insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Hitta rätt bland alla nyheter!

Nyheter

Nyheter fortsätter prägla vårt sortiment

Ni som har hängt med oss ett tag vet att vi förändrat mycket av vårt sortiment det senaste året. Sedan i april har nyheterna strömmat in och i det här blogginlägget tänkte vi därför att lyfta fram och presentera ett gäng produkter ur olika kategorier. Vi ödslar inte mer tid på introduktionen utan går på godsakerna på en gång (endast serier, och endast ett urval av alla nyheter):


Pebeo Studio Acrylics

Bright Yellow Pebeo Acrylic

Cobalt Blue Pebeo Acrylic

Red Ochre Pebeo Acrylics

Som en av flera ersättare till Amsterdam Acrylics, System 3, Maimeri och Galeria finns nu denna härliga akrylfärg. Pebeo är inte ett nytt märke utan det har funnits till mycket länge, och det märks på den här färgen. En fullgod ersättare till de förstnämnda märkena och dessutom till bra pris och med härlig färgkarta. Den här akrylfärgen passar de allra flesta, från nybörjare till dig som målar mycket. Serien har över 70 olika färger. Från traditionella kulörer till metallic, neon och fluorescerande.

100 ml. 59 kr st.

Här hittar du akrylfärgen

 


 

Pentart Creamy Acrylics - 3 serier, matt, satin och metallic

Black Creamy Acrylic Pentart

Lavender matte acrylic Pentart

Green Metallic Acrylic Pentart

Tre stycken serier med härliga färgkartor. Krämiga akrylfärger som passar lika bra till canvas, mixed-media och på många andra ytor. Creamy Acrylics är en färg av studiokvalitet med massor pigment. Den kommer i tre olika serier. En klassisk satin (halvblank), en matt och en metallic. Alla tre passar lika bra till traditionellt måleri som nyskapande fluidtekniker, stenciltekniker och många andra arbetssätt och konstformer.

60 ml. fr. 35-39 kr st.

Här hittar du Satin Creamy Acrylic

Här hittar du Matte Creamy Acrylic

Här hittar du Metallic Creamy Acrylic

 


 

Phoenix Artist's Acrylic

Naples Yellow Phoenix Acrylic

Phthalo blue Phoenix acryl

Titanium White Phoenix Acrylic

Vi väljer alltid varor med omsorg. Detta gäller även när det ska vara billig akrylfärg. Riktigt billig till och med. Det här är en sådan, utan att kompromissa allt för mycket på kvaliteten. Phoenix Acrylic är högpigmenterad, krämig, behåller önskade penseldrag och är mycket trivsam att måla med. Den matchar alla andra studiokvalitetfärger utan ansträngning. Det är en riktigt bra färg, till vårt hittills lägsta pris. Ett måste att prova, även om du är en erfaren målare.

125 ml. 39 kr st.

Här hittar du Phoenix Artist Acrylic

 


 

Mica Powder, Art Mica

Magic Violet Art Mica Pentart

Golden Blue Art Mica Pentart

Pearl White Art Mica Pentart

Mica-Pulver är ett finmalt och naturligt pulver som är perfekt för att ge metalliceffekter på lack, resin, färg, medium, pastes, gels och mycket annat. Art Mica från Pentart kommer i 13 olika och rikliga färger. Trots den lägre prisklassen håller den riktigt bra kvalitet.

9 g. 45 kr st.

Här hittar du Pentart, Art Mica

 


 

Rub On Pigments

Dragon Eye Rub On Pigments Pentart

Rose Gold Rub On Pigments Pentart

Kings-Blue Rub On Pigments Pentart

Här är en helt ny typ av pigment. Man använder det precis som det är direkt från burken och applicerar det genom att gnugga ut det med fingret, svamp eller någonting i gummi / silikon. Oj, vilka effekter det blir. Enormt kraftiga metalliceffekter på i princip alla ytor. Bäst blir det på släta underlag. Det går att färga in större områden, eller använda till high lights både inom hantverk, men även inom mixed-media och många andra kreativa tekniker. Den lilla burken väger inte mycket, men räcker länge.

0,5 g. 49 kr st.

Här hittar du Pentart, Rub On Pigments

 


 

Pigment Powders

Glow in the dark Pigment Resin

Neon Orange Pigment Pentart

Chameleon Pigments Resin Pentart

Att gjuta resin, Geode Resin och annan epoxikonst så som River Tables m.m. kräver ofta infärgning av materialet. Hos oss finns många olika infärgningar och detta är ett pigmentspulver, men inte vilket som helst. Serien Pigment Powders innehåller pigment som är Metallic, Iriserande, Självlysande m.m. Effektfulla pigmenter som färgar mycket. De små trevliga burkarna gör att man vill ha många, och det bör man, det här är riktigt kul.

fr. 29-55 kr st.

Här hittar du Pentart, Pigment Powders

 


 

Resin Tint

Anthracite Resin Tint Pentart

Emerald Resin Tint Pentart

Bordeaux Resin Tint Pentart

Opak färg till resin / epoxi. Små smidiga förpackningar med resinpigment som får jobbet gjort. Mycket pigmentsstarka, inte mycket behövs för att ge en bra infärgning. Finns i flera olika kulörer. Påverkar inte epoxins egenskaper. 

20 ml. 34 kr st.

Här hittar du Pentart, Resin Tint

 


 

Dye Solution, transparent färg till resin

Black Dye Solution Pentart

Red Dye Solution Pentart

Honey Dye Solution Pentart

Transparent färg till resin och andra alkoholbaserade system. Ger en vacker och jämn infärgning med fin lyster. Gör att ljuset släpps igenom utan att infärgningen ser tunn ut. Finns i 9 färger.

10 ml. 25 kr st.

Här hittar du Pentart, Dye Solution 

 

 


 

Piñata Alcohol Ink av Jacquard

Brass Pinata Alcohol Ink Jacquard

Lime Green Pinata Alcohol Ink Jacquard

Stor flaska Coral Pinata Jacquard

Piñata räknas som en av de absolut bästa Alcohol Ink på marknaden, och vi är beredda att hålla med. Denna Alcohol Ink består av väl utvalda pigment som ger en fantastisk briljans utan att tumma på transparensen. Fungerar lika bra till dropptekniker som i kombination med mixed-media, resin och mycket annat. Hos oss hittar du hela serien, i båda små och stora flaskor. Gillar du de här teknikerna ska du absolut prova denna!

15 ml. 52 kr st.
118 ml. 166 kr st.

Här hittar du Jacquard Pinata Alcohol Ink

 


 

Alcohol Media Ink

Havtorn Pentart Media Ink

Black Berry Pentart Media Ink

Olive Pentart Media Ink

Om Jacquards Pinata är det absolut bästa, så är nog Pentarts Alcohol Media Ink det som passar de flesta, och nybörjaren. Till ett riktigt bra pris får man riktigt en riktigt bra produkt som finns i väldigt många olika kulörer. Pigmentet är av god kvalitet. Bleknar inte och ger fantastiska effekter. Går att späda med isopropyl för att göra den mycket transparent. Inte ens då tappar den ljusäktheten.

20 ml. 30 kr st.

Här hittar du Pentart, Media Ink 

 


 

Lumiere Metallicfärg, Jacquard

Blue Lumiere Jacquard

Turquoise Lumiere Jacquard

True Gold Lumiere Jacquard

Om man bara fick ha en metallicfärg, då är Lumiere det givna valet. Den kan du måla med på tygskor utan att vara rädd för vattenpölar eller snödrivor, du kan måla på betong, på trä, på gips, terrakotta, metall, korg, sten... och i princip alla tänkbara, målningsbara ytor. Den funkar lika bra inne som ute, håller färgen extremt bra och är nötningstålig. Det kan vara den bästa metallicfärgen vi provat.

66 ml. 85 kr st.

Här hittar du Jacquard, Lumiere 

 


Liquid metal

Bronze Liquid Metal

Gold Liquid Metal

Silver Liquid Metal

Liquid metal är en tunn, opak mycket lättflytande metallicfärg. Den är lösningsmedelsbaserad och är mycket opak. Som namnet lyder känns den verkligen som en flytande metall. 

30 ml. 52 kr st.

Här hittar du Pentart Liquid Metal

 


 

Crafters Choice

Pearl Orange Red Crafter's Choice Royal & Langnickel

Pearl Violet Crafter's Choice Royal & Langnickel

Raw Umber Crafter's Choice Royal & Langnickel

En riktigt mångsidig hobbyfärg för bara 29 kr st. Färgen lämpar sig till hantverk, pyssel, gjuthobby m.m. Fin färgkarta, tillverkad av välkända Royal & Langnickel. En bra färg som borde finnas i allas pyssellådor. Fungerar på de allra flesta material.

59 ml. 29 kr st.

Här hittar du R&L Crafter's Choice


 

Bob Ross Landscape

Bob Ross Oil Paint

Bob Ross Penslar

Bob Ross färg

Visste du att Bob Ross färger faktiskt är tillverkade av Golden? Det betyder fantastiska pigment och att man inte tummar på kvaliteten någonstans. Den här serien innehåller allt du behöver för att börja måla landskap. Oljefärgen finns såklart i många olika färger, men här finns även penslar, medium och andra tillbehör. Självklart har vi även Liquid White.

 

Här hittar du Bob Ross Landscape

 


 

Cyanotype och Solarfast, Jacquard

Cyanotype Jacquard

Solarfast Teal Jacquard

Solarfast Avocado Jacquard

Med dessa två produkter skapar man så kallad "Sun Printing". Det betyder kortfattat att man behandlar tyg eller papper med produkterna, lägger ut objekt som skuggar eller använder sig av "negativ" (utskrifter) och sedan utsätter det för solljus. Då startar en process som färgar tyget som utsätts för solen och det som skuggats förblir neutralt. Det här är en väldigt gammal konstform som från början användes för att skapa fotografier. Nu används det för att skapa textilkonst och konst på papper.

fr. 129 kr st.

Här hittar du Jacquard Solarfast och Cyanotype 

 


 

Texturmaterial

Albite Stone

Antracite Stone

3D Balls

Dessa material kan användas till mycket. Blanda i färg och skapa texturer, modellbyggen och hantverk. Texturmaterialen finns både som naturmaterial och syntetiska motsvarigheter. Allting från krossade mineraler av många olika slag till 3D-balls och mycket annat.

fr. 42 kr st.

Här hittar du Texturmaterial

 


 

Texturmedium

Modeling paste Pebeo

Structure Gel

Heavy Body Gel Pentart

Är det någonting som är på tapeten just nu så är det att skapa textur på canvas. Vi har tagit in många nyheter inom denna kategori. Du hittar massor med olika strukturmedel så som structure gel, structure paste, 3d paste, modeling paste, heavy body gel och mycket annat i vår texturmediumkategori.

fr. 27 kr st.

Här hittar du Texturmedium

 


 

Penselset och penslar

Stort penselset

Små penslar

Micro Detail Penselset

Många nya penselset finns i butiken. Här kan du hitta penslar till det mesta från akrylfärg till olja och akvarell. Lite extra kraft har vi lagt på mindre penslar då de är mycket efterfrågade. Kika runt. Vi länkar till penselset, men även i huvudkategorin penslar hittas många nyheter. 

fr. 34 kr st.

Här hittar du Penselset

 


 

Antique Paste

Antique paste pentart

Antique paste

Antikpasta Pentart

En mängd med olika paste och gels har kommit in i webbutiken. En av alla nya serier är Antique Paste som är en lösningsmedelsbaserad pasta som kan användas på alla typer av ytor. Mycket lämplig tillsammans med krackeleringsmedium och andra texturerade ytor där man vill framhäva detaljer och ge någonting ett ålderstiget utseende med metallicglans.

20 ml 38 kr st.

Här hittar du Pentart, Antique Paste

 


 

Deluxe Paste

Champagne deluxpaste Pentart

Emerald Delux Paste Pentart

Rose Gold Delux Paste Pentart

En annan pasta, av många, är Deluxe Paste. Det här är en krämig, elegant gnistrande pasta som används på frihand, med pensel eller med stenciltekniker. Pastan finns i 8 st olika färger och gör verkligen skäl för sitt namn, Deluxe. Ger en fantastisk struktur.

100 ml 65 kr st.

Här hittar du Pentart, Deluxe Paste

 


 

Lufttorkande lera

Jovi Lufttorkande lera grå

Jovi Lufttorkande lera terrakotta

Jovi Lufttorkande lera Vit

Jovi är ett nytt varumärke hos oss. I kategorin Lufttorkande lera har vi tagit in färgerna grå, terrakotta och vit från Jovi. En bra lera som passar de allra flesta. Finns i flera olika storlekar.

fr. 25 kr st.

Här hittar du Jovi Lufttorkande Lera

 


 

Colored Metallic Wax Paste

Turqouise metallic vax

Blue Metallic vax

Magenta Metallicvax

Färgat metallicvax med härlig krämighet. Kan appliceras med pensel, målarkniv, trasa och liknande verktyg. Metallicvaxet är högpigmenterat med riklig lyster. Blandar sig mycket väl med varandra vilket gör det möjligt att skapa sömlösa övergångar. Om man önskar högre glans går vaxet att polera. Vattenbaserat, inget lack behövs.

20 ml 45 kr st.

Här hittar du Pentart, Colored Metallic Wax Paste

 


 

Metallic Wax Paste

Metallic Wax Paste Bronze

Gold Wax Paste

Wax Paste Pentart

Pentart Metallic Wax Paste är ett vax med metallicpulver. Tack vare den rikliga mängden metallic är vaxet mycket opakt utan att för den delen göra avkall på smidigheten och krämigheten. Perfekt när du vill sätta extra glans på dina DIY-projekt. Kan poleras. Vattenbaserad. Vattentålig.

20 ml 54 kr st.

Här hittar du Pentart, Metallic Wax Paste

 


 

Flexible wood

Flower Flexible Wood

Flexible Wood

Square Flexible Wood

Flexible wood är något så smart som ornament, tillverkade av material så du kan böja dem runt välvda ytor som t.ex. en flaska, ett bordsben och liknande former. Materialet, som till största del består av trä, värms upp med en värmepistol / hårfön för att kunna böjas. När man hittat formen man vill ha fäster man den enkelt med lim som t.ex. limpistol. Ytan har mycket god vidhäftning för alla typer av möbelfärger, snickerifärger, hobbyfärger m.m. Sätt din stil på möbler och dekorationsföremål.

fr. 26 kr st.

Här hittar du Pentart, Flexible Wood

 


 

Krackeleringsmedium

Rayher Krackelering

Pentart Krackelering

DecoArt Crackelering

Att få färg eller lack att spricka upp har aldrig varit enklare. Nu hittar du mänger med olika krackeleringsmedel här i butiken. De finns i många olika varianter. Allt från vanliga enkla till tvåkomponentsmedium med stora sprickor, små sprickor, vattentäta sprickor, oregelbunda sprickor, microsprickor o.s.v. Kika in i kategorin, läs mer och hitta din favorit. Nu massor med nyheter.

fr. 38 kr st.

Här hittar du Krackeleringsmedium

 


 

3D-Schabloner

3D Schabloner / Stenciler

3D-Stencil

3D-Stencil Pentart

En 3D-Stencil är lite tjockare än en vanlig stencil. Detta gör att man kan bygga lite högre reliefer och strukturer. Dessa passar sig bäst med gels, pastes och lite tjockare färger som klarar att "stå kvar" när man lyfter upp schablonen. Välj mellan flera olika mönster.

55 kr st.

Här hittar du 3D-schabloner

 


Chalky, kritfärg från Rayher

Kritfärg Rayher

Vintage-färg rayher

Kalkfärg Rayher

En helt ny serie, inte bara för oss, är Chalky av Rayher. Det här är en kritfärg som fungerar lika bra inne som ute. Den har en hög opacitet (täckande) och är mycket enkel att måla med. Kritfärg kallas även Vintage, Kalkfärg o.s.v. och detta är en mycket bra sådan. I serien finns även transfermedium, krackelering, matt lack och mer.

fr. 59 kr st.

Här hittar du Chalky

 


Gjutformar till resin

Gjutform till resin ask hjärta

Resinform Geode

Form till resin

En hel mängd med nya formar till resin finns i sortimentet. Från vanliga Geode-formar till tärningar, mönster, vingar, askar, smycken och mycket annat. Bra kvalitet och enkla att gjuta med. Passar de alla flesta typer av resin/epoxi.

fr. 25 kr st.

Här hittar du Resinformar

 


 

Glow in the dark

Blue Glow in the dark

Pink Glow in the dark

Lime Glow In the Dark

Självlysande färger som lyser mycket! En riktigt bra självlysande färg från Pentart. Fungerar på de allra flesta material, täcker bra och är enkel att arbeta med.

30 ml 55 kr st.

Här hittar du Självlysande färger

 


Detta var ett litet smakprov på vad som är nytt i butiken, det är många fler serier och styckvaror än så. Mycket nytt är på väg! Om det är någonting du letar efter som du tycker vi borde ha i sortimentet. Hör av dig!

Missa inte att ha koll på vår Nyhetssida, där kommer det hända mycket.

4 kommentarer

WS och Company 2 månad sedan
Kerstin - Vad roligt att du tycker så! Du är alltid välkommen :)
WS och Company 2 månad sedan
Cindy - Tack så jättemycket för att du uppmärksammade detta! Det är åtgärdat :)
Cindy 2 månad sedan
Länken till https://www.wsochcompany.se/hobby-och-pyssel/flexible-wood-ornament/ går till en dold kategori
Kerstin willborn 2 månad sedan
Intressanta nyheter. Återkommer
Produkter

Information

Handla