insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Ett guldägg i din beställning? Tävling!

Guldägg

Påsken är snart här, förgyll den med extra mycket kreativt "godis".

Alla ordrar från och med idag, 10/3 fram till den 31/3 har chansen att få ett guldägg med i sin beställning. Det kommer bli totalt två lyckliga vinnare av dessa ägg. För att ha chansen att vinna behöver du även delta i ett tävlingsmoment. 

Äggen innehåller en vinst till ett värde av ca. 500 kr st.

 

Missa inte att ALLA som är med och tävlar automatiskt får en rabattkod medskickad i din order på 10% på ditt nästkommande köp. På så sätt blir alla tävlande vinnare! Rabattkoden gäller till och med 17/4-2018 och gäller ej redan nedsatta varor.

 

Gör så här för att tävla

  1. Lägg en beställning precis som vanligt
  2. Ge ett förslag på en produkt vi borde ha i vårt sortiment. Om ditt tips ger oss en "varför har vi inte tänkt på det"-känsla och vi tar in produkten, så vinner du:) Förslaget och gärna en motivering varför vi ska ta in den produkten lämnas i meddelandefältet i kassan.
  3. Håll tummarna :) 

Vinnaren publiceras här i detta blogginlägg, och via mail eller telefon, annandagpåsk 2/4 -2018

 

Läs detta, tävlingsinformation!
Observera att ditt tips till tävlingen kan ligga i vår planering över inkommande produkter och vara på väg in i vårt sortiment. Kriterierna för att ditt tips ska vinna är alltså att det är en produkt vi inte tänkt att ta in i sortimentet, men vi genom ditt tips tar in. Vinnaren utses av oss som arbetar på WS och Company. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av någon annan än WS och Company. Lycka till!

1 kommentar

Margareth Lundmark 2 veckor sedan
Mitt förslag: Krukfärg från Löddeköpinge plantskola. Bra till gips betong mm. Bra för att grunda med vid betong eller måla flera lager till önskad nyans.
Produkter

Handla

Information