insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Skapa ett rostigt, lysande klot, så här gör du!

Klotlampa. Skapa rost med järnpulver och rost- och ärgningsaktiverare. Det här klotet har vi skapat med alabastergips, järnpulver, trälim och rostaktiverare. Det blev riktigt trevligt och ledlisten i själva klotet är inte synlig även om man kikar in i springan. Att skapa med rost är verkligen givande, det blir levande och rustikt. Så här gjorde vi det här klotet. (länkar till alla artiklar följer nedan) Börja med att gjuta upp två halvor i alabastergip…

Ytbehandla och rengör betong. Del 1 Golv inomhus

En av de vanligaste frågorna vi får här på WS & Company är vilken ytbehandlingsprodukt man ska använda till sitt projekt. Vi har ett antal olika ytbehandlingsprodukter och alla har sina speciella användningsområden. Det här är den första delen i serien och handlar om betonggolv. Hur ytbehandlar man och fläckskyddar, vad behöver jag göra inför en ytbehandling? Är det någonting du vill att vi tar upp i den här serien? Kontakta oss! Behandla e…

Kalkfärg till möbler, dekorationer och dyl. - Nu i fler kulörer!

Kalkfärg, nu i 53 olika kulörer. Nu har det kommit 9 st nya kulörer av Jeanne d’ Arc Livings kalkfärg. Den här kalkfärgen har mycket god vidhäftningsförmåga och är mycket täckande. Färgen är enkelt att måla med och är även väldigt förlåtande och lämnar i princip inga penseldrag om man inte önskar detta. Kalkfärg används till att ge möbler, dekorationer och väggar ett mycket matt utseende. I serien Jeanne d…

Påskfärger för alla tillfällen

Snart är det påsk, vad målar ni? Ett och annat ägg och en och annan kyckling ska prydas i påskens och vårens färger den kommande tiden så varför inte göra det med en vattenbaserad akrylfärg som varken är giftig eller luktar. PatioPaint och Americana Multi-Surface är två riktigt bra hobbyfärger som biter på de allra flesta material och fungerar lika bra utomhus som inomhus. Dessa serier innehåller många olika kulörer, men här har v…

Underhållsarbete och flytt av server - Planerat avbrott

Vår webbutik har avbrott på tisdag morgon. På tisdag mellan klockan 07:30 - 08:00 har vi ett planerat underhållsarbete här på WS och Company. Sidan kommer att ligga nere tillfälligt under ca. 30 minuter. Anledningen till avbrottet är att vi flyttar vår webbsida till en ny bättre server. Sidan kommer att fungera precis som vanligt, men snabbare efter bytet. Med vänlig hälsning WS och Company

Konstnärsmaterial - här är lite av vad som kommer.

Konstnärsfärger på gång till butiken i Linköping och webbutiken. UPPDATERAT: Nu finns konstnärsmaterialet i butiken i Linköping - Välkommen! Snart även här i webbutiken! Redan nästa vecka landar den första leveransen med nya konstnärsmaterial hos oss. Det är akryl, akvarell, oljefärg, gouache och många typer av tillbehör, papper, dukar, pannåer, penslar och mycket annat. Men vad är det då exakt som kommer? Då vi får m&…

December månads kundbild - Grattis!

Vi vill säga grattis till månadens vinnare! Vinnaren av ett presentkort denna månad är Susanne från Uddeholm! Grattis! Susanne har med hjälp av hönsnät, gipsbindor och formgips skapat denna vackra ren till en leksaksbutik i Hagfors. Det var dessutom första gången hon gjorde detta, det kan man inte tro! Vi på WS tycker att hon har gjort ett fantastiskt jobb och fått ett väldigt bra slutresultat. Formgips kan du både gjuta och forma med. Dessutom torkar den p&…

Nytt för 2017 Temakvällar - Boka nu!

Temakvällar i bl.a betong, ytbehandlingar, produktfördjupning, formtillverkning & färg TEMAKVÄLLAR FÖR HÖSTEN/VINTERN 2017 UPPDATERAS SNART En temakväll hos WS är en kväll för dig som vill lära dig mer inom ett visst område. På en typisk temakväll bjuder vi in en leverantör eller annan expert som pratar om och visar just det produktsortimentet. Som ett ex. kommer Tony från Hey'di till oss och håller temakväll om betong och puts.…

Vinn en Metabo vinkelslip - Tävling på Facebook och Instagram

Nu tävlar vi ut två stycken Metabo WE 15-125 QUICK METABO JUBILEUMSMODELLEN Här är reglerna och lite tips för både Instagram och Facebook. Instagram www.instagram.com/wsform Vi firar in Metabo i vårt sortiment med en tävling här på Facebook. Vinn jubileumsmodellen av Vinkelslipen WE 15-125 QUICK METABO En kompakt mycket effektiv vinkelslip, även för riktigt tuffa arbeten. Lång livslängd och med god ergonomi. Tävlingsmoment: Ta en bild på n&ar…

Konstnärsmaterial på väg

Nu är äntligen första lasset med nya konstnärsmaterial på ingång till både butiken i Linköping och webben. Nu kompletterar vi vårt sortiment för dig som älskar att måla i akvarell, olja och akryl. Den 1:a februari kommer allting finnas uppställt i butiken samt finnas på webben. Vi utökar vårt sortiment med sprayfärger, oljefärger, akvarellfärger, akrylfärger, penslar, markers, medier, papper, dukar och pannåer, tvätt och myck…

Nya kurstider för våren 2017

Nu går det bra att boka effektmålningskurs och handavgjutningskurs. Nya kurstider för 2017. Dags att boka en lärorik upplevelse i vår! Lär dig effektmåla - Måla med rostfärger, skapa patina, ytbehandla eller lär dig torrmåla. Här finns inga begränsningar och ni har tillgång till hela vårt sortiment av färg. Lär dig handavgjutningar - Att arbeta med alginat och skapa handavgjutningar är verkligen någonting speciellt. I den här kurs…

Gott nytt år! (mycket bilder i inlägget, kan ladda lite långsamt)

Tiden går fort när man har roligt! Tack 2016 och välkommen 2017. Var det inte precis nyss nyårsafton? Ja, helt nyss kan det inte varit för oj vad det har hänt mycket under 2016. Vi har hunnit med en hel del i år! Vi har flyttat till nya lokaler och renoverat / byggt ny butik på Tornbyvägen 3 i Linköping. Vi har helt bytt plattform och design i webbutiken och utökat sortimentet med fler än 1000 varor. Men framförallt... så många fantastiska kunder! Javisst…

Butiken i Linköping - Öppet i mellandagarna!

Hoppas ni haft en riktigt bra julafton! Besök oss i Linköping i mellandagarna. Här är öppettiderna i mellandagarna Annandagen 10-18 tis-fre 10-18 Nyårsafton stängt Nyårsdagen stängt Varmt välkomna!

Lucka 24 - 24% RABATT i hela butiken!

Julafton, 24% rabatt i hela butiken! "Den här julklappen gör nog ingen besviken" - WS-tomten erbjuder 24% rabatt i hela butiken. Ange rabattkoden julen2016 i kassan så dras rabatten God jul önskar vi på WS. Emma, Caroline & Jonas

Lucka 23 - Hey´di Hobbybetong 399 kr (ord. 559 kr)

Lucka 23 - Hey´di Hobbybetong 399 kr (ord. 559 kr) Snabbhärdande fiberarmerad hobbybetong som passar både inom- och utomhus. Klicka här för att läsa mer om Hobb´it och för ta del av erbjudandet

Lucka 22 - Plusfärger Köp 10 betala för 8

Lucka 22 - Plusfärger Köp 10 betala för 8 (23,20 kr/st) Vattenbaserad hobbyfärg som ger en silkesmatt yta. Färgen har en bra vidhäftningsförmåga och fäster på de flesta material. Erbjudandet gäller alla 60 ml-förpackningar. Plusfärgen finns i 60 olika kulörer! Klicka här för att ta del av erbjudandet
Produkter

Handla

Information