insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Americana Acrylics - En matt hobbyfärg.

Nu finns den i full serie! Americana acrylics 260 kulörer hobbyfärg. Serien Americana tillverkas av DecoArt och är en av deras absolut populäraste färger och det är inte alls konstigt. De här hobbyfärgerna är matta, täcker mycket fint och är riktigt härliga att jobba med, på nästan alla tänkbara underlag. Att den dessutom kommer i hela 260 kulörer gör att den lätt blir det självklara valet när man behöver en kvalitetsfärg till s…

Första nya videon är uppe! Nu kommer ketchupeffekten!

Äntligen Youtube igen! Då var den första videon på länge uppe. Videon som vi precis publicerade på YouTube visar upp 5 roliga sätt att skapa rost. Det är en sammanfattning där man kan se en jämförelse mellan de olika teknikerna och även slutresultaten. Fler videos inom ämnet är på gång. Då går vi in lite djupare på varje enskild produkt. Med detta vill vi egentligen bara säga, äntligen! Här kommer ketchupeffekten! Pren…

En kreativare framtid? Sök tjänsten som konstnärsmaterialansvarig hos oss!

Är konstnärsmaterial din grej? Här har du nu chansen att dela en spännande framtid tillsammans med oss på WS och Company. Om oss. Låt oss först berätta vilka vi är. WS och Company startade 2011 som en designverkstad. Här producerade vi mycket egen design, men framförallt så hjälpte vi prototyputvecklare, konstnärer och många andra att ta fram gjutformar och design till deras projekt. Ur detta startade vi sedan webbhandeln, WS och Company, där vi s…

God jul och gott nytt år! Bilder och en enkät med tävling! Vinn ett presentkort!

Driv och engagemang, nu kör vi 2019! ...men innan vi gör det brukar vi alltid blicka tillbaka på året som gått och så även i år. Längre ner hittar ni en massa bilder från året som gått. Det är inte så mycket bilder på varor och annat, för det har ni ju redan sett under året utan det är mest bilder "bakom kulisserna". Missa inte vår Enkät i slutet av detta inlägg. Här får du rabatt på ditt…

Rimtävlingen är här! Vinn fina priser :)

WS rimtävling där du själv bestämmer priset. Så var det dags igen, årets rimtävling är här! Reglerna är enkla. Rimma på en vara ur vårt sortiment och du har chansen att vinna just den varan. I år delar vi ut två priser. Båda vinner varan de rimmat på, men den som vinner hela tävlingen vinner dessutom ett presentkort på 500 kronor. Tävlingen pågår till och med 24/12 -2018 och vinnaren dras 28/12 -2018. Vinnarna av tävlin…

Acrylic Pouring - Såhär gör du och det här behöver du!

Acrylic Pouring, så här gör du, tips och trix Populärt, fantastiskt, vackert, fascinerande, men kan också vara frustrerande, kostsamt och knepigt. I det här inlägget kommer du att få råd och tips hur man gör och vad man ska undvika att göra. Då blir det bara det roliga kvar! Vi länkar alla produkter längst ner på den här sidan. Guiden är skriven av oss och den kunskapen vi samlat på oss från alla våra kunder samt med stor hj…

Det är inte bara bord och konst som förseglas med epoxi. Gitarr i wellpapp!

Resin/Epoxi kan användas till många olika projekt. Det är inte "bara" rivertables, ingjutningar, konstförseglingar, infärgad epoxi, fiskedrag, glasfiberförstärkta epoxikreationer och dekorativa objekt som t.ex smycken som görs med hjälp av resin nu för tiden. Ibland dyker det även upp lite mer annorlunda och nytänkande projekt och det här är verkligen ett sådant. Gitarr i wellpapp med hjälp av EC 141 Oskar Lundahl har med hjälp av…

Julkort? Kampanj på pennor, block och papper.

Vackra julkort med rätt penna och papper Digitala meddelanden i all ära, men det är svårslaget att få ett riktigt julkort i handen. Oavsett om du vill använda dig av förtryckta julkort och bara skriva eller om du vill tillverka julhälsningen från grunden har vi det du behöver och just nu till svårslagna priser med rabattkoden nedan. Ange rabattkoden skriva i kassan så får du 15% rabatt på alla block, papper och pennor Gäller till och med 14/11 -20…

Nu kör vi julen 2018! Förlängt öppetköp

Imorgon går startskottet för julen 2018. Det här händer hos oss. Då var det jul igen. Det går snabbt mellan varven! Idag gick som sagt startskottet för julen här på WS och vi börjar med att hjälpa alla riktigt tidiga tomtar med att erbjuda förlängt öppetköp från och med imorgon 31/10. Nu får ni öppetköp ända fram till och med 13/1. På det så sätt slipper ni sitta och vänta med att börja julhandla. Skulle det mo…

Metallskimrande akvarellfärger

Härligt metallskimrande akvarellfärger, silver, guld, koppar & brons. Nytt i vårt sortiment är 7 st akvarellfärger metallic. Det är pigmentstarka, ljusäkta och intensiva färger med samma fina egenskaper som vanliga akvarellfärger. Tillverkaren är Nevskaya, det vill säga, samma tillverkare som White Nights, ibland även kallad ST. Petersburg. Studiokvalitet i toppklass. Pris 45 kr st. Läs mer och handla.

Kurser i Linköping. Nu är de öppna för bokning!

Nu är kurserna för hösten 2018 öppna. Vi är jätteglada att kunna presentera våra nya kurser! Det blir ett helt nytt kursupplägg, i nyrenoverade lokaler med ingång från vår butik, med helt fantastiska kursledare. Det är inte det enda som är nytt. Vi har även ett nytt bokningssystem i samarbete med BokaDirekt.se. Detta gör att du som deltagare kan betala via Klarna faktura, kort- eller direktbetalning. Det blir smidigare än någonsin att boka. Kurs…

Många nya färger från Pébéo och DecoArt

Matta metallicfärger eller marmoreringar, nya färger i butiken. Fantasy Moon från Pébéo Fantasy Prisme är en populär färg i vårt sortiment. Det är en färg från Pébéo som av sig själv skapar cellformeringar likt ett vaxkakemönster och ger spännande effekter både med pensel och pipett. Nu finns även "systerfärgen" Fantasy Moon att hitta i webbutiken och butiken i Linköpig. Fantasy Moon kan beskrivas som en h…

Utförsäljningen du inte får missa - Hundratals varor ska bort!

HALVA PRISET på hundratals varor För att ge plats för nya spännande varor säljer vi ut hundratals varor till halva priset! Först till kvarn på dessa varor. Under kategorin Kampanjer finner du även några ordinarie kampanjer men bland dessa kan du fynda till halva priset på konstnärsfärger, hobbymaterial, hobbyfärger, träartiklar och mycket mer. Här följer exempel på vad du just nu kan fynda: Winsor & Newton Professional Acrylic. Hela se…

En favoriserad doldis, Outdoor Vintage.

En doldis för många, en favorit hos andra. En utomhusfärg med Vintage-touch, Outdoor Vintage. Som rubriken lyder är det här en färg som flugit under radarn för många, men har hängt med i alla fall 5 år här på WS och är en storfavorit hos många. Färgen är en utomhusfärg, men fungerar lika bra inomhus. Vi använder ofta den här färgen då vi behöver någonting som täcker bra, räcker långt och behöver en f&…

Läs allt om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Hej! Vi vill att du ska veta hur vi behandlar dina personuppgifter. Imorgon träder den i kraft, den nya dataskyddslagen, GDPR. Den här lagen handlar om hur vi företag hanterar dina personuppgifter. Lagen ersätter PUL och är i princip samma sak. Det här ger dig som privatperson en större transparens i hanteringen och det tycker vi är superbra! Vi har alltid värnat om dig som kund. Nu har vi även, utöver våra vanliga användarvillkor även uppdaterat vår sida med en i…

Välkommen till oss i sommar, här kommer lite information och öppettider!

Välkommen till vår butik i Linköping i sommar. Då var det dags för den tiden igen, semester, härligt! Passa på att besök vår butik om du har vägarna förbi Linköping. Vi ligger behändigt nära E4an i utkanten av köpområdet Tornby. Ta avfarten vid IKEA så är du nästan där. Vi ligger ca 4 minuter bort och vi har ett bra riktmärke att ta sikte på. Det är ett högt höghus som huserar Sky Hotel och det kommunala bostads…
Produkter

Information

Handla