insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Färg- och penselställ

För en Organiserad och Inspirerande Arbetsplats

Oavsett om du är en professionell konstnär, modellbyggare eller en fritidskreatör, vet du hur viktigt det är att ha en välorganiserad arbetsmiljö. Det är just därför våra färg- och penselställ är oumbärliga för att hålla dina färger, verktyg och penslar på rätt plats.

Alla våra displayställ levereras omonterade och omålade. Detta gör det enkelt för dig att lägga till din egen personliga touch genom enkel montering och din egen valda färg eller design.

Funktion möter design

Våra färg- och penselställ erbjuder en praktisk och stilfull tilltalande lösning som kan förvandla ditt kreativa utrymme. De ger inte bara en särskild plats för dina färgburkar och penslar, men hjälper också dig att snabbt identifiera den nyans eller penselstorlek du behöver. Våra smarta ställ kommer i flera olika storlekar och håldiametrar, för att säkerställa att alla dina material passar perfekt.

Flexibilitet och skräddarsydd förvaring

Vi förstår att varje persons behov är unika. Därför erbjuder vi en rad olika storleksalternativ och anpassningsmöjligheter så att du kan skapa den förvaringslösning som passar just dig och din arbetsplats.

Lätt att sätta ihop och personlig touch

Monteringen av våra ställ är enkel och smidig. Om du dessutom önskar att lägga en personlig prägel på dem kan du enkelt måla dem i dina favoritfärger eller mönster. Allt du behöver är lite lim för att säkerställa en robust och hållbar konstruktion.

Få mer än vad du ser

Utöver att vara en attraktiv förvaringslösning erbjuder dessa ställ också smart design som gör det enkelt att snabbt identifiera vilka material du har till hands. Den öppna konstruktionen tillåter också god luftcirkulation, vilket är viktigt för att hålla dina penslar och andra verktyg i bästa möjliga skick.

Läs mer


Produkter

Information

Handla