insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Välkommen till oss i sommar, här kommer lite information och öppettider!

Öppettider i sommar butiken i LinköpingVälkommen till vår butik i Linköping i sommar.

Då var det dags för den tiden igen, semester, härligt! Passa på att besök vår butik om du har vägarna förbi Linköping. Vi ligger behändigt nära E4an i utkanten av köpområdet Tornby. Ta avfarten vid IKEA så är du nästan där. Vi ligger ca 4 minuter bort och vi har ett bra riktmärke att ta sikte på. Det är ett högt höghus som huserar Sky Hotel och det kommunala bostadsföretaget Stångåstaden och i samma charmiga område hittar du oss.

Varför ska man besöka oss?
För det första är det ju roligt att titta på alla varor och så finns ju vi där för att hjälpa till. Dessutom har vi fler varor i butiken än vad vi har i webbutiken och det är väl inte så tokigt :) Blir man trött på att titta runt eller lyssna på oss kan man ta en glass-rast, för glass säljer vi även här.

Öppettiderna är precis som vanligt, måndag - fredag 11 - 18 och lördag - söndag 11 - 15, hela sommaren. Midsommarafton och midsommardagen håller vi dock stängt.

Behöver ni en ursäkt till familjen eller resesällskapet finns Biltema, Jula, IKEA, ikanohuset med massa butiker, Media Markt, Elgiganten, Lager 157, XXL, Stadium, Stadium outlet och mycket annat i krokarna ;)

Välkommen till oss i sommar, vi ser fram emot att att träffa dig.
Med vänliga hälsningar, vi på WS.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla