insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Vi välkomnar Selder & Company i sortimentet. Linoljebaserade produkter för trä och sten.

Linoljeprodukter, golvsåpa, möbelolja, linoljafernissa, stenolja med mera.

Från golvsåpa till stenolja och snart även linoljefärg.

 


I dagarna har vi blivit återförsäljare av linoljeprodukter från Selder & Company. Det här är riktiga kvalitetsprodukter tillverkade av fin linolja och gör oss ännu mer kompletta i jakten på de absolut bästa produkterna. Vi är även extra glada att numera kunna svara på många av våra kunders önskan att ha mer produkter för trä och golv.

Fri från ämnen som traditionellt får linolja att gulna,  Befakaroten, tokoferol och klorofyll.


Först ut av Selders produkter i vårt sortiment är följade produkter.

 

Stenolja för betong och sten
Stenolja
Stenolja är tillverkad av 100%ig linolja och kan användas på många olika porösa stenmaterial som till exempel, betong, sten, keramik och tegel. Oljan kan användas på köksbänkar, golv, putsade ytor och många andra platser. Tuff nog för offentliga miljöer och vacker nog för hemmamiljöer. Kan användas både varm och kall.

Läs mer om stenolja här.

 

Golvsåpa bleknar trä och speciellt ek, såpad ek

Golvsåpa
Det här är en linoljebaserad såpa som skyddar ditt golv och bleker träet. Speciellt bleker golvsåpan ek och låter eken få det där karaktäristiska "såpad ek"-utseendet.

Läs mer om golvsåpa här.

 

Äkta schellack

Schellack
Ett huvudsakligt användningsområden för schellack är som kvisstförnissa. Detta tätar och förseglar kådådror och kvistar på ett effektivt sätt. En äkta schellack av god kvalitet.

Läs ner om schellack här.

 

Grovsåpa för djuprengöring och rengöring av penslar med linolja

Grovsåpa
Den här såpan används som rengöring av penslar, verktyg och kärl med linoljebaserade rester. Den löser även fett och olja effektivt och kan användas från lätt nedsmutsade ytor till kraftigt smutsade ytor som t.ex oljiga motorer m.m. En såpa med många användningsområden.

Läs mer om grovsåpa här.

 

Linolja fernissa för oljeimpregnering av tryckbehandlat trä samt oljepolering av redan oljade ytor
Linolja Fernissa
Tillverkad av 100%ig linolja för att ge ytterligare skydd, glans och djup av oljebehandlade träytor och för impregnering av tryckbehandlat virke. En fernissa av mycket hög kvalitet.

Läs mer om Linolja Fernissa här.

 

Möbelolja för alla typer av snickerier

Möbelolja
Möbelolja för alla typer av snickerier. Kan poleras från silkesmatt till blank. Skyddar trä mot alla typer av spill och hushållskemikalier. Kan även behandlas med Linolja Fernissa för ännu tåligare yta samt högre glans.

Läs mer om möbelolja här.

 

Grundolja Linolja

Grundolja

Olja för behandling av trä Används t.ex som grund inför behandling med linolja fernissa. Gör träet vattentätt och förhindrar då tillväxten av organismer. En behandling med grundolja håller träet friskt i jord i mer än 24 år.

Läs mer om grundolja här.

Mer är på gång
De här varorna var först ut, men snart kommer vi kunna erbjuda alla tänkbara tillbehör till ovanstående produkter och så kommer även någonting annat vi och många andra väntat på, linoljefärger och annat. Mycket spännande på gång med andra ord.

Nyhet
Nu har Selder & Company startat en YouTube-kanal. Ni hittar deras videos under respektive produkt. Se hur man applicerar de olika produkterna. (vi fyller på med videos när Selder fyller på) Här hittar ni kanalen.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla