insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Vårens kurser är på intåg

Kurser ws och company

Nu närmar det sig kursstart och vi vill sätta igång våren på bästa sätt!

Att hålla kurser är för oss en självklarhet och vi brinner verkligen för att låta er utveckla era kunskaper tilllsammans med oss. Vi har under en längre tid flirtat till oss riktigt bra kursledare med smarta upplägg, detta för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt. 

Kursstart nästa vecka, se till att boka dig nu!

Först ut är betongkursen nu på tisdag 2/2, kursen fördelas på 2x3 timmar (tisdag & söndag) och ännu finns några platser kvar, där får du träffa vår kursledare Susanne och skapa dekorativa ting för inomhus och utomhusbruk. Lär er mer om olika ytbehandlingar och vilka färger som passar för att måla dina alster. Allt fler gjuter i betong hemma och här lär du dig mer om vilka metoder du skall undvika och hur du gör för att lyckas.

Vi ska självklart inte bara ha betongkurser, vår konstnär Jacquie håller kurs bl.a. i "Akryl - the Basics!" med kursstart 28/2 och denna kursen vill vi absolut flagga för, det här passar både dig som är erfaren och även för dig som är helt ny i akrylvärlden. Ni kommer på 3 timmar under 4 tillfällen bland annat gå igenom grunderna med olika medier och tekniker.

 

Till varje kurs finns en materiallista på vad som skall tas med till kurserna, ni vet väl om att ni kan handla alla tillbehör hos oss och dessutom få 15% rabatt på köpet?

Håll utkik på vår BokaDirekt-sida eller ring till oss för att boka din plats eller ställ eventuella frågor.

Välkomma!

2 kommentarer

WS och Company Jonas 9 månad sedan
Hej! Vi har flera olika målarkurser. Du hittar alla priser på vår bokningssida här https://www.bokadirekt.se/places/ws-och-company-25056
Ha en fin dag
Med vänlig hälsning, Jonas
Bj 9 månad sedan
Vad kostar målarkursen?
Produkter

Information

Handla