insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Vi fyller 5 år - Det här händer i helgen 20-21 maj.

WS och Company fyller fem år - Då händer det saker, roliga saker! Tiden går fort när man har roligt. Nu firar vi 5 år och det gör vi med buller och bång i vår butik i Linköping. Det här vill du inte missa! När? Lördag & söndag 20-21 maj kl. 11-15 Var? I vår butik i Linköping på Tornbyvägen 3 (klicka här för att få en bättre vägbeskrivning) Vad händer då? Först och…

Fler färger inom Polyserien - Polyfluid

Polyfluid, en blank tunnflytande akrylfärg för både inomhus och utomhus. Efter Polycolor, som är en helmatt akrylfärg (läs mer om Polycolor i följande inlägg) har vi även fått in Polyfluid i sortimentet. Även den här färgen kommer från Maimeri och är precis som Polycolor lämplig för både inomhusbruk och utomhusbruk. Färgen har en mycket blank finish och är mycket lättflytande. Lämnar inga spår efter penseln. Om man vill…

Ny härlig utomhus- och inomhusfärg i butiken, Polycolor.

Nu hittar ni den hos oss, färgen som kopplar samman konstnärsfärg med hobbyfärg, Polycolor från Maimeri. Äntligen är den här i butiken! En helt suverän färg för de flesta tekniker. Polycolor är en konstnärsfärg, med allt vad det innebär som ljusbeständighet, kropp och hög koncentration av pigment, med en hobbyfärgs utomhusbeständighet. Färgen är en vinylfärg som bildar en flexibel färgfilm som tål väder, vind och…

Mycket nytt i butiken!

Nya kreativa material! Just nu kommer det nästan dagligen in nya varor till butiken. Vi arbetar hårt med att lägga upp alla nya artiklar i webbutiken så snabbt som möjligt. Redag idag hittar du i butiken; kilramar och tvärslå från 20 cm upp till 200 cm i de flesta storlekar. Vi har även fått in duk på rulle, bomull och linne, tusch, kalligrafipennor, penslar, block och mycket annat. Nya akvarellfärger har vi också! St Petersburg, White Night, i helkoppar f&o…

Problem hos PostNord

Problem hos Postnord Uppdaterat: Post nord har skrivit om problemen på sin hemsida: http://www.postnord.se/storningsmeddelanden/forsenade-paket Paketen finns alltså hos Postens sorteringscentral i Jönköping i väntan på inscanning. Ang. ordrar levererade tisdagen 18/4. Av någon anledning har inte sorteringsscanningen hos PostNord skett på rätt sätt. Därför går det inte att följa paketen som vanligt. Paketen ska vara på väg, men man kan inte sö…

Ny adress till vårt Instagramkonto - Följ oss på sociala medier

Ny adress till vårt Instagramkonto Vi har precis bytt adress till vårt Instagramkonto. Följ oss gärna där. Det är inte bara på Instagram du hittar oss. Vi finns även på Facebook och Youtube. På våra sociala medier presenterar vi nyheter, håller det uppdaterat om kurstillfällen, postar inspiration och mycket annat. Här hittar du oss. Instagram www.instagram.com/wsochcompany Facebook www.facebook.com/wsformochdesign Youtube https://www.youtube.com/channel/UCx…

Skapa ett rostigt, lysande klot, så här gör du!

Klotlampa. Skapa rost med järnpulver och rost- och ärgningsaktiverare. Det här klotet har vi skapat med alabastergips, järnpulver, trälim och rostaktiverare. Det blev riktigt trevligt och ledlisten i själva klotet är inte synlig även om man kikar in i springan. Att skapa med rost är verkligen givande, det blir levande och rustikt. Så här gjorde vi det här klotet. (länkar till alla artiklar följer nedan) Börja med att gjuta upp två halvor i alabastergip…

Ytbehandla och rengör betong. Del 1 Golv inomhus

En av de vanligaste frågorna vi får här på WS & Company är vilken ytbehandlingsprodukt man ska använda till sitt projekt. Vi har ett antal olika ytbehandlingsprodukter och alla har sina speciella användningsområden. Det här är den första delen i serien och handlar om betonggolv. Hur ytbehandlar man och fläckskyddar, vad behöver jag göra inför en ytbehandling? Är det någonting du vill att vi tar upp i den här serien? Kontakta oss! Behandla e…

Kalkfärg till möbler, dekorationer och dyl. - Nu i fler kulörer!

Kalkfärg, nu i 53 olika kulörer. Nu har det kommit 9 st nya kulörer av Jeanne d’ Arc Livings kalkfärg. Den här kalkfärgen har mycket god vidhäftningsförmåga och är mycket täckande. Färgen är enkelt att måla med och är även väldigt förlåtande och lämnar i princip inga penseldrag om man inte önskar detta. Kalkfärg används till att ge möbler, dekorationer och väggar ett mycket matt utseende. I serien Jeanne d…

Påskfärger för alla tillfällen

Snart är det påsk, vad målar ni? Ett och annat ägg och en och annan kyckling ska prydas i påskens och vårens färger den kommande tiden så varför inte göra det med en vattenbaserad akrylfärg som varken är giftig eller luktar. PatioPaint och Americana Multi-Surface är två riktigt bra hobbyfärger som biter på de allra flesta material och fungerar lika bra utomhus som inomhus. Dessa serier innehåller många olika kulörer, men här har v…

Underhållsarbete och flytt av server - Planerat avbrott

Vår webbutik har avbrott på tisdag morgon. På tisdag mellan klockan 07:30 - 08:00 har vi ett planerat underhållsarbete här på WS och Company. Sidan kommer att ligga nere tillfälligt under ca. 30 minuter. Anledningen till avbrottet är att vi flyttar vår webbsida till en ny bättre server. Sidan kommer att fungera precis som vanligt, men snabbare efter bytet. Med vänlig hälsning WS och Company

Konstnärsmaterial - här är lite av vad som kommer.

Konstnärsfärger på gång till butiken i Linköping och webbutiken. UPPDATERAT: Nu finns konstnärsmaterialet i butiken i Linköping - Välkommen! Snart även här i webbutiken! Redan nästa vecka landar den första leveransen med nya konstnärsmaterial hos oss. Det är akryl, akvarell, oljefärg, gouache och många typer av tillbehör, papper, dukar, pannåer, penslar och mycket annat. Men vad är det då exakt som kommer? Då vi får m&…

December månads kundbild - Grattis!

Vi vill säga grattis till månadens vinnare! Vinnaren av ett presentkort denna månad är Susanne från Uddeholm! Grattis! Susanne har med hjälp av hönsnät, gipsbindor och formgips skapat denna vackra ren till en leksaksbutik i Hagfors. Det var dessutom första gången hon gjorde detta, det kan man inte tro! Vi på WS tycker att hon har gjort ett fantastiskt jobb och fått ett väldigt bra slutresultat. Formgips kan du både gjuta och forma med. Dessutom torkar den p&…

Nytt för 2017 Temakvällar - Boka nu!

Temakvällar i bl.a betong, ytbehandlingar, produktfördjupning, formtillverkning & färg TEMAKVÄLLAR FÖR HÖSTEN/VINTERN 2017 UPPDATERAS SNART En temakväll hos WS är en kväll för dig som vill lära dig mer inom ett visst område. På en typisk temakväll bjuder vi in en leverantör eller annan expert som pratar om och visar just det produktsortimentet. Som ett ex. kommer Tony från Hey'di till oss och håller temakväll om betong och puts.…

Vinn en Metabo vinkelslip - Tävling på Facebook och Instagram

Nu tävlar vi ut två stycken Metabo WE 15-125 QUICK METABO JUBILEUMSMODELLEN Här är reglerna och lite tips för både Instagram och Facebook. Instagram www.instagram.com/wsform Vi firar in Metabo i vårt sortiment med en tävling här på Facebook. Vinn jubileumsmodellen av Vinkelslipen WE 15-125 QUICK METABO En kompakt mycket effektiv vinkelslip, även för riktigt tuffa arbeten. Lång livslängd och med god ergonomi. Tävlingsmoment: Ta en bild på n&ar…

Konstnärsmaterial på väg

Nu är äntligen första lasset med nya konstnärsmaterial på ingång till både butiken i Linköping och webben. Nu kompletterar vi vårt sortiment för dig som älskar att måla i akvarell, olja och akryl. Den 1:a februari kommer allting finnas uppställt i butiken samt finnas på webben. Vi utökar vårt sortiment med sprayfärger, oljefärger, akvarellfärger, akrylfärger, penslar, markers, medier, papper, dukar och pannåer, tvätt och myck…
Produkter

Handla

Information