insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Nytt resin / epoxi från Pebeo

Resin från Pebeo

Nyhet i sortimentet. Praktiska förpackningar med resin.

Bio-resin, färgat resin, glazing och gjutresin. Allt förpackat i smidiga kit med allt man behöver för att komma igång. Resin-trenden fortsätter att växa tillsammans med mixed-media-trenden som pågår för fullt. Det är inte konstigt. Epoxi, som det heter på svenska, kan användas bland annat för att gjuta dekorationsföremål, till smyckestillverkning, som lack över tavlor, fotografier och målade ytor. Populärt nu för tiden är även river tables och andra större gjutningar, men det kan kännas lite läskigt och svårt att komma igång med, då kommer de här behändiga kiten in i bilden.

I Pebeos sortiment kan man säga att det finns 3 st grundläggande resiner. Ett Bio-baserat resin som är lite mer skonsamt mot både dig och miljön. Ett Crystal resin som är ett äkta resin för både gjutning och coating samt en tredje version som är ett glazing resin. Till detta finns även redan infärgade varianter av Crystal.

Självklart har vi kvar våra bästsäljare som t.ex EC 141 och Nordic Crystal resin och dessa nya resiner är inte ersättare till dessa utan snarare ett kompliment och i lite mer konsumentvänligare kit, med allt du behöver för att börja utforska en hel värld av möjligheter.

I vårt sortiment finns allt från småförpackningar som passar bra till smyckestillverkning och andra mindre kreationer till större förpackningar som används till t.ex. river tables (bordsskivor med resin) och mycket annat.


Gå till vår epoxi-kategori och läs mer om alla olika sorters resiner.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla