kulörer i mer flytande form som man häller ut över t.ex en canvasduk. Man kan hälla färgerna separat eller blanda ihop alla för att sedan hälla ut det över duken. Det finns även metalliska pouringfärger för att skapa härliga effekter. 

Inom Acrylic Pouring finns en teknik som ibland kallas Dirty Acrylic Pouring där man blandar bl.a silikonolja i färgen för att skapa celler som ger extra effekter till ditt konstverk. Vi har en guide hur denna teknik går till som du kan läsa här

I denna kategori har vi samlat produkter som du kan behöva, sedan hittar du akrylfärgerna i sina ordinarie färgkategorier.

Denna målarteknik är väldigt bred och man hittar tusentals olika "recept" på nätet speciellt när det kommer till Dirty Acrylic Pouring. Oftast när det gäller dessa målartekniker får man prova sig fram för att hitta det arbetssätt och de ingredienser som passar dig och din teknik bäst. 

LYCKA TILL!

Läs mer


Produkter

Information

Handla