insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Display och Förvaring

Skapa ett Visuellt och Funktionellt Uttryck

I denna kategori hittar du en omfattande samling träartiklar designade för att skapa ordning och visuell attraktion. Vår kollektion inkluderar allt från displayställ och färgställ till produktpelare och specialdesignade förvaringslösningar för penslar, färg, örhängen och mycket mer. Dessa produkter är idealiska för dig som letar efter stilfulla och funktionella lösningar för att visa upp och förvara dina produkter i butiker, skyltfönster, marknader, montrar, mässor och utställningar. Men de är också perfekta för heminredning, fotografering och dekoration.

Skapa Ditt Eget Personliga Uttryck

Alla våra produkter levereras omonterade och omålade. Genom enkel montering och med ditt egna val av färg och design kan du skapa en unik produkt som verkligen representerar dig.

Flexibilitet och Anpassningsförmåga

Våra produkter är inte enbart estetiskt tilltalande, de är även flexibla. Du kan matcha och mixa olika delar för att skapa den perfekta lösningen för just dina behov.

Hög Kvalitet

Alla våra artiklar är tillverkade av högkvalitativt trä, vilket gör dem robusta och hållbara. Träets naturliga färgvariationer och strukturer adderar en extra dimension av skönhet, vilket gör varje produkt unik.

Färg- och penselställ

Organisera dina färger på ett snyggt och överskådligt sätt. Våra färgställ passar flaskor från välkända märken som DecoArt, FolkArt och Martha Stewart. Laserskärning garanterar optimal passform och gör monteringen enkel och smidig.

Displayhyllor

Förhöj din butik, marknadsstånd eller heminredning med våra mångsidiga och hållbara displayhyllor. Välj bland olika storlekar för att anpassa efter ditt utrymme och behov. Perfekt för att skapa en organiserad och professionell miljö som framhäver dina produkter. Utforska vårt utbud för den idealiska lösningen.

Butiker och Marknader

Förhöj din butik eller marknadsstånds presentation med vår kollektion av träbaserade display- och förvaringslösningar. Dessa produkter är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionellt utformade, vilket gör det möjligt att utnyttja ditt utrymme på ett effektivt sätt. Skapa en professionell och organiserad handelsmiljö som lockar kunder och framhäver dina produkter. Utforska vårt sortiment för att hitta den optimala lösningen för ditt specifika behov.

Heminredning och Dekoration

Våra produkter passar lika bra i ditt hem som i en professionell miljö. Använd dem för att förnya din inredning och skapa en atmosfär som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna


Produkter

Information

Handla