insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kampanj. Våren är inte bara blommor, värme och nysningar, det är akvarell också!

Nu är det vår! Här hittar du allt för akvarellmåleri. Våren har verkligen varit svårstartad i år. Den hostade till för några dagar och det blev riktigt varmt, men så dalade termometern igen. Kanske kan den här kampanjen hjälpa dig att få lite vårkänslor. Just nu kampanj på mängder av akvarellfärg och tillbehör. I erbjudandet hittar ni set med ST Petersburg White nights, Sketchers box från Winsor & Newtons serie Cotma…

Stor vårkampanj inom betonggjutning, tillsatsmedel, ytbehandlingar, fiber m.m.

Vår! Gjuttider! Passa på att ladda upp inför vårens gjutningar. Just nu pågår vårkampanjen här på WS. Passa på att fylla upp dina lager inför alla betonggjutningar. Just nu kampanj på t.ex formolja, fiber till betong, betonglack, flytmedel, accelererande tillsatsmedel, PP-fiber, färgpigment till betong och mycket annat. Det är inte bara i större gjutningar man får nytta av dessa tillbehör, även för dig som gjuter mindre ting ger det e…

Videoguider - Vad vill du se?

Inspelning pågår, vad vill du se? Vår YouTubekanal har inte varit någonting att hänga varken i julgranen eller någon annanstans, men nu blir det ändring på det. Under vintern har vi byggt en behändig studio och där pågår nu videoinspelningen för fullt. Vad skulle du vilja se? Vi tar tacksamt emot tips på vilka produkter du vill att vi ska visa, göra en guide om eller inspirera med. Tipsa oss på info(at)wsochcompany.se. Prenumerera på kanalen…

ACRYLIC-Spraytan - Premiär!

Det här är ACRYLIC-Spraytan! Över 55 kulörer, högsta konstnärskvalitet, god häft- och täckförmåga, vattenresistent och frosttålig. En fantastisk produkt som får dig att sticka ut, eller smälta in. Läs intervjun med grundaren Jonas här nedan. Hej Jonas! Vilka härliga färger ni erbjuder. - Tack så mycket. Ja, de vanliga tonerna av solbränna känns lite 2017. Vad skulle du säga är de största fördelarn…

Ett guldägg i din beställning? Tävling!

Påsken är snart här, förgyll den med extra mycket kreativt "godis". Alla ordrar från och med idag, 10/3 fram till den 31/3 har chansen att få ett guldägg med i sin beställning. Det kommer bli totalt två lyckliga vinnare av dessa ägg. För att ha chansen att vinna behöver du även delta i ett tävlingsmoment. Äggen innehåller en vinst till ett värde av ca. 500 kr st. Missa inte att ALLA som är med och tävlar automatiskt f…

Vi är nominerade till Handelsfesten i Linköping!

Vi är nominerade till Handelsfesten (tidigare handelsgalan) i Linköping som Årets uppstickare och nu har röstningen börjat! Wow! Det känns helt fantastiskt att vi har blivit nominerade till denna gala / fest. Det ger oss verkligen ännu mer energi och vi vill här med framföra ett jättetack till er som nominerat oss, va häftigt! Så här lyder nomineringen: "WS & Company är en härlig hobbybutik där du finner allt och möts av personal med ett al…

Att gjuta av en hand är lätt. Här kommer 10 tips som underlättar ytterligare!

Gjuta av en hand, fot eller någonting annat. Här följer 10 tips som gör det enklare. Här i vår webbutik under både artikeln alginat, men även guidesidan får man många råd hur man bäst lyckas med sina avgjutningar, men det finns många andra tips och trix man kan använda sig av. Alla brukar hitta sina egna trix för att nå toppenresultat och här följer några av dem som är väl värda att prova. Blanda alginatet med en f…

2017 i bilder, en massa bilder...

En massa bilder från WS och Companys 2107 2 januari 2017 började som vanligt med barr-jakt efter julens pynt. Note to self här blir att inte pynta skyltfönster med riktigt granris... 3 januari Vi satte igång ganska omgående med att renovera upp vårt nya lager... vilket ska visa sig var ganska så onödigt... här är Emma - superkoncentrerad med skruvdragaren. 10 januari Januari handlade förutom om renovering även om v&arin…

Fortsättning - 2017 i bilder

29 november Självklart skulle även en mistel upp över Jonas stol! 7 december Så var det dags för julfest på Torn1 och i våra lokaler. Hur kul som helst och vi vill verkligen tacka alla ni som kom, världens härligaste gäng <3 11 december Det var inte mycket till snö, men lite har det ju kommit. Mysigt! 17 december 3dje advent... de andra tar vi inte med i det här, men vi hade en ny design för varje advent…

God jul och gott nytt år!

Tack för ett fantastiskt 2017. …och så har ännu ett år gått. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Precis det har jag skrivit de tre-fyra senaste åren och det blir faktiskt bara roligare. 2017 har varit ett fantastiskt händelserikt år. Vi gick in i året som en bygg/hobby-butik och går ur året som en bygg/hobby-butik men även som en komplett konstnärshandel, helt fantastiskt. Samtidigt som 2017 har inneburit en kraftig expansion av artikla…

Få julklapparna i tid, beställ senast 20/12

Sista dagen för leverans innan jul - onsdag 20/12 Nu börjar det närma sig med stormsteg! Lucia är förbi och snart är det sistaminutenshopping för julklappar, i alla fall på nätet. Vi skickar alltid paketen samma dag om du beställer innan klockan 12, annars skickar vi dagen efter. För att vara säker på att du får dina klappar innan jul har vi satt 20/12 som sista beställningsdatum. Vår butik i Linköping har öppet precis som vanligt hela vecka…

Julen och julklapparna hos oss - Sista rycket!

Här finns julklapparna för den som målar, pysslar, gjuter, skapar eller designar Du har väl inte missat att vi har plockat ihop ett helt gäng med kreativa klappar? Det är artiklar som vi vet är väldigt populära och som alltid går hem hos mottagaren. Bland julklappstipsen finns bland annat färg för både nybörjare och konstnärer, paket för den som älskar att inreda och göra om hemma, för den som vill börja gjuta i betong och för de s…

En tradition värd att bevara, här kommer vår julrimstävling!

Nu drar vi igång årets rimstuga, vinn presentkort på 500 kr. En tradition vi haft här på WS är att varje år köra en rimtävling och så även detta år. Gnugga geniknölarna och ge oss ditt bästa rim på en vara i butiken eller någonting annat relaterat till WS och Company. Det kan vara roligt, tokigt, fyndigt, skickligt eller helt knasigt, rimma på! Inget är för stort eller för litet. Så här tävlar du När du r…

Julklappsbekymmer? Vi hjälper dig hitta julklapparna för de kreativa.

För stora och små kreatörer, här finns julklapparna! Nu när Black Friday är över och det snart är första advent är det hög tid att börja fundera på julklapparna. Det är inte alltid så lätt att välja rätt. Vad behöver man för att komma igång, eller vad skulle den som redan har allt och kan det mesta vilja ha. Lugn! Vi hjälper dig. Först och främst har vi samlat ihop en massa julklappstips (och många fler kommer) p&…

Black Friday är över för denna gång, men vi har efterfest!

Missade du Black Friday? Här är några riktigt bra erbjudanden! Professional acrylics Winsor & Newton - 40% rabatt! Schmincke Akademie akrylfärg - Halva priset! Hela sortimentet av Derwent - 30% Formgips & Alabastergips 30% Alla erbjudanden hittar du på vår Kampanjsida.

Nu är den igång, vår största rea någonsin. Gäller så långt lagret räcker.

Här följer några av dagens bästa Black Friday-deals - Skynda att fynda Black Friday 2017 - Vår största rea någonsin. Förutom flera riktigt bra deals kör vi även 15% på hela sortimentet, på ALLA varor. För att få den rabatten måste du uppge koden BLACK i butiken. Gäller ej kampanjvaror. Vi finns här för dig hela fredagsdygnet! Vår kundtjänst har öppet hela dygnet och svarar på dina frågor Ma…
Produkter

Information

Handla