insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Få julklapparna i tid, beställ senast 20/12

Sista dagen för leverans innan jul - onsdag 20/12 Nu börjar det närma sig med stormsteg! Lucia är förbi och snart är det sistaminutenshopping för julklappar, i alla fall på nätet. Vi skickar alltid paketen samma dag om du beställer innan klockan 12, annars skickar vi dagen efter. För att vara säker på att du får dina klappar innan jul har vi satt 20/12 som sista beställningsdatum. Vår butik i Linköping har öppet precis som vanligt hela vecka…

Julen och julklapparna hos oss - Sista rycket!

Här finns julklapparna för den som målar, pysslar, gjuter, skapar eller designar Du har väl inte missat att vi har plockat ihop ett helt gäng med kreativa klappar? Det är artiklar som vi vet är väldigt populära och som alltid går hem hos mottagaren. Bland julklappstipsen finns bland annat färg för både nybörjare och konstnärer, paket för den som älskar att inreda och göra om hemma, för den som vill börja gjuta i betong och för de s…

En tradition värd att bevara, här kommer vår julrimstävling!

Nu drar vi igång årets rimstuga, vinn presentkort på 500 kr. En tradition vi haft här på WS är att varje år köra en rimtävling och så även detta år. Gnugga geniknölarna och ge oss ditt bästa rim på en vara i butiken eller någonting annat relaterat till WS och Company. Det kan vara roligt, tokigt, fyndigt, skickligt eller helt knasigt, rimma på! Inget är för stort eller för litet. Så här tävlar du När du r…

Julklappsbekymmer? Vi hjälper dig hitta julklapparna för de kreativa.

För stora och små kreatörer, här finns julklapparna! Nu när Black Friday är över och det snart är första advent är det hög tid att börja fundera på julklapparna. Det är inte alltid så lätt att välja rätt. Vad behöver man för att komma igång, eller vad skulle den som redan har allt och kan det mesta vilja ha. Lugn! Vi hjälper dig. Först och främst har vi samlat ihop en massa julklappstips (och många fler kommer) p&…

Black Friday är över för denna gång, men vi har efterfest!

Missade du Black Friday? Här är några riktigt bra erbjudanden! Professional acrylics Winsor & Newton - 40% rabatt! Schmincke Akademie akrylfärg - Halva priset! Hela sortimentet av Derwent - 30% Formgips & Alabastergips 30% Alla erbjudanden hittar du på vår Kampanjsida.

Nu är den igång, vår största rea någonsin. Gäller så långt lagret räcker.

Här följer några av dagens bästa Black Friday-deals - Skynda att fynda Black Friday 2017 - Vår största rea någonsin. Förutom flera riktigt bra deals kör vi även 15% på hela sortimentet, på ALLA varor. För att få den rabatten måste du uppge koden BLACK i butiken. Gäller ej kampanjvaror. Vi finns här för dig hela fredagsdygnet! Vår kundtjänst har öppet hela dygnet och svarar på dina frågor Ma…

Låt det gnistra och glimma - Några av våra mest skimrande färger.

Här kommer tips på produkter som får julen att glimma. I det stora sortimentet med hobbyfärger och effektfärger så finns det många serier och färger som är extra blanka och reflekterande. Några av dessa färger presenterar här, men självklart finns det många fler. Klicka på den här bilden för att se den i full storlek Polycolor Reflect, högreflekterande vinylfärg för alla ytor. Fr&ar…

Mycket nytt i webbutiken - Viva Decor

Patinavaxer, komplett sortiment av Inka Gold och mer! Häromdagen fick vi in ett helt gäng med kreativa produkter från Viva Decor. Först och främst så kom resten av metallicvaxerna Inka Gold hem. Nu har vi totalt 28 st kulörer, jätteroligt! Inka Gold är ett krämigt metallicvax med härlig lyster. Det fungerar på de flesta ytor och vill man ha det utomhus lackar man med Inka Lack. Läs mer om, och handla, Inka Gold här Patina WaxX Det här är en hä…

Du hänger väl med oss på Instagram i jul?

Hitta oss på Instagram. Nu drar julen igång och på Instagram kommer vi posta mycket inspiration. Där får mann även följa med oss bakom kulisserna för den som är nyfiken. Mycket kul kommer självklart finnas här på bloggen och på vår Facebook, men på Instagram kommer aktiviteten vara högre. Vill du inte missa något, häng med! www.instagram.com/wsochcompany Vi ses där! /Vi på WS

Ingen reklam, inga medlemskrav, inget snack - Bara rabatter - Till alla!

Vår kundklubb har öppnat, tjäna in poäng som du sedan kan använda för köp i webbutiken. Vi har länge funderat på hur vi ska lösa en typ av lojalitetsprogram för våra återkommande kunder och nu tar vi första steget. Klubb WS, vårt bonussystem... och du är redan medlem. Så enkelt är det! Vi kräver inga medlemskap, vi skickar inte ut några reklam-mail och vi har inga motkrav överhuvudtaget. Bara handla precis som vanligt så…

Snabba pynt med rustik känsla.

Rost och betong - Julen 2017 Den härliga matta känslan i betong tillsammans med den rustika känslan i rostiga åldrande ting ger en härlig naturlig känsla till julen, och snabbt går det! Med hjälp av enkla medel kan man få betongkänsla och rost på i princip allting. På bilderna här ovan har vi använt oss av julgranskulor och ljushållare i terrakotta som vi sedan målat med betonglook och IDEA rost-färg. Hey'di betonglook Den här…

Julsida på ingång!

Nej då, vi har inte glömt! Nu är julsidan på gång. Årets julsida är just nu under uppbyggnad och i år kommer den innehålla mer än tidigare. Många nya spännande artiklar, fullt med inspiration tävlingar och självklart massvis med riktigt bra julklappstips till alla kreativa... och för de som vill bli kreativare. Här hittar du (den just nu tomma) Julsidan. Julen är dock ännu långt borta, men det ska böjas i tid det som krokigt…

Frågor och svar - Hey'di Betonglook

Frågorna är många, här kommer några svar om Betonglook. Sedan Hey'di lanserade sin Betonglook och vi fick in den i sortimentet har frågorna varit många. Det är verkligen jätteroligt! Här har vi samlat ihop de mest vanliga frågorna vi fått. Information. Hey'di Betonglook är en cementprodukt som appliceras precis som en färg med ungefär samma konsistens som en vanlig väggfärg. Produkten finns i 4 st olika kulörer från ljus gran…

Passa på! Vår stora höstrea börjar idag.

Vi har hjälpen mot kliande fingrar, höstrea! Idag kör vi igång med vår stora höstrea som gäller till och med 12/10, eller så långt lagret räcker. I det här inlägget hjälper vi dig att hitta dina egna guldkorn bland några kampanjprodukter. 20% på Derwent Graphic. Skissa med Grafitpennor av toppkvalitet. Nu från 12 kr. 25% på gjutnät och markstensgjutformar. Många olika designer. Nu från 57 kr. 24% på Schmincke Akade…

Hey'di Betonglook - Äkta betongkänsla på vägg, kakel, fondväggar och andra ytor, både inomhus och utomhus.

Betong i fyra kulörer till alla väggar, även gamla kalklade badrum, kök och utomhus. Hey'di Betonglook är här! En cementbaserad produkt som appliceras som färg. Detta ger en överlägsen äkta känsla av betong på fondväggen, över köksbänken eller i badrum, rakt på kaklet, hallväggarna eller vilken vägg som helst där du vill ha en betongkänsla, även utomhus! Det är en produkt som inte liknar någon annan och ger helt…

Bihotell, fågelbad och pall, allt i betong - Vallastaden Linköping

Pallar i betong Det började med en förfrågan från kommunala bostadsföretaget, Stångåstaden. Man undrade om vi kunde tillverka ett par pallar i betong som skulle vara en kombination av pall, bihotell och fågelbad. Pallarna skulle vara en del av invigningen av Vallastaden, den nya stadsdelen i Linköping. Det var en intressant och rolig kombination som vi bara inte kunde tacka nej till. Traditionellt avtryck av ett löv i fågelbadet på pallen. Rå och obehandl…
Produkter

Information

Handla