insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Bihotell, fågelbad och pall, allt i betong - Vallastaden Linköping

Pallar i betong Det började med en förfrågan från kommunala bostadsföretaget, Stångåstaden. Man undrade om vi kunde tillverka ett par pallar i betong som skulle vara en kombination av pall, bihotell och fågelbad. Pallarna skulle vara en del av invigningen av Vallastaden, den nya stadsdelen i Linköping. Det var en intressant och rolig kombination som vi bara inte kunde tacka nej till. Traditionellt avtryck av ett löv i fågelbadet på pallen. Rå och obehandl…

Modelleringsbetong - Fritt skapande med betong utan gjutformar

Betong som lera Från Viva Decor kommer nu en modelleringsbetong som låter dig skapa fritt utan behovet av gjutformar eller andra typer av stöd. Betongen är helt enkelt formbar med händerna. Man blandar med vatten, precis som med vanlig betong och sedan är det bara att börja skapa. Många användningsområden för knådbetong. Konsistensen på betongen kan jämföras med en mjuk lera och det finns flera olika sätt att använda betongen på. Forma…

Deka-Color Lack. Klassisk kulörer i en klassisk serie, nu i butiken.

Deka-Color lack. Högblank emaljliknande akrylfärg. Nu finns klassiska Deka-Color hos oss både i butiken i Linköping och här på webben. Deka-Color är en vattenbaserad akrylfärg som är mycket opak och täcker mycket bra. Färgen är högblank och emaljlik och genom att bränna den i ugn kan man förhöja de egenskaperna ännu mer och göra ytan hårdare. I serien finns riktigt klassiska kulörer som passar för alla säsonger. Här fi…

Köp 5 - Få en Titanium white på köpet

Maimeri Acrilico akrylfärg En av de senaste akrylfärgerna vi tagit in i sortimentet heter Acrilico och tillverkas av Italiens mest kända färgtillverkare, Maimeri. Acrilico är en mycket fyllig färg med stor kropp, ljusäkta och högpigmenterad. I den stora serien hittar man de vanligaste färgerna som titanium white, Mars black, Raw umber och många andra klassiska färger, men även en hel del mer unika. Just nu har vi kampanj på denna produkt - Köp 5 st av…

Kurser hösten / vintern 2017

Sent omsider... snart kommer höstens kurstider. Uppdaterat - Nu finns kurstiderna för Betongkurs och Effektmålningskurs på kurssidan - Klicka här Sommaren har verkligen rusat förbi och vi skulle presenterat höstens nya kurser för en tid sedan, men nu är det i alla fall på gång! Inom ett par veckor kommer vi börja släppa tiderna för de olika kurserna. Först ut blir betongkursen. Tack alla ni som väntat :) Du vet väl om att du som nyhetsbrevspre…

Fler färger i Polycolorserien - Polycolor Reflect!

Ljusreflekterande färg, Polycolor Reflect Polycolorserien av Maimeri är en serie med färger av mycket god kvalitet som kombinerar både hobbymålande och konstnärsmålande. De fungerar lika bra inomhus som utomhus och fäster på i princip alla material. I serien finns nu tre stycken olika typer av färger hos oss, samt tre riktigt bra lacker. Gemensamt med alla PolyColor är att de är ljusäkta. Det vill säga att pigmenten är av hög kvalitet så ditt verk i…

Glad midsommar!

Vi önskar er alla en riktigt fin midsommar! Idag har vi stängt i butiken i Linköping och likaså stängt under midsommardagen. Vi kommer att ha öppet som vanligt hela sommaren, men stängt på söndagar. Vi öppnar åter söndagar 3:e september. Öppettider i sommar måndag-fredag 10-18 lördag 11-15 söndag stängt

Framhäv alla vackra detaljer - Torrmåla, inspiration.

Torrborsta och framhäv de vackra detaljerna. Torrborstning eller torrmålning är en teknik då man använder sig av mycket lite färg på penseln för att få fram till exempel en relief på ett föremål. Man kan i princip använda sig av vilken färg som helst, men även olika typer av vax. Man är inte heller begränsad till att endast använda en typ av färg utan man kan även använda sig av flera olika lager för att få fram ett d…

Sommartid är trädgårdstid. Här hittar du vad du behöver för att gjuta betong, putsa, ytbehandla, måla och tvätta.

Gjuta betong, ytbehandla och måla. Här hittar du grejerna för sommarprojekten. Äntligen lite värme och visst blir man sugen på att börja gjuta! Kanske få i ordning den där utegrillen, gjuta de där trädgårdsdekorationerna eller putsa den där trappan. Här hos oss hittar du både grejerna du behöver samt kunskapen när du har frågor. Kika in på våra kategorier, och kontakta oss om det är någonting du vill ha hjälp med…

Vi fyller 5 år - Det här händer i helgen 20-21 maj.

WS och Company fyller fem år - Då händer det saker, roliga saker! Tiden går fort när man har roligt. Nu firar vi 5 år och det gör vi med buller och bång i vår butik i Linköping. Det här vill du inte missa! När? Lördag & söndag 20-21 maj kl. 11-15 Var? I vår butik i Linköping på Tornbyvägen 3 (klicka här för att få en bättre vägbeskrivning) Vad händer då? Först och…

Fler färger inom Polyserien - Polyfluid

Polyfluid, en blank tunnflytande akrylfärg för både inomhus och utomhus. Efter Polycolor, som är en helmatt akrylfärg (läs mer om Polycolor i följande inlägg) har vi även fått in Polyfluid i sortimentet. Även den här färgen kommer från Maimeri och är precis som Polycolor lämplig för både inomhusbruk och utomhusbruk. Färgen har en mycket blank finish och är mycket lättflytande. Lämnar inga spår efter penseln. Om man vill…

Ny härlig utomhus- och inomhusfärg i butiken, Polycolor.

Nu hittar ni den hos oss, färgen som kopplar samman konstnärsfärg med hobbyfärg, Polycolor från Maimeri. Äntligen är den här i butiken! En helt suverän färg för de flesta tekniker. Polycolor är en konstnärsfärg, med allt vad det innebär som ljusbeständighet, kropp och hög koncentration av pigment, med en hobbyfärgs utomhusbeständighet. Färgen är en vinylfärg som bildar en flexibel färgfilm som tål väder, vind och…

Mycket nytt i butiken!

Nya kreativa material! Just nu kommer det nästan dagligen in nya varor till butiken. Vi arbetar hårt med att lägga upp alla nya artiklar i webbutiken så snabbt som möjligt. Redag idag hittar du i butiken; kilramar och tvärslå från 20 cm upp till 200 cm i de flesta storlekar. Vi har även fått in duk på rulle, bomull och linne, tusch, kalligrafipennor, penslar, block och mycket annat. Nya akvarellfärger har vi också! St Petersburg, White Night, i helkoppar f&o…

Problem hos PostNord

Problem hos Postnord Uppdaterat: Post nord har skrivit om problemen på sin hemsida: http://www.postnord.se/storningsmeddelanden/forsenade-paket Paketen finns alltså hos Postens sorteringscentral i Jönköping i väntan på inscanning. Ang. ordrar levererade tisdagen 18/4. Av någon anledning har inte sorteringsscanningen hos PostNord skett på rätt sätt. Därför går det inte att följa paketen som vanligt. Paketen ska vara på väg, men man kan inte sö…

Ny adress till vårt Instagramkonto - Följ oss på sociala medier

Ny adress till vårt Instagramkonto Vi har precis bytt adress till vårt Instagramkonto. Följ oss gärna där. Det är inte bara på Instagram du hittar oss. Vi finns även på Facebook och Youtube. På våra sociala medier presenterar vi nyheter, håller det uppdaterat om kurstillfällen, postar inspiration och mycket annat. Här hittar du oss. Instagram www.instagram.com/wsochcompany Facebook www.facebook.com/wsformochdesign Youtube https://www.youtube.com/channel/UCx…

Skapa ett rostigt, lysande klot, så här gör du!

Klotlampa. Skapa rost med järnpulver och rost- och ärgningsaktiverare. Det här klotet har vi skapat med alabastergips, järnpulver, trälim och rostaktiverare. Det blev riktigt trevligt och ledlisten i själva klotet är inte synlig även om man kikar in i springan. Att skapa med rost är verkligen givande, det blir levande och rustikt. Så här gjorde vi det här klotet. (länkar till alla artiklar följer nedan) Börja med att gjuta upp två halvor i alabastergip…
Produkter

Information

Handla