insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Inspirationsvideos, kurser och guider. Vad skulle du vilja se?

Inspirationsvideos och guider

Efter mycket om och men...

Är det någonting vi saknar och vi får väldigt mycket frågor om så är det våra kurser i Linköping. Vi har länge tänkt över hur vi ska kunna erbjuda både kurser och kunna visa upp alla spännande material på ett nytt sätt online. Det här har resulterat i att vi nu skaffat ytterligare en ny lokal som vi endast kommer använda som en stor kreativ studio. Det här betyder startskottet på en online-satsning när det gäller korta inspirationsvideos, men även live-sända temakvällar, längre kurser både live och nedladdningsbara och mycket annat.

I mars börjar vi spela in videos

I mars ska allt stå klart för att trycka på play. Det är mycket vi har att sätta oss in i och vi tar jättegärna din hjälp med innehållet. Vad är det du vill se oss göra? Önskar du längre kurser eller tycker du det är bättre med korta 30 sekundersvideos på Insta eller vill du ha någonting mittemellan? Kanske har du andra idéer på hur vi ska göra framför kameran.

Ett kort frågeformulär

Vi har redan massor idéer på vad vi ska hitta på, men vi skulle bli superglada om du ville fylla i ett litet frågeformulär vi har skapat. Ni har alltid goda idéer! Det kommer öka förståelsen för vad vi bör prioritera. Ni är redan många som har lämnat förslag och hejat på oss. Om du redan gjort det, fyll gärna i formuläret ändå så får vi allt på ett ställe.

För att komma till Google-formuläret klickar du på denna länk https://forms.gle/SSwVfds6CJtXBcT57

 

Tack så jättemycket! Snart ses vi på video! :)
/Vi på WS

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla