insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

En naturlig jul

Natur jul inspiration

Kanelstänger, eukalyptuskottar och apelsinskivor - Traditionellt

I vårt sortiment för julen 2020 finns det mesta pysselmaterialet för den som gillar traditionella jular eller mer nyskapande. Någonting som är nytt för året hos oss är den naturnära julen. I vår julkreativitetskategori hittar du nu äkta kanelstänger, eukalyptuskottar, små dekorativa nötter, kottar, ekollon och mycket annat. Någonting som man brukar förknippa med påsk är sisal, men i mjuka toner fungerar det även mycket fint till jul. På bilden är en pappstrut klädd med bland annat sisal i färgen rust.

En rustik jul

Det finns även andra kategorier som är värda att kika lite närmare på om man vill åt en riktigt rustik jul. Träartiklar är en sådan. Där finns många olika träskivor och annat dekorativt att använda sig av. Inte att förglömma är olika kalkfärger och andra "dusty"-färger. Om du inte skulle föredra en rustikjul hittar du naturligtsvis många andra stilar och pyssel i vår julkategori som du hittar länk till på förstasidan.

För mycket mer inspiration till jul, och mycket annat, följ oss på Instagram - Där vi även kommer köra årets julkalender, den vill du inte missa :)

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla