insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Några tips som hjälper dig och dina produkter i vintertid

Vinterkreativitet

Nu när det är riktigt kallt ute påverkar detta flera olika kreativa produkter så som färger, medium, latex, epoxi och många andra material.

Här kommer några åtgärder och tips som är bra att ha med sig när man beställer sådana produkter.

  • Om möjligt vid beställning, försök att undvika att välja ouppvärmda paketskåp. När det är flera minusgrader utomhus kan materialen frysa inom loppet av några timmar.
  • På terminalerna förvaras paketen i värme, men i lastbilarna är det kallt. Även om du beställt via ombud är det viktigt att låta produkten nå rumstemperatur innan du använder den. Har du tid att vänta så vänta gärna 1-2 dagar innan produkten används eller låt den ligga i vattenbad (se bara till att skydda förpackningen mot vattnet med påse eller liknande). Då går det lite snabbare.
  • När din produkt nått rumstemperatur är det ofta bra att röra om i produkten. Det kan hända att frysta produkter skurit sig, men detta går i nästan alla fall att rädda upp.
  • När det gäller sprayburkar ska du även här låta dem nå rumstemperatur innan användning. Skaka sedan ”överdrivet” mycket innan du använder den annars kommer färgen klumpa ihop sig och fastna i munstycket.
  • Förvara dina produkter i jämn temperatur och då gärna rumstemperatur. Förvara inte produkterna i utrymmen där temperaturen går upp och ner.

Om du får problem med din produkt trots att du väntat, rört om / skakat och förvarat den rätt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla