insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Unikt tillfälle - Kreativ VD-assistent med känsla för färg och form

Jobba hos WS och Company

Hej!

 

Hur är det på jobbet? Känner du att ingen ser dig? Vill du ta mycket mer ansvar? Har du 1000 idéer, men får inte utlopp för dem? Känns det för opersonligt? Är du kreativ och kan både arbeta med händerna och framför datorn? Lever du efter att ”har man inte testat så vet man inte”. Är din chef en torrboll? Då kanske du och jag kan bli ett team! :)

Jonas WS

 

Om dig, mig & jobbet

Jonas heter jag och är VD här på W.S Craft AB som företaget bakom WS och Company heter. Vi är ett mycket starkt växande företag inom hobbymaterial- och konstnärsmaterial-branschen. Här finns en vardag med engagemang, nyfikenhet och driv. Inför 2020 har det öppnat upp sig för en helt ny tjänst hos oss. Vi kan kalla den för VD-assistent för enkelhetens skull. Redan här sätter jag ribban för dig som person. Eftersom inte tjänsten finns kommer du och jag tillsammans utforma den vilket kräver struktur och nytänk. Även om jag har en kravprofil på dig som söker så lägger jag väldigt stor vikt vid din personlighet.

 

Jag tror att du är i början av din karriär och är hungrig på att lära mer om marknad, vision och ledarskap. Du har redan samlat på dig några års arbetslivserfarenhet. Du förstår utmaningarna i att jobba i ett ständigt förändligt och växande företag där nya problem dyker upp varje dag. Problem är till för att lösas, eller hur? Oavsett om det gäller ”varför har ingen varit och tömt vår wellpapp-container”, ”varför synkar inte våra kampanjer mellan webbutik och affärssystem” eller ”hur inspirerar vi våra kunder med den här nya färgen”. Stort och smått med andra ord.

 

Du har ett öga för färg och form. Bredvid mig kommer du få arbeta mycket med inspiration. Både i planeringsarbete och utföra viss inspiration själv. Kan du måla doodles på en kaffekopp som inspirerar våra kunder till att göra det samma, dokumentera det, posta det på YouTube, Instagram, Facebook, Pinterest och sedan följa upp och svara på kommenterarna, då är du en bit på väg. Självklart har du koll på vad som är inne och ute och vad som kommer… vad bör vi satsa på inför julen 2020? Det tar du reda på lätt och planerar upp och ställer dig gärna framför kameran själv då och då. Du är ju ändå ansiktet utåt.

 

Mitt i allt det här kreativa gäller det att ha en strukturerad sida. Vi arbetar mycket med planeringsarbete både för butik och webbutik samt organisationsfrågor. Vi träffar leverantörer, samarbetspartners och kunder. Du är duktig på administrativt arbete och uttrycker dig väl i text. Sär skrivningar och felstavingar är inget som du släpper genom. Du lever efter din kalender och skriver gärna upp för mycket än för lite. Du är van vid Officepaketet och har god erfarenhet av Excel då vi arbetar med import och export från Excel till affärssystem, lagersystem och webbutik. Du behärskar även Adobes program. Att fotografera och redigera bilder är vardag. Du klarar grafiskt arbete till annonser och webb.

 

Du har säkert redan förstått att en fullständig arbetsbeskrivning skulle bli extremt lång. Jag som person är djupt engagerad i företaget och drar mig inte för att ge mig in i det vardagliga arbetet i butik, pack eller kundtjänst om det skulle behövas. Självklart känner du samma sak som jag, man hugger i, hjälper till, guidar eller engagerar där det behövs. Vi tar in mycket nya produkter och många gånger provar vi dem själva. Det kan vara en ny färgserie, ett nytt alginat för kroppsavgjutningar, en ny betong för bänkar eller en ny lera för pyssel, självklart testar vi! Lekfullhet är ett av våra ledord och det har man verkligen nytta av.

 

Vi har fyra ledord på W.S Craft - Kundengagemang, lekfullhet, nyskapande och gemenskap. De här ledorden tilltalar dig starkt. Berätta varför i din ansökan.

 

 

Om du läst hela vägen ner hit så tycker jag att du ska kontakta mig direkt med din ansökan. Antingen så skickar du ett traditionellt CV & personligt brev till mig eller så hittar du på någonting annorlunda. Blir det du och jag som lyfter WS mot nya höjder?

 

Kontaktuppgifter

[email protected]

Växel 013-4742470

Direkt 0707-163830

Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping

 

 

 

Om tjänsten

Omfattning 100%

Tillsvidare

Lön efter överenskommelse

Kollektivavtal finns via handels

Arbetstid 8-17 (flexibilitet krävs, resor, events och annat påverkar)

 

Övriga förmåner. Tillgång till utbildning och förtroendetid.

 

Vi ses!

/ Jonas

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla