insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Ett guldägg i din beställning? Tävling!

Guldägg

Påsken är snart här, förgyll den med extra mycket kreativt "godis".

Alla ordrar från och med idag, 10/3 fram till den 31/3 har chansen att få ett guldägg med i sin beställning. Det kommer bli totalt två lyckliga vinnare av dessa ägg. För att ha chansen att vinna behöver du även delta i ett tävlingsmoment. 

Äggen innehåller en vinst till ett värde av ca. 500 kr st.

 

Missa inte att ALLA som är med och tävlar automatiskt får en rabattkod medskickad i din order på 10% på ditt nästkommande köp. På så sätt blir alla tävlande vinnare! Rabattkoden gäller till och med 17/4-2018 och gäller ej redan nedsatta varor.

 

Gör så här för att tävla

  1. Lägg en beställning precis som vanligt
  2. Ge ett förslag på en produkt vi borde ha i vårt sortiment. Om ditt tips ger oss en "varför har vi inte tänkt på det"-känsla och vi tar in produkten, så vinner du:) Förslaget och gärna en motivering varför vi ska ta in den produkten lämnas i meddelandefältet i kassan.
  3. Håll tummarna :) 

Vinnaren publiceras här i detta blogginlägg, och via mail eller telefon, annandagpåsk 2/4 -2018 (UPPDATERAT Vi är lite försenade med att dra vinnaren p.g.a tekniska problem när bidragen lämnades in. Därför samlar vi ihop bidragen som kommit in via mail, facebook, blogg osv. Det tar lite längre tid än att ha alla i ordersystemet därav är vi lite försenade, vinnaren dras i veckan.)

 

Läs detta, tävlingsinformation!
Observera att ditt tips till tävlingen kan ligga i vår planering över inkommande produkter och vara på väg in i vårt sortiment. Kriterierna för att ditt tips ska vinna är alltså att det är en produkt vi inte tänkt att ta in i sortimentet, men vi genom ditt tips tar in. Vinnaren utses av oss som arbetar på WS och Company. Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av någon annan än WS och Company. Lycka till!

7 kommentarer

WS och company 8 månad sedan
Svar till Jessica och alla andra :) Pga att det blev lite rörigt och struligt med att alla inte kunde lämna kommentar vid sin order så tog det lite extra tid. Till slut valdes Birgitta och Madeleine till vinnare med sina bidrag. Deras förslag kommer ni inom kort att se i webbutiken. / Caroline
Jessica 8 månad sedan
Nyfiken vem var det som vann
Jessica palm mauritz 9 månad sedan
Form av pusselbit modell större ex 20x20 samt siluettformar av olika slag ex kanin och julgran. Önskemål breda penslar av svinborst till torrbortning
Marie Zetterlund order 30042 9 månad sedan
Det är svårt att komma på något jag tycker att ert sortiment är väldigt bra. Om man nu ska säga något bör ni ha ett lite större lager så inte varan tar slut så fort men annars mycket bra. Har nyss varit och beställt och tyvärr var då vissa produkter slut.
Natalie Tapper 9 månad sedan
Mitt förslag på produkt är runda uppspända målardukar i vilken storlek som helst. Eller kanske något annat runt material man kan måla på, plywood exempelvis. I övrigt har ni allt jag behöver just nu haha.
Therese Vikman 9 månad sedan
Mitt förslag är UreCoat Flexible Urethane Coating, som kan användas som ett flexibelt, starkt och stöttåligt ytmaterial på tex "sängskum", plast, metall, trä, rep, tyg och terrarieinredning som tex lianer (som är fruktansvärt dyra att köpa färiga). Uv-resistent och kan blandas med färg. Torkar rätt fort
Margareth Lundmark 10 månad sedan
Mitt förslag: Krukfärg från Löddeköpinge plantskola. Bra till gips betong mm. Bra för att grunda med vid betong eller måla flera lager till önskad nyans.
Produkter

Handla

Information