insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Nu kör vi julen 2018! Förlängt öppetköp

Julen 2018 kreativitet och måleriImorgon går startskottet för julen 2018. Det här händer hos oss.

Då var det jul igen. Det går snabbt mellan varven! Idag gick som sagt startskottet för julen här på WS och vi börjar med att hjälpa alla riktigt tidiga tomtar med att erbjuda förlängt öppetköp från och med imorgon 31/10. Nu får ni öppetköp ända fram till och med 13/1. På det så sätt slipper ni sitta och vänta med att börja julhandla. Skulle det mot förmodan bli ett felköp bland klapparna kan mottagaren eller ni byta produkten efter jul.

Mycket på gång till julen.

Det finns mycket att se fram mot när det gäller julen här på WS. Vår julsida är snart klar och där kommer det finnas mycket att ta del av, både för dig som skapar inför julen och för dig som vill handla kreativa julklappar. Vi kommer köra en ny rolig variant på adventskalender med erbjudanden hela december och så står ju såklart Black Friday 2018 och knackar på dörren. Det kommer dock såklart finnas många fina erbjudanden både före och efter den fredagen också! Julpyssel, inspiration och idéer blir det en hel del av och även ett par tävlingar som ni inte får missa.

 

Vi börjar få lite julstämning.

Även om det är långt kvar så måste vi erkänna att vi fått lite julfeeling nu när vi börjat fota och filma julen på allvar. Det är supermysigt och speciellt när vi plockade fram den fantastiska snön som snögel ger. Det måste ni bara prova! Ser väldigt äkta ut och håller länge! Rekommenderas varmt!

Med detta sagt, välkommen att börja julshoppa, nu har vi förlängt öppetköp :)

Öppetköp förlängt julen 2018 Kampanj på pennor block och papper

Med vänliga hälsningar Vi på WS

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla