insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Golden Artist Colors - snart i butik och webbutik.

Golden Artist Colors WS och Company

 

Nu är de på ingång, alla akrylfärger från Golden

Nu blir vi ännu mer kompletta, Golden akrylfärg är på gång in till butiken i Linköping och webbutiken. Det här blir ett riktigt vasst komplement till vårt övriga färgsortiment och speciellt då våra akrylfärger. Idag erbjuder vi Reeves, Winsor & Newton Galeria och Maimeri Acrilico samt många andra akrylbaserade fäger. Golden förväntas att finnas hos oss i slutet av september. Det blir ett komplett sortiment med Open, High Flow, Fluid och Heavy body samt massor av medium.

Utöver att vi tar in hela sortimentet har vi även ett ess i rockärmen som är väldigt svårslaget, esset heter Jacqui. Jacqui jobbar här hos oss och är utbildad av Golden och håller kurser och demos i just Goldens färger. Det gör oss faktiskt bäst i Sverige på Golden och det är ju inte dåligt!

 

Golden High Flow

 

I samband med detta kommer vi även bygga ut och om vår butik. Vi börjar få ont om utrymme och i och med höstens alla satsningar (mycket mer än bara Golden) så får vi inte längre plats. Det är ett angenämt problem, men kommer betyda att under september måste vi hålla någon vecka stängt här i Linköping. Webben kommer såklart vara öppen även under renoveringen. En nyöppning med pompa och ståt kommer självfallet ske! Mer om detta vid ett senare tillfälle.

 

1 kommentar

Åsa 11 månad sedan
Hej! När får ni in golden produkterna?
Produkter

Information

Handla