insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Här är vi!

WS och Company Blogg

Sommaren och hösten - 2019

Snart är vi fullt hus här igen och våra leverantörer verkar också ha semestrat färdigt. Det innebär att vi kommer vara mycket snabbare att svara i telefonen igen och vi kommer ha fulla lager på våra hyllor, äntligen! Sommaren har varit fantastisk och det har hänt väldigt mycket roligt. Vi har träffat så många långväga kunder, stammisar, nya kunder och besökare vilket har hjälpt oss genom sommaren trots halverad personalstyrka. Vi vill också passa på att verkligen tacka för förståelsen att vi inte varit riktigt lika snabba på mail och telefon som vi annars är, tack!

Nu står vi inför en höst av förändring. Tyvärr, som vi tidigare skrivit om, kommer vi inte hålla så många kurser under hösten. Det är lite bitterljuvt. Självklart är det jättetråkigt att inte hålla kurserna som vanligt, men anledningen till varför är desto roligare. Vi ska bygga om och ut vår butik. Vi har vuxit ur lokalen och nu bygger vi ut den, rejält. Vi kommer att ha öppet som vanligt med undantag för veckan innan nypremiären som kommer infalla fredag 25e oktober. Detta innebär bland annat att vi kan uttöka vårt sortiment.

Vi kommer även investera i en automatisering och utveckling av vår pack och packsystem vilket kommer göra att vi blir ännu snabbare på att skicka paket och en hel del andra bra funktioner för alla webbkunder.

Detta är långt från allt som kommer ske under hösten, men vi ville egentligen med detta inlägg säga att "Hej! Här är vi" :)

 

Följ oss gärna på sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra erbjudanden och kursplatser före alla andra.

Facebook  - Pinterest - Instagram - YouTube

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla