insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Redan i butiken i Linköping och snart på webben, nyheter!

Nyheter i butiken

Daniel Smith akvarell, System 3 akrylfärg och GOLDEN akrylfärger - Snart på webben

Vi har fått några ordentliga lass med för oss nya produkter. Mycket av det finns redan i butiken i Linköping och vi håller som bäst på att lägga upp dem här på webben. Bland nyheterna finns ett komplett sortiment med akrylfärg från GOLDEN. Det är alla serier, det vill säga GOLDEN Heavy Body, GOLDEN Open, GOLDEN Fluid och GOLDEN High Flow. Dessutom alla tillhörande medium. En suverän färg för dig som vill ha det absolut bästa. Mer konstnärsglädje kan man få med den unika och smått fantastiska akvarellfärgen från Daniel Smith. Den måste provas! Den skiljer sig från de vanliga akvarellfärgerna på många sätt och de flesta som provat fastnar för de unika egenskaperna. För dig som precis börjat måla eller behöver en billig, men ändå bra, akryl har vi tagit in System 3 från Daler-Rowney. En riktigt prisväd färg.

Det är inte bara konstnärsmaterial vi tar in. Nu är det som bekant Halloween snart och det är påväg en hel del läskiga leveranser som snart finns i butik och webbutik. Lägg där till en hel uppsjö med pysselmaterial, ny "giftfri epoxi" och en massa annat kul så förstår man snabbt varför vi var tvugna byggas ut butiken. Självklart kommer allting upp på webben! Till riktigt bra pris såklart!

Det var en liten statusuppdatering på vad som är på gång. Vi hade hoppats att allting redan fanns här på webben, men vår invigning av vår nyrenoverade butik tog lite extra tid, men den som väntar på nått gott.

 

/Vi på WS

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla