insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Många nya färger från Pébéo och DecoArt

Mycket nyheter. Färger från Pébéo och DecoArt

Matta metallicfärger eller marmoreringar, nya färger i butiken.

Fantasy Moon från Pébéo en färg som skapar marmoreringar, som en hamrad effekt eller månlandskap

Fantasy Moon från Pébéo

Fantasy Prisme är en populär färg i vårt sortiment. Det är en färg från Pébéo som av sig själv skapar cellformeringar likt ett vaxkakemönster och ger spännande effekter både med pensel och pipett. Nu finns även "systerfärgen" Fantasy Moon att hitta i webbutiken och butiken i Linköpig. Fantasy Moon kan beskrivas som en hamrad effekt eller ett månlandskap. Färgen skapar marmoreringar och är lika rolig att arbeta med på egen hand eller tillsammans med Fantasy Prisme. De båda färgerna är perfekt att använda till olika Mixed Mediaprojekt inom konst och dekorationsmålning.

Gå direkt och läs mer om Fantasy Moon här.

 


Matte Metallics matt metallicfärg i moderna färger

Matte Metallics från DecoArt

Metallicfärger av olika slag är alltid ett populärt val. Nu kommer även en ny färg från DecoArt som ger samma härliga metalliceffekt, men något dämpad. Man skulle kunna kalla det för en "muted" effekt av metallglansen. Visst är det en metallfärg, men lite mindre glans helt enkelt vilket ger ett modernt utseende som ligger helt rätt i tiden. Färgen finns i flera olika kulörer och än finns inte alla här butiken, men en försmak kan man ändå få. Matte Metallics innehåller mycket fina pigment vilket gör att färgen både är täckande och ger släta fina resultat.

Se alla trendiga färger här

Ingår i vår stående stora kampanj "ta 10 betala för 8"

 


Craft Twinkles täckande glitterfärg från DecoArt

Craft Twinkles, glitterfärg från DecoArt

Tack vare en stor mängd glitter av olika nyanser är denna glitterfärg mer täckande än de flesta andra glitterfärger och glitterlim. Man kan pensla både tunna och riktigt tjocka lager för att bestämma opaciteten. När färgen torkat är den övermålningsbar. Färgen är tjock och lätt att arbeta med, torkar fort och fäster på de flesta material.

Ser alla färger i serien.

Ingår i vår stående stora kampanj "ta 10 betala för 8"


Americana Acrylics, en akrylfärg för dekorationsmålning, konst och hobby

En allsidig högkvalitativ akrylfärg för alla olika tillämpningar.

Americana Acrylics är den mest använda färgen i DecoArts sortiment och de brukar använda termen "makers of Americana Acrylics" för att påvisa detta och det är inte för inte som de är så stolta över den här färgen. Om man ser till vad man får för det man betalar är färgen verkligen svårslagen. Ljussstarka och ljusäkta pigment, god täckförmåga, väldigt stor färgkarta, utmärkt vidhäftning på nästan alla typer av ytor och en underbar konsistens som gör målandet till ett rent nöje. Här hos oss hittar ni idag inte hela serien, men nu har vi börjat att ta in fler och fler så inom en nära framtid kommer vi ha ett komplett sortiment. Denna gång har vi fyllt på med 27 olika färger.

Se alla vackra kulörer här

Ingår i vår stående stora kampanj "ta 10 betala för 8"


 

Vill du lära dig mer om hur man målar med alla dessa färger? Håll koll på vår kurssida som snart kommer uppdateras med helt nya kurser och nya upplägg för hösten 2018. Där kommer du hitta en kurs som heter effektmålning och i den kursen använder vi oss av bland annat dessa färger, och många många fler ur vårt sortiment.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla