insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Ett guldägg i din beställning? Tävling!

Påsken är snart här, förgyll den med extra mycket kreativt "godis". Alla ordrar från och med idag, 10/3 fram till den 31/3 har chansen att få ett guldägg med i sin beställning. Det kommer bli totalt två lyckliga vinnare av dessa ägg. För att ha chansen att vinna behöver du även delta i ett tävlingsmoment. Äggen innehåller en vinst till ett värde av ca. 500 kr st. Missa inte att ALLA som är med och tävlar automatiskt f…

Vi är nominerade till Handelsfesten i Linköping!

Vi är nominerade till Handelsfesten (tidigare handelsgalan) i Linköping som Årets uppstickare och nu har röstningen börjat! Wow! Det känns helt fantastiskt att vi har blivit nominerade till denna gala / fest. Det ger oss verkligen ännu mer energi och vi vill här med framföra ett jättetack till er som nominerat oss, va häftigt! Så här lyder nomineringen: "WS & Company är en härlig hobbybutik där du finner allt och möts av personal med ett al…

Att gjuta av en hand är lätt. Här kommer 10 tips som underlättar ytterligare!

Gjuta av en hand, fot eller någonting annat. Här följer 10 tips som gör det enklare. Här i vår webbutik under både artikeln alginat, men även guidesidan får man många råd hur man bäst lyckas med sina avgjutningar, men det finns många andra tips och trix man kan använda sig av. Alla brukar hitta sina egna trix för att nå toppenresultat och här följer några av dem som är väl värda att prova. Blanda alginatet med en f…

2017 i bilder, en massa bilder...

En massa bilder från WS och Companys 2107 2 januari 2017 började som vanligt med barr-jakt efter julens pynt. Note to self här blir att inte pynta skyltfönster med riktigt granris... 3 januari Vi satte igång ganska omgående med att renovera upp vårt nya lager... vilket ska visa sig var ganska så onödigt... här är Emma - superkoncentrerad med skruvdragaren. 10 januari Januari handlade förutom om renovering även om v&arin…

Fortsättning - 2017 i bilder

29 november Självklart skulle även en mistel upp över Jonas stol! 7 december Så var det dags för julfest på Torn1 och i våra lokaler. Hur kul som helst och vi vill verkligen tacka alla ni som kom, världens härligaste gäng <3 11 december Det var inte mycket till snö, men lite har det ju kommit. Mysigt! 17 december 3dje advent... de andra tar vi inte med i det här, men vi hade en ny design för varje advent…

God jul och gott nytt år!

Tack för ett fantastiskt 2017. …och så har ännu ett år gått. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Precis det har jag skrivit de tre-fyra senaste åren och det blir faktiskt bara roligare. 2017 har varit ett fantastiskt händelserikt år. Vi gick in i året som en bygg/hobby-butik och går ur året som en bygg/hobby-butik men även som en komplett konstnärshandel, helt fantastiskt. Samtidigt som 2017 har inneburit en kraftig expansion av artikla…

Få julklapparna i tid, beställ senast 20/12

Sista dagen för leverans innan jul - onsdag 20/12 Nu börjar det närma sig med stormsteg! Lucia är förbi och snart är det sistaminutenshopping för julklappar, i alla fall på nätet. Vi skickar alltid paketen samma dag om du beställer innan klockan 12, annars skickar vi dagen efter. För att vara säker på att du får dina klappar innan jul har vi satt 20/12 som sista beställningsdatum. Vår butik i Linköping har öppet precis som vanligt hela vecka…

Julen och julklapparna hos oss - Sista rycket!

Här finns julklapparna för den som målar, pysslar, gjuter, skapar eller designar Du har väl inte missat att vi har plockat ihop ett helt gäng med kreativa klappar? Det är artiklar som vi vet är väldigt populära och som alltid går hem hos mottagaren. Bland julklappstipsen finns bland annat färg för både nybörjare och konstnärer, paket för den som älskar att inreda och göra om hemma, för den som vill börja gjuta i betong och för de s…

En tradition värd att bevara, här kommer vår julrimstävling!

Nu drar vi igång årets rimstuga, vinn presentkort på 500 kr. En tradition vi haft här på WS är att varje år köra en rimtävling och så även detta år. Gnugga geniknölarna och ge oss ditt bästa rim på en vara i butiken eller någonting annat relaterat till WS och Company. Det kan vara roligt, tokigt, fyndigt, skickligt eller helt knasigt, rimma på! Inget är för stort eller för litet. Så här tävlar du När du r…

Julklappsbekymmer? Vi hjälper dig hitta julklapparna för de kreativa.

För stora och små kreatörer, här finns julklapparna! Nu när Black Friday är över och det snart är första advent är det hög tid att börja fundera på julklapparna. Det är inte alltid så lätt att välja rätt. Vad behöver man för att komma igång, eller vad skulle den som redan har allt och kan det mesta vilja ha. Lugn! Vi hjälper dig. Först och främst har vi samlat ihop en massa julklappstips (och många fler kommer) p&…

Black Friday är över för denna gång, men vi har efterfest!

Missade du Black Friday? Här är några riktigt bra erbjudanden! Professional acrylics Winsor & Newton - 40% rabatt! Schmincke Akademie akrylfärg - Halva priset! Hela sortimentet av Derwent - 30% Formgips & Alabastergips 30% Alla erbjudanden hittar du på vår Kampanjsida.

Nu är den igång, vår största rea någonsin. Gäller så långt lagret räcker.

Här följer några av dagens bästa Black Friday-deals - Skynda att fynda Black Friday 2017 - Vår största rea någonsin. Förutom flera riktigt bra deals kör vi även 15% på hela sortimentet, på ALLA varor. För att få den rabatten måste du uppge koden BLACK i butiken. Gäller ej kampanjvaror. Vi finns här för dig hela fredagsdygnet! Vår kundtjänst har öppet hela dygnet och svarar på dina frågor Ma…

Låt det gnistra och glimma - Några av våra mest skimrande färger.

Här kommer tips på produkter som får julen att glimma. I det stora sortimentet med hobbyfärger och effektfärger så finns det många serier och färger som är extra blanka och reflekterande. Några av dessa färger presenterar här, men självklart finns det många fler. Klicka på den här bilden för att se den i full storlek Polycolor Reflect, högreflekterande vinylfärg för alla ytor. Fr&ar…

Mycket nytt i webbutiken - Viva Decor

Patinavaxer, komplett sortiment av Inka Gold och mer! Häromdagen fick vi in ett helt gäng med kreativa produkter från Viva Decor. Först och främst så kom resten av metallicvaxerna Inka Gold hem. Nu har vi totalt 28 st kulörer, jätteroligt! Inka Gold är ett krämigt metallicvax med härlig lyster. Det fungerar på de flesta ytor och vill man ha det utomhus lackar man med Inka Lack. Läs mer om, och handla, Inka Gold här Patina WaxX Det här är en hä…

Du hänger väl med oss på Instagram i jul?

Hitta oss på Instagram. Nu drar julen igång och på Instagram kommer vi posta mycket inspiration. Där får mann även följa med oss bakom kulisserna för den som är nyfiken. Mycket kul kommer självklart finnas här på bloggen och på vår Facebook, men på Instagram kommer aktiviteten vara högre. Vill du inte missa något, häng med! www.instagram.com/wsochcompany Vi ses där! /Vi på WS

Ingen reklam, inga medlemskrav, inget snack - Bara rabatter - Till alla!

Vår kundklubb har öppnat, tjäna in poäng som du sedan kan använda för köp i webbutiken. Vi har länge funderat på hur vi ska lösa en typ av lojalitetsprogram för våra återkommande kunder och nu tar vi första steget. Klubb WS, vårt bonussystem... och du är redan medlem. Så enkelt är det! Vi kräver inga medlemskap, vi skickar inte ut några reklam-mail och vi har inga motkrav överhuvudtaget. Bara handla precis som vanligt så…
Produkter

Handla

Information