insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Välkommen till oss i sommar, här kommer lite information och öppettider!

Välkommen till vår butik i Linköping i sommar. Då var det dags för den tiden igen, semester, härligt! Passa på att besök vår butik om du har vägarna förbi Linköping. Vi ligger behändigt nära E4an i utkanten av köpområdet Tornby. Ta avfarten vid IKEA så är du nästan där. Vi ligger ca 4 minuter bort och vi har ett bra riktmärke att ta sikte på. Det är ett högt höghus som huserar Sky Hotel och det kommunala bostads…

Betongskolan, Del 2, RF (relativ fuktighet)

Del 2, betongskolan. RF Relativ Luftfuktighet och urtorkning Det handlar om fuktigheten i betongen och är en av de absolut vanligaste samtalsämnena när det gäller betong i vår kundtjänst. Oftast yttrar det sig i ytbehandlingar, så som färg, puts, lack med mera som släpper eller klara ytbehandlingar som blir mjölkiga och immiga. Så när kan man då måla, lägga tätskikt, putsa eller gå på med ett vax? I denna del av betongskolan förs&ou…

Allt är kvar, vi har bara flyttat om lite

Vi utför förbättringsarbeten och flyttar om i kategorierna Hej! Först och främst vill vi bara säga att, nej, inga varor är försvunna. Vi håller just nu på att göra om lite här på sidan. Bland annat, och det som kanske kan påverka om man är van vid att var sak har sin plats här på WS, är att vi gör om i kategorierna. Anledningen till detta är flera. Bland annat så var det ett populärt önskemål i vår kundunde…

Betongskolan, del 1, krympning.

Varför krymper betong, hur mycket och vad kan man göra åt det? Det här är första delen av betongskolan, och även första delen i vår helt nya sida där vi samlar massor av information om våra produkter och går ner på djupet ordentligt. På den kommande kunskapssidan kommer det finnas både videos, texter och illustrationer som hjälper dig att bli bättre på och få en ökand förståelse för de olika materialen du hi…

Vi välkomnar Selder & Company i sortimentet. Linoljebaserade produkter för trä och sten.

Från golvsåpa till stenolja och snart även linoljefärg. I dagarna har vi blivit återförsäljare av linoljeprodukter från Selder & Company. Det här är riktiga kvalitetsprodukter tillverkade av fin linolja och gör oss ännu mer kompletta i jakten på de absolut bästa produkterna. Vi är även extra glada att numera kunna svara på många av våra kunders önskan att ha mer produkter för trä och golv. Fri från &au…

Kampanj. Våren är inte bara blommor, värme och nysningar, det är akvarell också!

Nu är det vår! Här hittar du allt för akvarellmåleri. Våren har verkligen varit svårstartad i år. Den hostade till för några dagar och det blev riktigt varmt, men så dalade termometern igen. Kanske kan den här kampanjen hjälpa dig att få lite vårkänslor. Just nu kampanj på mängder av akvarellfärg och tillbehör. I erbjudandet hittar ni set med ST Petersburg White nights, Sketchers box från Winsor & Newtons serie Cotma…

Stor vårkampanj inom betonggjutning, tillsatsmedel, ytbehandlingar, fiber m.m.

Vår! Gjuttider! Passa på att ladda upp inför vårens gjutningar. Just nu pågår vårkampanjen här på WS. Passa på att fylla upp dina lager inför alla betonggjutningar. Just nu kampanj på t.ex formolja, fiber till betong, betonglack, flytmedel, accelererande tillsatsmedel, PP-fiber, färgpigment till betong och mycket annat. Det är inte bara i större gjutningar man får nytta av dessa tillbehör, även för dig som gjuter mindre ting ger det e…

Videoguider - Vad vill du se?

Inspelning pågår, vad vill du se? Vår YouTubekanal har inte varit någonting att hänga varken i julgranen eller någon annanstans, men nu blir det ändring på det. Under vintern har vi byggt en behändig studio och där pågår nu videoinspelningen för fullt. Vad skulle du vilja se? Vi tar tacksamt emot tips på vilka produkter du vill att vi ska visa, göra en guide om eller inspirera med. Tipsa oss på info(at)wsochcompany.se. Prenumerera på kanalen…

ACRYLIC-Spraytan - Premiär!

Det här är ACRYLIC-Spraytan! Över 55 kulörer, högsta konstnärskvalitet, god häft- och täckförmåga, vattenresistent och frosttålig. En fantastisk produkt som får dig att sticka ut, eller smälta in. Läs intervjun med grundaren Jonas här nedan. Hej Jonas! Vilka härliga färger ni erbjuder. - Tack så mycket. Ja, de vanliga tonerna av solbränna känns lite 2017. Vad skulle du säga är de största fördelarn…

Ett guldägg i din beställning? Tävling!

Påsken är snart här, förgyll den med extra mycket kreativt "godis". Alla ordrar från och med idag, 10/3 fram till den 31/3 har chansen att få ett guldägg med i sin beställning. Det kommer bli totalt två lyckliga vinnare av dessa ägg. För att ha chansen att vinna behöver du även delta i ett tävlingsmoment. Äggen innehåller en vinst till ett värde av ca. 500 kr st. Missa inte att ALLA som är med och tävlar automatiskt f…

Vi är nominerade till Handelsfesten i Linköping!

Vi är nominerade till Handelsfesten (tidigare handelsgalan) i Linköping som Årets uppstickare och nu har röstningen börjat! Wow! Det känns helt fantastiskt att vi har blivit nominerade till denna gala / fest. Det ger oss verkligen ännu mer energi och vi vill här med framföra ett jättetack till er som nominerat oss, va häftigt! Så här lyder nomineringen: "WS & Company är en härlig hobbybutik där du finner allt och möts av personal med ett al…

Att gjuta av en hand är lätt. Här kommer 10 tips som underlättar ytterligare!

Gjuta av en hand, fot eller någonting annat. Här följer 10 tips som gör det enklare. Här i vår webbutik under både artikeln alginat, men även guidesidan får man många råd hur man bäst lyckas med sina avgjutningar, men det finns många andra tips och trix man kan använda sig av. Alla brukar hitta sina egna trix för att nå toppenresultat och här följer några av dem som är väl värda att prova. Blanda alginatet med en f…

2017 i bilder, en massa bilder...

En massa bilder från WS och Companys 2107 2 januari 2017 började som vanligt med barr-jakt efter julens pynt. Note to self här blir att inte pynta skyltfönster med riktigt granris... 3 januari Vi satte igång ganska omgående med att renovera upp vårt nya lager... vilket ska visa sig var ganska så onödigt... här är Emma - superkoncentrerad med skruvdragaren. 10 januari Januari handlade förutom om renovering även om v&arin…

Fortsättning - 2017 i bilder

29 november Självklart skulle även en mistel upp över Jonas stol! 7 december Så var det dags för julfest på Torn1 och i våra lokaler. Hur kul som helst och vi vill verkligen tacka alla ni som kom, världens härligaste gäng <3 11 december Det var inte mycket till snö, men lite har det ju kommit. Mysigt! 17 december 3dje advent... de andra tar vi inte med i det här, men vi hade en ny design för varje advent…

God jul och gott nytt år!

Tack för ett fantastiskt 2017. …och så har ännu ett år gått. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Precis det har jag skrivit de tre-fyra senaste åren och det blir faktiskt bara roligare. 2017 har varit ett fantastiskt händelserikt år. Vi gick in i året som en bygg/hobby-butik och går ur året som en bygg/hobby-butik men även som en komplett konstnärshandel, helt fantastiskt. Samtidigt som 2017 har inneburit en kraftig expansion av artikla…

Få julklapparna i tid, beställ senast 20/12

Sista dagen för leverans innan jul - onsdag 20/12 Nu börjar det närma sig med stormsteg! Lucia är förbi och snart är det sistaminutenshopping för julklappar, i alla fall på nätet. Vi skickar alltid paketen samma dag om du beställer innan klockan 12, annars skickar vi dagen efter. För att vara säker på att du får dina klappar innan jul har vi satt 20/12 som sista beställningsdatum. Vår butik i Linköping har öppet precis som vanligt hela vecka…
Produkter

Handla

Information