insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Öppet hela sommaren. Både i butiken i Linköping och på webben.

Öppettider i sommar, WS och Company Linköping

Sommarkreativiteten är räddad! :)

Har du inte besökt oss än? Passa på under semestern! Vi håller öppet, precis som vanligt, hela sommaren. Enda undantaget är midsommarafton och midsommardagen då vi håller stängt. Vi har inte bara kreativitet i butiken, vi säljer även glass. Det gör det lite lättare att få med sig dem som kanske inte älskar konstnärsmaterial, effektfärger, hobbyfärger, penslar, gjuthobby och annan kreativitet riktigt lika mycket som du ;)

Nu i sommar fyller vi även upp butiken med en massa nya produkter. Vi har fått en helt ny kategori som heter Hobby och Pyssel och i den breddar vi vårt sortiment med mängder med varor.

 

Hitta till vår konstnärshandel och hobbybutik i Linköping

På vår butikssida hittar du information så att du lätt kan hitta till oss oavsett om du kommer från stan eller via E4'an. Bra parkeringsmöjligheter precis intill butiken. 

 

Webbutiken skickar lika snabbt som vanligt.

Självklart har vår kundtjänst och vår pack öppet i sommar. Samma snabba leveranser och samma goda support. Så oavsett om du väljer att besöka vår butik i sommar eller lägga din order i vår webbutik är du välkommen att rädda sommarkreativiteten tillsammans med oss :)

Sol

Ha en fin sommar och hoppas vi ses!


/Vi på WS


Emelie A, Emelie V, Kajsa, Ville, Jonas, Caroline, Jacqui och Lydia

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla