insert_emoticon
local_shipping
  • Snabba leveranser

  • - Beställ innan kl. 12:00 och vi skickar ditt paket samma vardag
Moms visas:

2017 i bilder, en massa bilder...

ws och company 2017 i bilderEn massa bilder från WS och Companys 2107

 

2 januari

Städar bort julen

2017 började som vanligt med barr-jakt efter julens pynt. Note to self här blir att inte pynta skyltfönster med riktigt granris...

3 januari

Monterar upp hyllor

Vi satte igång ganska omgående med att renovera upp vårt nya lager... vilket ska visa sig var ganska så onödigt... här är Emma - superkoncentrerad med skruvdragaren.

10 januari

Kassan var ren och fin

Januari handlade förutom om renovering även om vår färgkampanj, sätt färg på januari. Kassan var väldigt ren och tom när vi precis hade flyttat in i våra nya lokaler. Om det har förändrats till det bättre eller sämre är svårt att säga. Klart står att det finns betydligt mycket mer saker runt om kassan nu för tiden :)

20 januari

Leveranser av nya produkter

Den här bilden kom att prägla större delen av 2017. Nya varor, nya leveranser, nya produktkategorier, nya färger, nya... allt! Vi ökade på med ca 3000 artiklar under året. 

21 januari

Emma och Jonas glada

Emma och Jonas glada över alla leveranser vi fått, spännande!

21 januari

Caroline är mer realistisk, hur ska vi få plats?

Caroline är mer realistisk, hur ska vi få plats? Det var verkligen fullt ute på lagret, nästan varje dag och allt skulle nu ut i butiken, hur då?

23 januari

Ställ från Colart

Så kom äntligen de snygga ställen till butiken som skulle ersätta våra gamla trähyllor vi hade haft i många år nu. Kul!

23 januari

Samtidigt... nytt fikarum och nya kontor

Samtidigt som alla leveranser kom fick vi även för oss att starta upp och bygga om fikarum och kontor... som vi även byggt om några gånger sedan dess. Det tar ett tag att känna in nya lokaler :)

24 januari

Provisoriskt kontor

Det var ont om plats när vi byggde precis överallt. Vi hade ju precis innan flyttat in, närmare bestämt 29 oktober året innan och nu byggde vi om igen. Vi gillar speciellt fotpallen i det provisoriska kontoret i korridoren.

25 januari

Så kom äntligen colart och byggde våra ställ

Colart kom och började bygga ihop de nya hyllorna och in med alla nya varor. Det var skönt att få den hjälpen, det var mycket som skulle frontas!

25 januari

Jonas tapetserar

...allt medan Jonas tapetserade med djungeltema i korridoren... vi kom dock på att det blev för mycket djungel, så mycket är redan borta ;)

27 januari

Mycket datorarbete

En annan bild som kom att prägla 2017, datorarbete. Varje dag hela året har det blivit i princip fulla dagar framför datorn med nya produkter och annat. Ibland jobbigt, men alltid lärorikt!

28 januari

Konstnärsfärger i hyllor

Så stod första delen av vårt nya sortiment klart, nu var vi en konstnärshandel. Det var verkligen superroligt och samtidigt nervöst. Nu gällde det att utbilda sig för det var många färgserier vi inte varit i kontakt med tidigare.

4 februari

Vårkänslor i början av februari

I början av februari försökte vi locka till oss våren, men det gick inget vidare. Vad som gick bra var dock den nya Hobbit Hobbybetong som vi började att inspirera och gjuta med. Kul! 

9 februari

Första effektmålningskursen för året

I början av februari var det även dags för första kursen för året, effektmålningskurs. Kurserna har under 2017 både varit superpositiva, men även lite struliga på grund av lokaler som inte riktigt fungerat. Nu till 2018 är det fixat och vi kan hålla kurser som vanligt igen. Snart kommer kurserna upp här på hemsidan.

13 februari

...och så fler varor

...och så kom det fler nyheter.

15 februari

Vår första temadag

Vår första temadag inträffade 15 februari. Det blev en riktigt populär tillställning med Tony från Hey'di som höll föredrag om betong och betongprodukter. Även det här är någonting som kommer komma mycket mer av under 2018. Temadagar inom många olika områden, självklart alltid gratis!

16 februari

fler hyllor med varor

...och så kom fler hyllor. Skönt! Nu slapp vi ha halva lagret i lådor på golvet :)

18 februari

stammis på många ställen

Många långa kvällar och nätter har det varit... men så har man ju blivit jättetjenis och stammis på både det ena och andra stället ;)

19 feb

Mycket småfix och målande under 2017

Även det här är en bild som präglat 2017. Nästan varje dag har vi målat om, byggt lite och fixat på olika ställen för att få det som vi vill. Här på bilden målar Jonas med tavelfärg vid entrén. Det blev en informationstavla om våra kurser och annat som händer... tavlan är dock borta nu :D

24 feb

Lite större fix

...och då och då lite större fix. Här hade vi byggt upp en vägg som inte funkade, då fick vi riva den. Det är inte första eller sista gången vi provar oss fram. Friskt vågat, hälften vunnet och så får man ju leka med tigersågen också!

24 februari

fler hyllor

Sen kom det fler hyllor, fler varor... vi gör ett litet hopp för den här tiden och till mitten av mars byggde vi hyllor, fyllde på och la upp varor, det hände inte så mycket annat, dag som natt.

14 mars

Effektmålningskurs

Till nästa effektmålningskurs hade vi även fixat så alla våra hyllor stod på hjul. Mycket smidigare att rulla bort hyllorna. Kurserna i våras var riktigt uppskattade och snart är de igång igen.

15 mars

Flyttade från gamla lokalen

Nu hade vi tömt hela vår gamla lokal i Linkopiahuset. Det var lite vemodigt att lämna den lokalen. Det sitter mycket i väggarna där, mycket kul som hänt, mycket slit, svett och tårar, men mest positivt. Rummet på bilden var vårt kursrum och verkstad och var ett av väldigt många rum. Bra med utrymme där!

16 mars

Testar konst och coating -resin

Under 2017 kom även vårt konst- och coating-resin. Perfekt för att försegla konst, fotografier och mycket annat både inomhus och utomhus.

14 mars

sopar gatorna

Så kom det äntligen, det säkraste vårtecknet!

24 mars

Stora gjutformar

Till våren kom ett gäng med stora formar. Stora formar eller liten personal skrev vi på denna bilden... ;) Den här krokodilgjutformen är verkligen stor!

25 mars

rosta rosta mycket rost 2017

Under 2017 var rost stort, och det finns inga tecken på att det kommer bli annorlunda 2018. Jag vet inte hur många prylar vi rostat under året, men här är i alla fall ett klot som vi rostade med järnpulver och rostaktiverare.

26 mars

så här blev rostiga klotet

...och så här blev det. Tjusigt tycker vi. Vi monterade en ledbelysning i klotet. Vi hjälpte många att lyckas med denna form och klotet finns både inomhus och utomhus hos många nu, kul när vi kan inspirera! :)

27 mars

Påskliljor utanför butiken i Linköping

Här är en favoritbild varje år. När påskliljorna åker fram, då är det gjuttider! :)

31 mars

Påskris

Caroline målade dessa tjusiga ägg till påskriset. Både äggen och Poscapennorna som de är målade med finns här i butiken.

4 april

Polycolor

Här hintade vi lite om vad som komma skulle. PolyColor och en hel massa annat från Maimeri.

11 april

Mer nya produkter

Nu i mitten av april började det trilla in en massa nya produkter igen. Då hade vi i och för sig inte hunnit med att lägga upp allt som redan kommit under tidigare månader, så i webbutiken fanns inte dessa produkter på några månader. Här på bilden St. Petersburg White Night akvarellfärg.

12 april

Trångt på kontoret

Oj, man har nästan glömt bort hur trångt vi hade det i "pack-kontoret" och rörigt blev det när man fick in nya saker hela tiden. På något sätt löste vi det ändå!

12 april

Mer prylar

Vi fick, som sagt, in nya saker hela tiden. Så här såg korridorerna ut mest hela tiden. Här en leverans från Colart fylld med konstnärsmaterial.

13 april

Produktbilder och fotostudio

Undertiden det var så trångt fick vi trycka in hela vår fotostudio i ett rum där man knappast kunde vända sig. Vi fotar de många produktbilder själva och i det här lilla rummet blev det svårt, men finns det hjärterum finns det stjärterum !

14 april

Nytt kontor

Det började bli lite ont om plats i vår lokal, så vi skaffade ett externt kontor. Supermysigt litet ställe med pentry, dusch, toa och ett litet sovloft... en liten etta med andra ord :D Mysigt! Men det behövde renoveras en hel del, som vanligt.

14 april

Jonas lägger golv

Undrar vilken gång i ordningen de senaste åren som Jonas lägger golv... det törs vi inte tänka på just nu eftersom i början av detta år ska det läggas ännu mer ;)

18 april

Satsning på butiken i Linköping

Det har verkligen varit ett långt år. Att vi fick in dessa stora dukar så sent som i april känns nästan overkligt, men så var det. Dessa stora dukar kan vi inte skicka via webbutiken utan de finns endast i butiken i Linköping.

20 april

Poscapennor

Mer varor, den här gången var det bland annat en komplett uppsättning med Posca-Pennor och en hel massa annat. Det där med att det var mycket datorarbete under 2017 var ingen underdrift :)

23 april

Kalkfärg

Även om mycket nytt kommit in under året finns det många varor som håller år från år. Jeanne d'Arc Vintage Paint är en sådan, kalkfärg med andra ord. Här målar vi en gjutform av ett hjärta med natural white. Förresten... den går kanonbra att ha även utomhus, men låt den vara olackad så färgen kan andas.

26 april

Supportärenden

Året har verkligen inte bara varit raksträcka. Vi har byggt massor på våra system, att bara få webbutik och kassa att samsas om lager och andra funktioner har varit minst sagt knepigt, många timmar i telefonen med olika experter hit och dit. Dock vi lever alltid efter att det inte finns några problem, bara lösningar och med problem blir man ju bara bättre, eller hur!:)

28 april

Lager

...å ännu mer varor ;) Det här är baksidan på vår lokal och även vårt lagerintag.

29 april

Som vi längtat efter maimeri

Så kom det äntligen, som vi längtat! Polycolor, Polyfluid, Polyreflect, Maimeri acrilico, Derwent och massa annat. Vid det här laget hade vi nästan blivit en komplett konstnärshandel, lite till bara... i och för sig... vi vill alltid "lite till bara" :)

1 maj

1maj

Första maj, då såg det ut så här. Ganska likt som det ser ut idag faktiskt, men lite färre varor än vad vi har idag. Snart kommer det dock inte alls se ut så här... ;)

5 maj

Provar PolyColor

Som vanligt när det kommer nya prylar måste vi ju testa dem direkt! Emma målade om vårt passepartoutställ i blå PolyColor.

10 maj

Flytstöp och b25 från Hey'di

I maj började vi sälja Flytstöp och B25 (finbetong från Hey'di). Det var en utmaning bara det. Så tunga gods som fulla pallar betong hade vi inte hanterat i den utsträckningen så det krävdes en hel massa utrustning för att genomföra det, spännande!

12 maj

Tornbyvägen 3

Så var det verkligen vår på riktigt och... det är så fantastiskt härligt här i området. Det låter väl inte så trevligt med "slackthusområde", men det är precis vad det är. Byggnaderna har gamla anor och de gamla tegelväggarna andas verkligen kreativitet! Vi stormtrivs i det här området :)

12 maj

5 år

Här började även alla förberedelser för vår 5-års-fest. Häftigt, 5 år! Tiden går fort.

18 maj

Trevliga grannar, tack MegaKakel

Det är tur man har trevliga grannar, tack MegaKakel för hjälp med avlastning av flera olika leveranser under 2017!

18 maj

WS och Company Tejp

Då var den här, snyggaste tejpen ;) Som ett första steg i bättre paket fixade vi en snyggare tejp än vad vi hade haft tidigare.

19 maj

Jodå pizza igen

Tråkigare lunchmiljö kan man önska sig. Framsidan av vår butik, pizzorna blev många... men gott var det :)

20 maj

WS och Company firar 5 år

Så firade vi då 5 år. 5 år som har sett ut som detta år med massor av nytt hela tiden och vi har ingen som helst tanke på att lugna ner oss. Nästa år... vänta bara :D

27 maj

Nya gjutformar

Nu var det bara några dagar innan juni. Sommaren är en härlig tid. Inte bara för det är varmt och skönt utan även för att vi får träffa så många kunder som är ute och reser i landet och många stannar till hos oss och handlar när de ändå har vägarna förbi. Det är alltid superroligt att få ett ansikte till en mailadress :)

12 juni

Slängde massa skräp bygger om packen

Under några veckor nu hade vi fyllt ett antal containrar med diverse. Det var containrar för betong, de för gips, de för trä med mera. Nu var det dags att börja bygga ut och fixa till vår pack. Vi hade växt ur vår gamla för ganska längesedan så nu var det brådis.

14 juni

Ny lokal igen kurslokal

I samband med renoveringen och flytten av vår packavdelning skaffade vi ytterligare en lokal. En verkstad & kurslokal. Denna fick dock serva som förråd under denna renovering. Många turer ner dit blev det. Som tur är det bara några meter från vår butik.

17 juni

Vår nya pack ws och company

När allt var utslängt ur vårt lager var det dags att börja bygga upp en helt ny pack.

19 juli

på några dagar stod packen klar

På ett par dagar (och nätter) stod större delar av nya packen klar. Det blev betydligt bättre med svängrum för oss alla. Mycket var dock kvar att göra, men nu fick vi plats ordentligt.

23 juni

Packen klar

Det blev helt ok, och snart ska vi bygga ut igen ;)

23 juni

Fast samtidigt var korridoren rörig

...men samtidigt var det lite väl mycket grejer i korridoren, men det skulle det snart bli ordning på.

24 juni

Nu var baklagret i ordning

Sådär ja! Då var korridoren också rensad. Djungeltemat blev dock lite för mycket så det åkte efter ett tag...

27 juni

Nu var kontoret helt klart

...och några dagar senare var även det lilla externa kontoret klart. Som då inte längre är ett kontor... ;)

28 juni

Kroppsavgjutning

Allt medan vi renoverade och grejade så höll vi såklart även vår vanliga verksamhet igång med webben, pack, butik, kurser osv och även inspiration. Här en kroppsavgjutning på gång.

1 juli

Hey'di hobbit

Högsommar, härligt! Vi byggde om i skyltfönstret med mer grönt. Här en kruka i Hey'di Hobbit Hobbybetong.

3 juli

Mer block och mer akvarellpapper

Under sommaren utökade vi även med mer akvarellblock, skissblock och akrylblock, men även lösa akvarellpapper och akvarellark. Vi gjorde många sådana inköp efter tips från våra kunder. Ni har verkligen varit en stor del till vår utökning av sortimentet, tack!

21 juni

renovering igen, denna gång kontor

Juli gick verkligen snabbt. Vi hade fullt upp varje dag i butiken och packen till webbutiken och hann inte med mycket annat så här i semestertider. Dock låg det och gnagde att vi var tvungen att göra någonting åt vårt fikarum, fotorum och kontor... sagt och gjort.

22 juli

Royal blue

Royal blue är verkligen snygg. Mörkt djupt blå med en helt matt yta.

23 juli

Fikarummet klart

Sådär blev det... men det höll inte så länge. Det blev kontor av detta och bordet m.m. flyttade till rummet bredvid... som på bilden inte är byggt ännu.

26 juli

Modelldockor

De här modelldockorna står i vår butik. Det är väldigt roligt att följa dem. Varje dag har någon kund flyttat på  den, ändrat läge och det finns nog inga positioner de inte stått i, allt från att "dabba", gå ner i spagat, kramas och diverse andra hemskheter vi inte kan skriva ut här...

31 juli

Ett kontor klart

...och så försvann fikarummet och ett av våra kontor stod klara och det är nog det enda som ser ungefär likadant ut än idag :)

1 augusti

Ny container

Äntligen kunde vi ställa dit vår container på ett vettigt ställe. Nu behöver vi inte knalla ett par minuter med grejerna.

9 augusti

Nya förgyllningspulver

Augusti bestod av en ny leverans av produkter så det blev väldigt mycket datorarbete igen och samtidigt rekryterade vi till vår packavdelning. Här på bilden är Maimeris förgyllningspulver.

18 augusti

Dukar målardukar

Dukar och dukar. Målarduk på meter och hela rullar tog vi in innan hösten. Det är verkligen en djungel att hitta bra dukar, men nu har vi lyckats.

19 augusti

Inspiration till hösten

Nu var det även hög tid att sätta igång med inspirationen till hösten, sagt och gjort. Här gör vi en ganska kul sak. Vi har i heavy gel i gjutformar. Detta ger en gjutning som är flexibel. Perfekt för att montera på välvda ytor som t.ex flaskor.

22 augusti

Byxor med hjälp av skulpturlim

De här brallorna blev verkligen poppis under hösten. Dessa har en kund, Scraplotta, skapat åt oss.

23 augusti

Dekalack

Dekalack för höstens projekt. Dekalack kom in lagom till hösten. Det är en perfekt lack för all sorts hantverk och det var många som provade den... och fastnade för dess härliga emaljyta som den kan uppnå genom att bränna den i ugnen.

26 augusti

Emelies händer

Nu hade även Emelie börjat hos oss på WS och här var hennes första försök med en handavgjutning. Alginat är någonting många kunder efterfrågar så det var viktigt att hon kom igång med det på en gång. Det blev ju helt ok!

28 augusti

Sommar i butiken WS och Company

Så här mitt i vintern är det härligt att titta tillbaka på sommarbilderna på butiken. Det var många i Linköping som började upptäcka oss i somras, både på cyckel och med bil, kul!

29 augusti

Kassastrul

Strul med EAN-koder... streckkodsläsaren la till en nolla på varje EAN-kod vilket resulterade i att vi fick manuellt mata in alla varor i kassan... Emma ser dock glad ut, det är väl härligt :)

4 september

Uppdrag vallastaden

Det här projektet hade vi arbetat på ett tag nu. Det var en kombinerad pall / bihotell / fågelbad i ett som Stångåstaden (det kommunala bostadsföretaget) beställde till den nya stadsdelen Vallastaden. Det var ett så annorlunda projekt så det kunde vi bara inte tacka nej till.

5 september

Fågelbad i betong

I toppen på pallen skulle det vara ett blad / fågelbad. Hur man skulle kunna sitta i dem var en gåta, men det löste sig på vägen.

8 september

Halloween och skördefest

Mer höst- och halloweeninspiration började vi med lite sent... men vi hann :)

11 september

flip cup

Flip Cup blev en riktigt hit under hösten och vintern. Tekniken har funnits länge, men nu under hösten exploderade den verkligen. Liquitex Poring medium som man använder till detta var nästan alltid slut, inte bara hos oss utan överallt.

17 september

Pallarna på plats vid Stångåstadens hus i Vallastadn

...och så var pallarna på plats i Vallastaden.

17 september

Fotar halloween

Vi tillverkade marschaller av pumpor, kul! Mindre kul när man skulle ut och fota dem och det helt plötsligt började ösa ner, men det gick bra ändå.

22 september

Bygger ihop cernitställ

Hur många WS-anställda, kunder och bekanta behövs för att bygga ihop ett Cernitleraställ? Väldigt många :) Ett riktigt knepigt ställ, tur man har flinka kunder som kunde hjälpa till :)

23 september

Höstmys

Snart oktober och höst... då kan man mysa till det med ljuslyktor.

25 september

Godis godis

Godis godis godis, mycket bjudgodis har det blivit i butiken. Den här gången redan från 25 september med halloweengodis och hela vintern med julgodis. Vi själva har inte tagit en bit... ;)

26 september

Betongutseende på väggarna

Lagom till höstrenoveringarna sätter igång kom Hey'di Betonglook. En färg som ser ut som betong i olika kulörer. Perfekt eftersom vinterns färger går i grått och mörka toner.

27 september

Testar betonglook

Självklart var vi tvugna att testa färgerna direkt. Emelie fixade uppgiften. Vi målade i vår verkstad.

29 september

Ho ho nu drar vi igång med julpyssel

Ho ho, julpysslet drar igång. Första inspirationen, en skimrande jul. Nu kom det ju dock så mycket emellan så vi var inte färdiga med den förrän slutet av november :)

29 september

Ändrade öppettider

Vi ändrade våra öppettider och telefontider 29 september. De har vi kvar, butiken är öppen måndag-fredag 11-18, lördag och söndag 11-15.

3 oktober

Pébéo Fantasy Prism

Här kom ytterligare en jättehärlig färg. Pébéo fantasy prisme. Nästan lite magi tyckte vi första gången vi testade den.

4 oktober

IDEA Patina

I början av oktober kom även färgen IDEA Patina till oss. Den blev superpoppis direkt, men tyvärr har vi haft leveransproblem på den sedan dess, men vi hoppas den är på gång tillbaka snart igen.

6 oktober

Betonglook på krukor

Vi provade betonglook på i princip allt och... det fäste på i princip allt. Här har vi målat det på terrakottakrukor, funkade perfekt! Betongkrukor i ett nafs.

6 oktober

Betonglook torkar fort

...och snabbt går det. Färgen torkade på bara någon timme.

8 oktober

Ordning på jobbet

Ordning på torpet. Anslagstavla inköpt. Dator i all ära, men ibland är det skönt att bara gå förbi och kluddra ner det man måste komma ihåg.

8 oktober

Sena kvällar

Inte en massa sena kvällar... sa Jonas och Caroline till varandra när 2016 blev 2017... det lyckades de inte riktigt hålla. Nästan varje dag blev sen, ja inte bara nästan, varje dag blev sen... :)

10 oktober

Ylva från Milton Konstnärshandel

Nu hade även Ylva från Miltons Konstnärshandel börjat hos oss. Det är kvinnan som hade konstnärshandeln på Apotekaregatan inne i stan. Helt plötsligt började även fredagsfikat bli måndag, tisdag, onsdag och fredagsfika... och vi som precis hade slutat äta halloweengodis.

12 oktober

Självlysande pulver i resin

Den här är riktigt häftig. Det är grönt fosforescerande pulver uppblandat med resin. Lyser riktigt starkt och har riktigt god hållbarhet. Det blev alltså en grön självlysande pumpa också.

20 okt

Nyputsade fönster

Under den här tiden var det väldigt mycket att stå i och vi fick inte så många bilder tagna. Vi skulle nämligen fira 1 år i vår nya butik. Här på bilden är en fönsterputsarfirma ute och fixar fönstren. Nu ser vi bra ut igen!

21 oktober

Första betongkursen med Susanne

Det var inte bara butiken vi hade mycket pyssel med utan våra betongkurser drog även igång igen. Denna gång med hjälp av och även tack vare Susanne från Maspelösa trädgård och harmoni. Detta var första kurstillfället tillsammans med henne.

23 oktober

Julkampanjer

Mitt upp i allt kom vi på att snart är det ju jul! Dags att dra igång julkampanjerna. Självklart fick guld symbolisera första kampanjen för julfärger.

23 oktober

Nadiia praktiserar och gjuter av händer

Mitt i det här hade vi en trevlig tjej vid namn Nadiia som går slöjd, hantverk och formgivning på Linköpings Universitet som praktiserade hos oss. Hennes praktik gick ut på att skapa med de materialen som fanns på arbetsplatsen. Nadiia skapade en handskulptur.

24 oktober

Halloweenspöken

Vi var ganska dåliga på Halloweenpyssel i år, av ganska många olika skäl hann vi helt enkelt inte med. Här är dock ett tappert försök som Ylva fixade till. Två söta spöken med hjälp av Paverpol.

25 oktober

Betongkrokodil målat kalkfärg

Den 25 oktober hände det! Dagen vi portade vår butikskrokodil. Nu fick han inte vara med längre. Han har istället blivit lagervakt utomhus. Eftersom krokodilen är målad i Kalkfärg blir vintern ett ypperligt test för att se om färgen klarar vintern ordentligt. Änsålänge, och då har det ändå varit vinter ett tag, mår färgen och krokodilen kalas!

27 oktober

Ljushållare i massor

Nu kom någonting riktigt poppis in. Snygga ljushållare i form av blommor och annat snyggt. De här ljushållarna har ett stift i botten. Perfekta att montera i kransar, blomsterdekorationer och mycket annat.

27 oktober

En glad och nöjd praktikant

En riktigt glad och nöjd Nadiia som precis avslutat sin praktik hos oss. Vi tror faktiskt hon var riktigt glad och nöjd för hon var tillbaka och bjöd oss på julfika strax innan jul, tack Nadiia :)

28 oktober

Rostade ljusklot

Självklart var vi tvugna att rosta julen lite också. Det fina med den här rostfärgen från Idea patina är att den är mycket finkornig och mörk, man behöver alltså inte grunda med svart först. En riktig kanonfärg.

29 oktober

ett år på Tornbyvägen 3 WS och Company

Så var det då dags, ett år i våra nya lokaler, oj vad tiden går! Det bjöds på finfina erbjudanden, snittar och en massa annat.

31 oktober

Julförberedelser med Hey'di Hobbit hobbybetong

...och när ballongerna var bortstädade satte vi igång med julpysslet igen. Hey'di Hobbit körde vi mycket med. Den hobbybetongen är riktigt snabb så man behöver inte vänta många timmar på att prylarna blir färdiga, perfekt!

3 november

Sen blev det mer jul

Sen följde en tid av mängder med julpyssel varje dag. Nu är dock precis julen över så jag orkar inte med mer julpyssel så jag visar inte så mycket från det ;)

7 november

Betonglook på väggen i skyltfönstret

Vi trodde vi hade julen under kontroll, men icke! Skyltfönstret! Vi ville dock inte göra en panikåtgärd så vi gick all in med Betonglook Lava, hjälp va snyggt det blev! Emelie hade ju vanan inne så hon fick träna armmusklerna lite extra.

8 november

Bonussystemet WS och Company Poäng på allt du köper

Något vi inte har så mycket bilder på, av naturliga skäl, eller skriver så mycket om här är allt datorarbete som utförts under 2017. Vi har verkligen ändrat om precis allt bakom vår webbutik för att förbereda för 2018. En av nyheterna som kom redan slutet 2017 var vårt bonussystem där du som kund får poäng på allt du handlar. Du kan sedan omvandla poängen till betalningsmedel i butiken. Vi ville ha fler sätt att gynna våra återkommande kunder och detta var ett av dem.

8 november

Julen gick mycket i grått

Julen hos oss gick mycket i grått. Vi målade med Betonglook och gjöt med Hey'di hobbybetong.

10 november

Frostade glas

Inte bara i grått förresten, mycket natur också som dessa snygga ljuslyktor med frostfärg på glaset och limmade naturpinnar runt om.

10 november

Inka gold med mera

Här kom även en till nyhet! En ganska stor sådan faktiskt. Massa nya patinavaxer, alla kulörer av Inka gold, mängder med schabloner, nya rostfärger och mycket annat, kul! Perfekt till julen tänkte vi... men

11 november

Fotografera produktbilder

...det fanns inga produktbilder på dem heller så in i studion igen. Dock, det är ruskigt roligt att fotografera och skapa sitt eget material och under nästa år blir det ännu mer sådant.

16 november

Vi har en smed som granne

En av våra grannar här på Tornbyvägen 3 är en smed. Hans smedja är en riktigt gedigen, rätt och riktig smedja. Den fick vi låna för att fota vår julinspiration i... det blev de mysigaste bilderna man kan tänka sig, men tyvärr hann vi aldrig med att få ut dem, men nu har vi material till nästa år :)

17 november

Ceramic effect

Även om vi skrev att vi inte ville ta med så mycket julinspiration i denna bildsammanfattning så måste vi ändå ta med några stycken till. Dessa färger, Ceramic Effect är en sådan produkt som bara måste nämnas. Så härlig och matt att måla med och med hjälp av schabloner kan man skapa riktigt härliga tryck.

19 november

Betonglook i all sin prakt i vårt skyltfönster

Det är svårt att visa på bild hur snygg den här färgen faktiskt är. Mycket eftersom det bara är i ett litet skyltfönster så det är svårt att få plats, men också för ljuset är lite knas. Det här är alltså Betonglook lava som vi har i vårt skyltfönster, fantastiskt fin färg och hur lätt som helst att måla med. Ger ett utseende av betong på vad som helst och då speciellt väggar och kakel.

20 nov

Farfyllt i packen

När man gör en sådan bildserie som vi gör nu är det lätt att glömma bort vardagen. Varje dag packar vi era paket, varje dag svarar vi på mail, varje dag svarar vi i telefonen och servar kunder i butiken. Här är en liten bild på en lätt rörig pack som i sista minutrarna innan PostNord och DHL kommer kl. 15:30 slänger med de sista paketen.

22 november

Pusskalas

Självklart var vi tvugna att julpynta med en mistel i butiken... Puss :)

24 november

Black Friday 2017 vi var med

Mitt upp i allt var det ju Black Friday också. Där var vi med. Vilken dag! wow, både i butik och på webb. Vi fick så vi teg ett tag, det blev mycket att göra med oj vad roligt :)

26 november

Julskyltning

Efter Black Friday var det dags att ta julskyltningen på allvar. Ja, nu stod ju inte Caroline i skyltfönstret hela julen, men bilden blev ju rätt så kul :)

27 november

Julpynt från kund

Vår duktiga kund Scraplotta har tillverkat den här tomten som fick hälsa våra kunder välkomna under december.

 KLICKA HÄR FÖR ATT SE DECEMBER OCH VÅR SLUTKLÄM :)

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Handla

Information