insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Vi söker en butikschef till vår butik i Linköping.

Ledigt jobb, butikschef WS och Company

Strukturerad, erfaren, men också totalt kreativitetstokig? Vi har ett jobb åt dig!

Tiden går riktigt fort när man har roligt och nu har vi funnits på adressen Tornbyvägen 3 i snart 4 år. Bakom vår butik har vi vårt lager, kundtjänst, pack och administration. Det har varit en jättebra lösning för oss under dessa år, men nu har det verkligen blivit för trångt bakom butiken och vi kommer flytta övrig verksamhet till nya fina lokaler. Med den övriga verksamheten flyttar även många av oss som brukar befinna oss i butiken och nu behöver vi dig för att ta vår plats.

För att prata lite närmare om vår butik så ligger den i charmiga lokaler i Slakthusområdet i Linköping. Det är alltså samma område som Stångåstaden Tornet, men i de lite lägre tegelbyggnaderna. Området passar ypperligt för vår verksamhet. Här finns det gott om utrymme att röra sig på, goda inleveransmöjligheter och fri parkering precis utanför. Ett stenkast bort finns resturangen Torn1 som kanske har den bästa lunchen i hela stan. Bara de punkterna gör ju det här arbetet fantastiskt.

Öppnar man sedan dörren till vår butik möts man av en hel värld av kreativitet. Här finns allt för den som älskar att skapa. Vi har ett fullt sortiment av konstnärsmaterial och tillbehör i alla olika kvaliteter, från enklare studiokvalitetsfärg till de absolut finaste färgerna på marknaden. För de mindre konstnärerna erbjuder vi traditionellt pysselmaterial med allt vad det innebär från piprensare till färdiga DIY-kit. Hyllorna med effektmålningsfärg, hobbyfärg och andra specialfärger är fyllda med allt från rostfärger till traditionella akryler, glitterfärg, vaxer och allt möjligt man kan tänka sig för att dekorera alla typer av material. Där har vi lite av det man möts av när man kommer in till oss och då har vi ändå inte varit inne på det vi kanske är störst på, gjutning, epoxi (resiner), allt till betong, leror gips och... listan kan göras väldigt lång då vi har över 10 000 artiklar i sortimentet. Dessutom utvecklar vi med nya härliga kreativa produkter hela tiden. 

Att jobba hos oss innebär att man verkligen får gnugga geniknölarna. Här måste man vara väldigt pigg på all sorts av kreativitet. Du kan få plocka ihop en present till en kreativ 7-åring, hitta lämpliga medier till de duktigaste konstnärerna eller hjälpa en hemmagjutare att få rätt ytbehandling på sin egenhändigt fixade utegrill i betong.

Hos oss arbetar vi med kundengagemang. Vi ser kundens behov och hjälper dem att hitta passande artiklar. Det tycker vi är en mycket bättre investering än att bara sälja.

 

I annonsen på Arbetsförmedlingen finns mer information om vad vi förväntar oss av dig och din erfarenhet. Väldigt kortfattat kan man säga att vi söker någon som haft ledarerfarenheter i butik tidigare. Du ska vara strukturerad, ha tidigare erfarenhet av personal med allt vad det innebär som t.ex. rekrytering, semesterplanering, scheman och personalvård. Självklart kräver vi att man bemöter våra kunder med ett leende och engagemang. Lika viktigt är det att du är proffesionell och har ett lika stort engagemang i dina arbetsuppgifter.

Tror du att det är dig vi söker?
Kika in på annonsen på Arbetsförmedlingen. Där hittar du mer information om hur du söker till oss och vad vi letar efter.

 

En liten sak till. Vi hade en butiksmedarbetaretjänst ute för en tid sådan. Om du sökte den och känner att du kan vara aktuell för denna tjänst också. Sök igen. Vi har nämligen tyvärr drabbats av försvunna mail i och med ett byte av vår mailserver. Därför kanske vi inte har din ansökan kvar.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla