insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Ny logga och annat nytt.

Kreativitet för både små och stora idéer.

Ett nytt ansikte utåt, ny logga!

Under våren kommer vi arbeta med att förbättra upplevelsen ytterligare för dig, både på webb och i butik. Det är ett resultat av de enkäter, undersökningar och råd och tips vi fått av alla er kunder och följare. Det är fantastiskt vilka engagerade kunder vi har! Nu har kanske ingen just efterfrågat en ny logga, men det är värt att skriva om det i alla fall.

Vi har sedan en tid kört den nya loggan på våra sociala medier och på andra platser och i samband med att vi kommer fixa till vår mobila webbsida så kommer vi även byta loggan. Hoppas ni tycker den är lika fin som vi tycker, så här ser den ut:

 

WS och Company Logga

 

Göra om mobilsidan? Kommer det bli svårt att hitta?

Nej, absolut inte. Vi kommer att förbättra sidan. Det kommer vara samma upplägg, men det kommer finnas snabbare vägar för att se vad som är aktuellt, i säsong och vilka kampanjer vi kör just nu och andra förbättringar. Du kommer känna igen dig. Mycket av arbetet har redan satt igång, vi uppdaterar våra kategorier och lägger allting i färgkartor och storleksordning, det kommer bli enklare att ladda ner säkerhetsdatablad och andra dokument, vi arbetar även på en lösning för att kunna välja utlämningsställe på ett smidigt sätt.

 

Resultaten av enkäterna, de populäraste önskemålen!

Det som helt överlägset vann önskelistan hos många var videos på våra produkter. Det har vi satt igång med, kika in på vår YouTubekanal och prenumerera för att inte missa någonting. Det var roliga och spännande önskemål när det gällde videos. Som två och trea kom olika förbättringar vad gällande sortimentet och webbsidan. Det är superroligt! Vi fick dock så mycket positiv kritik så det är lätt att bli mallig, men malliga, det blir vi aldrig. Vi tar till oss av både ris och ros. Fortsätt jättegärna att lämna feedback till oss. Använd er av någon av uppgifterna på vår kontaktsida för att komma i kontakt med oss.


Ok, lite malliga får vi vara när topp fyra av alla åsikter och kommentarer är att vi:

  • Är supersnabba på att leverera era varor. Idag skickar vi alla ordrar som kommer in innan klockan 12.00 samma dag. Vi håller på att förbättra vår packlinje för att kunna uttöka den tiden ytterligare.
  • Har en engagerad kundtjänst. Superkul! Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa er och kan inte vi brukar vi alltid försöka ta reda på det via våra duktiga leverantörer. Vi jobbar även för att utöka våra telefonöppettider.
  • Löser problem på ett bra sätt. Ibland blir det helt fel. Någon vara fungerar inte som den ska, paketet har kommit bort på vägen eller så har vi slarvat till det och skickat fel vara. Fel är nästan omöjligt att kringgå därför är det speciellt roligt när ni säger att vi alltid löser dessa problem. Problem är till för att lösas och det här gör oss jätteglada.
  • Har bra priser och bra sortiment. Även det här är extra roligt eftersom vi har jobbat hårt för att kunna hålla bra priser och ett brett sortiment. Vi fick även beröm för vårt bonussystem som många uppskattar och som ger tillbaka ytterligare till dig som kund.


Tack alla fantastiska kunder och följare :)

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla