insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Ingen reklam, inga medlemskrav, inget snack - Bara rabatter - Till alla!

Vår kundklubb har öppnat, tjäna in poäng som du sedan kan använda för köp i webbutiken. Vi har länge funderat på hur vi ska lösa en typ av lojalitetsprogram för våra återkommande kunder och nu tar vi första steget. Klubb WS, vårt bonussystem... och du är redan medlem. Så enkelt är det! Vi kräver inga medlemskap, vi skickar inte ut några reklam-mail och vi har inga motkrav överhuvudtaget. Bara handla precis som vanligt så…

Snabba pynt med rustik känsla.

Rost och betong - Julen 2017 Den härliga matta känslan i betong tillsammans med den rustika känslan i rostiga åldrande ting ger en härlig naturlig känsla till julen, och snabbt går det! Med hjälp av enkla medel kan man få betongkänsla och rost på i princip allting. På bilderna här ovan har vi använt oss av julgranskulor och ljushållare i terrakotta som vi sedan målat med betonglook och IDEA rost-färg. Hey'di betonglook Den här…

Julsida på ingång!

Nej då, vi har inte glömt! Nu är julsidan på gång. Årets julsida är just nu under uppbyggnad och i år kommer den innehålla mer än tidigare. Många nya spännande artiklar, fullt med inspiration tävlingar och självklart massvis med riktigt bra julklappstips till alla kreativa... och för de som vill bli kreativare. Här hittar du (den just nu tomma) Julsidan. Julen är dock ännu långt borta, men det ska böjas i tid det som krokigt…

Frågor och svar - Hey'di Betonglook

Frågorna är många, här kommer några svar om Betonglook. Sedan Hey'di lanserade sin Betonglook och vi fick in den i sortimentet har frågorna varit många. Det är verkligen jätteroligt! Här har vi samlat ihop de mest vanliga frågorna vi fått. Information. Hey'di Betonglook är en cementprodukt som appliceras precis som en färg med ungefär samma konsistens som en vanlig väggfärg. Produkten finns i 4 st olika kulörer från ljus gran…

Passa på! Vår stora höstrea börjar idag.

Vi har hjälpen mot kliande fingrar, höstrea! Idag kör vi igång med vår stora höstrea som gäller till och med 12/10, eller så långt lagret räcker. I det här inlägget hjälper vi dig att hitta dina egna guldkorn bland några kampanjprodukter. 20% på Derwent Graphic. Skissa med Grafitpennor av toppkvalitet. Nu från 12 kr. 25% på gjutnät och markstensgjutformar. Många olika designer. Nu från 57 kr. 24% på Schmincke Akade…

Hey'di Betonglook - Äkta betongkänsla på vägg, kakel, fondväggar och andra ytor, både inomhus och utomhus.

Betong i fyra kulörer till alla väggar, även gamla kalklade badrum, kök och utomhus. Hey'di Betonglook är här! En cementbaserad produkt som appliceras som färg. Detta ger en överlägsen äkta känsla av betong på fondväggen, över köksbänken eller i badrum, rakt på kaklet, hallväggarna eller vilken vägg som helst där du vill ha en betongkänsla, även utomhus! Det är en produkt som inte liknar någon annan och ger helt…

Bihotell, fågelbad och pall, allt i betong - Vallastaden Linköping

Pallar i betong Det började med en förfrågan från kommunala bostadsföretaget, Stångåstaden. Man undrade om vi kunde tillverka ett par pallar i betong som skulle vara en kombination av pall, bihotell och fågelbad. Pallarna skulle vara en del av invigningen av Vallastaden, den nya stadsdelen i Linköping. Det var en intressant och rolig kombination som vi bara inte kunde tacka nej till. Traditionellt avtryck av ett löv i fågelbadet på pallen. Rå och obehandl…

Modelleringsbetong - Fritt skapande med betong utan gjutformar

Betong som lera Från Viva Decor kommer nu en modelleringsbetong som låter dig skapa fritt utan behovet av gjutformar eller andra typer av stöd. Betongen är helt enkelt formbar med händerna. Man blandar med vatten, precis som med vanlig betong och sedan är det bara att börja skapa. Många användningsområden för knådbetong. Konsistensen på betongen kan jämföras med en mjuk lera och det finns flera olika sätt att använda betongen på. Forma…

Deka-Color Lack. Klassisk kulörer i en klassisk serie, nu i butiken.

Deka-Color lack. Högblank emaljliknande akrylfärg. Nu finns klassiska Deka-Color hos oss både i butiken i Linköping och här på webben. Deka-Color är en vattenbaserad akrylfärg som är mycket opak och täcker mycket bra. Färgen är högblank och emaljlik och genom att bränna den i ugn kan man förhöja de egenskaperna ännu mer och göra ytan hårdare. I serien finns riktigt klassiska kulörer som passar för alla säsonger. Här fi…

Köp 5 - Få en Titanium white på köpet

Maimeri Acrilico akrylfärg En av de senaste akrylfärgerna vi tagit in i sortimentet heter Acrilico och tillverkas av Italiens mest kända färgtillverkare, Maimeri. Acrilico är en mycket fyllig färg med stor kropp, ljusäkta och högpigmenterad. I den stora serien hittar man de vanligaste färgerna som titanium white, Mars black, Raw umber och många andra klassiska färger, men även en hel del mer unika. Just nu har vi kampanj på denna produkt - Köp 5 st av…

Kurser hösten / vintern 2017

Sent omsider... snart kommer höstens kurstider. Uppdaterat - Nu finns kurstiderna för Betongkurs och Effektmålningskurs på kurssidan - Klicka här Sommaren har verkligen rusat förbi och vi skulle presenterat höstens nya kurser för en tid sedan, men nu är det i alla fall på gång! Inom ett par veckor kommer vi börja släppa tiderna för de olika kurserna. Först ut blir betongkursen. Tack alla ni som väntat :) Du vet väl om att du som nyhetsbrevspre…

Fler färger i Polycolorserien - Polycolor Reflect!

Ljusreflekterande färg, Polycolor Reflect Polycolorserien av Maimeri är en serie med färger av mycket god kvalitet som kombinerar både hobbymålande och konstnärsmålande. De fungerar lika bra inomhus som utomhus och fäster på i princip alla material. I serien finns nu tre stycken olika typer av färger hos oss, samt tre riktigt bra lacker. Gemensamt med alla PolyColor är att de är ljusäkta. Det vill säga att pigmenten är av hög kvalitet så ditt verk i…

Glad midsommar!

Vi önskar er alla en riktigt fin midsommar! Idag har vi stängt i butiken i Linköping och likaså stängt under midsommardagen. Vi kommer att ha öppet som vanligt hela sommaren, men stängt på söndagar. Vi öppnar åter söndagar 3:e september. Öppettider i sommar måndag-fredag 10-18 lördag 11-15 söndag stängt

Framhäv alla vackra detaljer - Torrmåla, inspiration.

Torrborsta och framhäv de vackra detaljerna. Torrborstning eller torrmålning är en teknik då man använder sig av mycket lite färg på penseln för att få fram till exempel en relief på ett föremål. Man kan i princip använda sig av vilken färg som helst, men även olika typer av vax. Man är inte heller begränsad till att endast använda en typ av färg utan man kan även använda sig av flera olika lager för att få fram ett d…

Sommartid är trädgårdstid. Här hittar du vad du behöver för att gjuta betong, putsa, ytbehandla, måla och tvätta.

Gjuta betong, ytbehandla och måla. Här hittar du grejerna för sommarprojekten. Äntligen lite värme och visst blir man sugen på att börja gjuta! Kanske få i ordning den där utegrillen, gjuta de där trädgårdsdekorationerna eller putsa den där trappan. Här hos oss hittar du både grejerna du behöver samt kunskapen när du har frågor. Kika in på våra kategorier, och kontakta oss om det är någonting du vill ha hjälp med…

Vi fyller 5 år - Det här händer i helgen 20-21 maj.

WS och Company fyller fem år - Då händer det saker, roliga saker! Tiden går fort när man har roligt. Nu firar vi 5 år och det gör vi med buller och bång i vår butik i Linköping. Det här vill du inte missa! När? Lördag & söndag 20-21 maj kl. 11-15 Var? I vår butik i Linköping på Tornbyvägen 3 (klicka här för att få en bättre vägbeskrivning) Vad händer då? Först och…
Produkter

Handla

Information