insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Ny kategori, mer kreativitet!

Hobby och pyssel Linköping och webbutik

Pyssel och hobby, stort och smått. Både i butiken i Linköping och här på webben.

Vi har precis öppnat upp för en helt ny kategori, Hobby och pyssel. I denna kategroi har vi samlat ihop mycket av det som inte riktigt haft någon egen kategori tidigare. Om du inte hittar en produkt där du brukar hitta den så ligger den säkert under denna kategori nu :) 

Det är inte bara produkter vi haft sedan tidigare utan en hel del nytt också. Bland annat har vi fått in textilfärger med metallic-effekt, batikfärger, Foam Clay, många olika pompomer och en massa annat pyssel och mycket mer blir det! Vi har haft en växande efterfrågan efter just mer pyssliga enklare produkter och självklart lyssnar vi på alla som har önskemål. Under hela sommaren kommer vi fylla på sortimentet till bredden. Vi bygger även ut butiken nu under sommaren för att få plats med en helt ny avdelning som just ska rymma allt pyssel- och hobbymaterial.

 

Detta påverkar inte vårt befintliga sortiment. Vi kommer också fylla på i våra befintliga kategorier, mer konstnärsmaterial, mer tillbehör till gjutning och betong, fler gjutformar, mer effektfärger och fler hobbyfärger. Dessutom nya silikoner, epoxi och annan härdplast.

 

Textilfärger och batikfärg m.m. hittas under kategorin färger, annars är det Hobby och Pyssel som gäller.

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla