insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

Kurser i Linköping. Nu är de öppna för bokning!

Kurser i måleri, konst och formtillverkningNu är kurserna för hösten 2018 öppna.

Vi är jätteglada att kunna presentera våra nya kurser! Det blir ett helt nytt kursupplägg, i nyrenoverade lokaler med ingång från vår butik, med helt fantastiska kursledare. Det är inte det enda som är nytt. Vi har även ett nytt bokningssystem i samarbete med BokaDirekt.se. Detta gör att du som deltagare kan betala via Klarna faktura, kort- eller direktbetalning. Det blir smidigare än någonsin att boka.

 

Kursstart i oktober, boka din upplevelse redan nu

 

Mängder med nya kurser

I höst växer vi rejält som kursarrangör. Nu kommer vi hålla kurser i flera olika områden. Några exempel på detta är måleri som olja, akryl och akvarell. Vi kommer även hålla flera kurser inom Mixed-media, både mer konstnärliga och på hobbynivå. Självklart kommer vi även hålla kroppsavgjutningskurser, betongkurser (med en riktig kanonkurs där du lär dig gjuta bänkskivor m.m.), effektmålningskurser, teckning, porträtteckning, kroki, fältkurser i teckning och mycket annat.

Ännu är inte alla kurser uppe och vi kommer lägga till fler kurser när uppläggen är klara.

Smarta upplägg

Vi nämner ofta att våra kurser har smarta upplägg. Alla våra kursledare tar alla godbitar från tidigare erfarenheter och kurser och syr ihop ett upplägg baserat på vad de är bäst på och vad tidigare kursdeltagare har tyckt fungerat bäst. Det gör att du alltid får ut det mesta och ger dig som erfaren många nya idéer och ny kunskap och du som är nybörjare får bästa möjliga start på ditt intresse.

Fantastiska kursledare

Våra kursledare har lång erfarenhet av sina respektive områden. Det är engagerade skickliga utövare, som delar med sig på ett pedagogiskt sätt. Vi har både kursledare som arbetar här på WS och Company och de som kommer från andra håll. Med den samlade kunskapen blir vi svårslagna! Läs mer om kursledarna på kurssidan.

 

 

Läs mer om våra kurser

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Information

Handla